Follow Viruspadu

Wednesday, January 30, 2008

Berita Xbest vs Berita Besh...

Mama... abg ade berita xbest.. ngan berita best. Memula berita:-

-Xbest:
no plate 841 yg kita tempah telah di bid ngan harga yg lebih tinggi oleh pesaing. so makne nyer no tu kita xdpt... td dealer call.. so abg suruh dia amik ape2 running no jer... xde rezeki kite la tu, lagi pun tu kan hanya sekadar no jer (cubaan memujuk nie... huhuhuhu).. dealer bagi tau, nanti duit booking no tu akan dikembalikan.. so abg belikan kasut nak???

-best:
yg best nyer, mungkin keta akan dpt esok... huhuhuhu


Papa Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

viruspadu said... [Reply to Comments]

erm...:(

xpe la papa, no apa2 pun xpe

yahooo keto dpt esok

yahooo... dpt kasut baru

Cikpid said... [Reply to Comments]

mesti mlm ni tido x lena teringat2 suami kedua..hahhaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

cikpid,
xleh sy rilex jer, en.laloque x tahu ler

mama ranggie said... [Reply to Comments]

wow...mcm ni kalo boring2,leh lah drive sendiri dtg PD...

viruspadu said... [Reply to Comments]

harus tu

Mieza said... [Reply to Comments]

bestnya, cpt dkt keta..no tu x jd masalah...dpt lg kasut baru..mesti x tido mlm ni.

risanur said... [Reply to Comments]

knp nama ambik no plate 841 tu..ada maksud ke...tahniah dapat keta baru..bestnye..mesti auto kan...

risanur said... [Reply to Comments]

knp nama ambik no plate 841 tu..ada maksud ke...tahniah dapat keta baru..bestnye..mesti auto kan...

m i n e r a l . . . said... [Reply to Comments]

nak tumpang... nk tumpangggg

Ms_MER said... [Reply to Comments]

naper 841? Tarikh pa pe ka?

laloque said... [Reply to Comments]

maksud 841 tu:-

8 - kaye
4 - mati
1 - sekali saje

hahahaha... xde makna aper pun, cuma nak bagi sama no ngan keta sebelum nie yg guna no. 841 tu... nak wat cam ner xde rezeki...

viruspadu said... [Reply to Comments]

seb baik papa dah jawab... xde makna pun saje nak kasi sama ngan kete kembara tu

cikdinz said... [Reply to Comments]

beli keter hapa makcik...

ita.itu said... [Reply to Comments]

best nyer dpt kaasut baru

Ziana said... [Reply to Comments]

wah wah..
x sabo nk tumpang nih..
leh ke?
:)

viruspadu said... [Reply to Comments]

cikdin,
keto vivo yo

ita,
semalam carik kasut xde yg bekenan huhu

ziana,
boleh, nak gi mana ckp jer ngekkk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^