Follow Viruspadu

Friday, January 04, 2008

bilik idaman saya

entry ini khas utk en.laloque kita baca... ngeh ngeh ngeh... sbb saya nak membodek dia dan poket dia sekali

sy impikan bilik sy mcm gini

cantik kan...

dan utk pengetahuan uols, skrg sy sgt minat dgn koleksi english style, sy terpengaruh dengan haslina hehehe... dia ada byk koleksi... hari2 sy menunggu dia update blog, semata2 nak tgk koleksi dia yg terkini hehehehe... setelah ku telek2, tetiba sy sgt la minatnya kan... tp sy belum beli apa2 koleksi lg, tungguu koleksi pertama sy, pasti akan sy tepekkan di sini...

sape2 yg ada minat yg sama, share2 lah ngan saya...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

amboi bilik... rajin ke nak kemas nanti tu... huhuhuhu

bab koleksi pinggan mangkuk english, abg sokong.. dgn syarat kuar duit sendili maa... hahahahaha.. Vvrrooommm Cabut!!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

x baik oooo...

merajuk la mcm ni

Ms_MER said... [Reply to Comments]

english style mmg mnariks gak la..tp ongkos kna lebih gak tu..
Koleksi vantage tu leh tahan gak reganyer..

Ziana said... [Reply to Comments]

ziana pon suke english style..
sgt menariks!!
:)

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

jom ramai2 kumpul koleksi english ni.. en. laloque dah sound tu zaimah..

viruspadu said... [Reply to Comments]

ms_mer,
benda cantik mmg mahal biasanya... aduhai

ziana,
suke jugak, boleh la kita bertukar2 gambo koleksi lepas ni

na,
dah terjebak jgk ni... aduh habis lah

alan zed said... [Reply to Comments]

wah, sungguh eksklusif. hehe.

viruspadu said... [Reply to Comments]

alan zed,
berangan dulu, ntah bila nak dpt bilik cengitu kan

angah said... [Reply to Comments]

err.. aku sokong mmah.. tdo katil biasa dh rasa.. tdo atas toto dh.. tdo atas hammock pun dh.. sleeping beg pun dh.. kena english style la plak..

viruspadu said... [Reply to Comments]

rep,
yeeee... betul tu, semua dah rasa kan... nak juga merasa yg canggih manggih sikit

peej said... [Reply to Comments]

bab katil x sure la..
tapi mcm bunga2..almari kecik2..standing lamp semua tuh pija tau la kat mana nak dapat murah..
ade kat area ampang..sebelah hotel flamingo..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^