Follow Viruspadu

Wednesday, January 30, 2008

Azam Tahun Baru Yang Telah Tercapai

So mama... sebahagian azam 2008 mama telah papa tunaikan ek... jgn cakap papa xtunaikan... antara yg telah papa tunaikan (rujuk balik entry Dis. 2007):-

Semoga apa yg diazamkan tahun ini 2007 telahpun tercapai, dan kalau x tercapai, x per jgn gusar, bawa kehadapan jer gitu kan...


jadi apa azam anda tahun 2008?.

Azam sy:

1. Saya nak sambung Study
2. Sekurang-kurangnya saya dapat (sekali setahun pun jadilah) ber CUTI2 MALAYSIA, x kisah la kat mana pun. (ini khas utk en.laloque baca ni)
(yg nie... insyallah jumaat (1 Feb 2008) nie kita akan bercuti di cameron Highland... jgn lupa bawak baju sejuk Nisa ngan Mama tau!!)
3. Menjadi lebih baik dari tahun 2007
4. Menjadi Ibu dan Isteri yg baik kepada nisa dan en.laloque
5. Menjadi Anak, Kakak, Adik yang baik kepada Keluarga sy
6. Bekerja bersungguh-sungguh
7. Beli kereta saya (senang nak gi balik kerja) - ni pun khas utk en.laloque baca ni
(yg nie pun telah ditunaikan... keta viva warna itam insyallah akan dapat seminggu dua lagi bergantung kpd kecepatan kita dpt no. plate yg kita tempah dari JPJ!)
8. Rajin... hehehe
9. Beg guess... huhuhuhu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza


So mama... bila lak azam papa, mama nak tunaikan... hanpon HTC TyTn II... huhuhuhuhu

i lap u.. mama

Papa Alesha dan An-nisa Abriza

29 komen[s]:

viruspadu said... [Reply to Comments]

hehehe

tq papa, i love u

erm...

papa punye permintaan tu mama x mampu lah mcm mana ek

mama ranggie said... [Reply to Comments]

ha...mcm ne tu nak jawab...

x per,kalo ade bonus tahun ni bolehlah...

newrin said... [Reply to Comments]

wahhhh hebat erk belum habis bln jan, byk azam dh tercapai...

all the best to u :)

mama ranggie said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

takpe masih panjang lagi tahun ni...ada 11 bulan lagi..so en.laloque bolehlah tunaikan azam yang lain tu...hehehehhe

laloque said... [Reply to Comments]

OK... kalo mama xmampu... belanja papa makan kat Restoran Seri Angkasa, Menara Kuala Lumpur... huhuhuhu

viruspadu said... [Reply to Comments]

ok yg tu boleh hehe

Mieza said... [Reply to Comments]

salam...seronoknya dpt keta..bole bwk nisa jln2...

Anyway..kak mieza mnt baca blog mama nisa ni...slmt berkenalan :)

~adeQ~ said... [Reply to Comments]

sis, HTC Tytn II dah murah sekarang...kalau tunggu 3-4 bulan lagi...mesti turun harga...apa lagi...sapu ler bagi kat cik abg tu...huhuhuhu....cik laloque, saya dah tlg kipas bini awak ni....huhuhu....

Cikpid said... [Reply to Comments]

beli jgn x beli..biar adil dan saksama..hehhehe

ita.itu said... [Reply to Comments]

hehe...bagus hubby u kan..beli kan la hp mainan..hehe

Umi Mia said... [Reply to Comments]

wah...seronoknya dah tercapai azam yer...yang lain-lain tu...boleh diusahakan secara berterusan...

Mama Risyiariana said... [Reply to Comments]

HUHUHU...sekurang-kurangnya ada jugak azam nak dicapai tahun ni....me? huhuhuhu...tak tau apa azam tahun ni!!

isz_3707 said... [Reply to Comments]

pheeeewittt..kete baru laaa..congratos..i ni bila la nak dapat tukar kete baru..berangan dah lama nih..xpela..syukur ngan apa yg ada..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said... [Reply to Comments]

wahhh..watashi yg baca ni pun tersipu sipu malu u..

**aPA kess tah....!!

congrats virus padu

ada skit lagi tuu
m,usti leh capai sumua

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mahhh....
wooo jadik yer g cameronnn....
wokeyyy kite jumpa di sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..hokay..;)

irasilver said... [Reply to Comments]

ha'ah la byk dah tercapai!!! Jan lom abis!!! Anyway jom kita sama sama bercutissss... woahooo!!

Aleeya said... [Reply to Comments]

sama le kita..nk sambung blaja gak..semoga mencapai semua azam..aminnn

viruspadu said... [Reply to Comments]

mieza,
selamat berkenalan ;p

adeq,
dah murah ek berapa??

cikpid,
tgh kumpul duit ni hiks

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
kalu la boleh beli yg mainan ajer
hahaha...

umi,
yg lain pasti akan diusahakan

mama risy,
apa lg sempat lg fikir azam utk tahun ni, skrg baru jan

viruspadu said... [Reply to Comments]

isz,
hehehe xpe berangan dulu, sy pun dok berangan dr 2 tahun lepas ni

hana,
meh kita tersipu bersama2... harap2 semua azam tercapai kan

faizah,
insyaAllah, harap sihat ler, nak sgt pegi tau, nnt kita jumpa kat sana nak, kasi la no phone, kasi pakai email lo

viruspadu said... [Reply to Comments]

ira,
tu la hepi. jan dah byk yg tercapai amin... syukur... jom holiday yippiii

aleeya,
yelah, insyaAllah bulan 7 nnt sy smbg kalu xde aral, awak nak smbg kat mana?

Ziana said... [Reply to Comments]

bestnyeeeeeeee :)
byk gak tecapai ek
:)

viruspadu said... [Reply to Comments]

a ah, alhamdulilah, buat azam senang2 jer, tu yg tercapai tu

risanur said... [Reply to Comments]

bestnye dapat bercuti ke cameron..jgn luper beli bunga rose dan buah strawberi utk risa tau..

Ms_MER said... [Reply to Comments]

byknyer benda best ko nih...dpt keta, p holiday...tumpang gumbira sajorr hehhehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

risa,
insyaAllah, kalu teringat yer... nak janji x berani... hiks

ms_mer,
alhamdulilah... rezeki...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

suka betul baca blog nih....akak kekadang tergelak sendiri jek..blog ni memang besh....kelakar sungguh 3 beranak nih...dnegan en laloque yang sporting + kelakar tuh...sama la mama nisa pun sama....muahahhaha..memang kelakar..memang beshh...i like it....

viruspadu said... [Reply to Comments]

aduh, bestnya kene puji hihihihih... kalu kita dpt jumpa lg besttt... kan kan kan







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^