Follow Viruspadu

Saturday, January 05, 2008

dan di kedai itu

seperti yg dijanjikan,

tepat jam 12.15, terhegeh2 sy jalan ke bawah, seb baik opis mate ni nak temankan

sgt hepi bila kedai tu x tutup, bimbang jugak kalu kedai tu tutup kan, letih2 jalan je karang...

koleksi dia x byk, ada satu almari jer, tu pun dah berhabuk, rasanya xde orang minat nak beli kot... x pun org tak tahu kedai dia ada jual... erm...

ini antara koleksi yg ada...







cantik2 kan... geram ajer sy tgk tau...
tp malang sungguh td, tokeinya takde, pembantu2 nya baru2 lg, so dorg pun x tahu harganya... frust betul la, kalu ada tokei, kot2 boleh mintak diskaun kan... hihihih...
sesapa org seremban @n9, kalu berminat kedai ni depan shell ajer.
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

23 komen[s]:

ita.itu said... [Reply to Comments]

corak yg 1st cantik sgt kalo live..sy dah ngk dah..beli la yg tu vp..

mama ranggie said... [Reply to Comments]

mcm koleksi vantage ajer...

memang cantik...

alan zed said... [Reply to Comments]

window ke shoping nie? hehe.

Ziana said... [Reply to Comments]

zaimah..

mama ziana mmg suke bebenda tuh..
sume pinggan mangkuk gelas sume lah...tah ape benda lagik yg tang2 english style tuh..

tp kan..
beli kat Lgkwi lg murah..
even Vantage pon..sane lg murah..
if jejln sane...better beli kat sane
:)

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

rasanya tu produk vantage.. tapi mungkin dia bukan dealer kot.. sampai berhabuk almari tu..

zaimah, awat gambar kabur jerk.. guna kamera hp ke?

cuba zaimah cari pulak kedai yg saya bagi alamat tu.. hopefully display diorang lagi cantik..

@in said... [Reply to Comments]

dah carik barang kena carik tempat menyimpan nya...
lemari antik pulok...heheheehe...
lawa siot koleksi2 tuu....

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
mmg nak beli td, tp pembantu kedai tu x tahu harga la plak, tokei xde... erm

ra,
mmg koleksi vantage pung hhehe

alanzed,
nak shoping, nak beli sesangat, tp tokei xdok, jd window jer la ahak

ziana,
langkawi murah ek, tp kan, ntah bila nak pegi langkawi kan... heheh

na,
mmg produk vantage tau, td sy tanya depa ada katalog tak, depa boleh ckp xde, siot jer, geram pun ada...
amik pakai kamera betui, tp x pakai flash, tkt kene marah amik gambo kat kedai kan...

@in,
tempat menyimpannya byk, kabinet kaca kat umah sy tu kosong ajer tau ahaks

ita.itu said... [Reply to Comments]

u nak beli corak yg mana vp?

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
sy kalu ikut hati nak beli semua, sy suka corak bunga2 tu, lawa, yg mcm pict kedua tu punya bunga

ita.itu said... [Reply to Comments]

vp, gmbr 1 dan 2 bunga yg sama kan?? jd u suka no 3 la ye?

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak suka corak no 3 dan 4 tu..memang cantikla sesangat...klu beli nanti snap gambar ye leh akak tengok...

ps- zaimah...si nisa tu akak teringat kat Aqilah cara tocang rambut masa pi shoping barang dapur tuh..comeynye...geram nak cium pipi dia...eeii geyam..geyam

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
alamak, yg no 1 dan 2 tu sama, a ah, sy suka yg dua2 tu la, tp no 3 tu pun sy suka, erm... sy suka semua sekali, aduh mcm mana ni

puterisatu,
wajib sy amik gambo kalu sy beli ahaks...

a ah sama kan, aqilah cute sgt sebijik mcm annisa, heheh... adui, terasa mcm pp sy plak kene cubit heheh **perasan**

pipiyapong said... [Reply to Comments]

huih..kalau lepas ke rumah gua tuh..mmg jadi bekas abuk rokok..

viruspadu said... [Reply to Comments]

pipiyapong,
sama ngan abng2 ku la tu, apa saje pasu jadi tmpt abu rokok dorg ajer sabo jer lah hihihih

nanonano said... [Reply to Comments]

apesal kedai tu nmpak gelap jek arr?
huhuhu :p
ade 2,3 brg je yg lawa bunge die,
yg lain2 xcantek,
hehe :p
so..xborong la eh?

viruspadu said... [Reply to Comments]

nano2,
kedai tu dalamnya mmg agak gelap, tu yg mutu gambo yg amik x cantek tu... x beli ape2 pun sbb tokei xdok

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

tahun lepas faizah ade beli 2 set dinner punye tu....berat wooo....memang cantik giler...last2 jual balik sebab x guna....dok bawah katil...muakakakak....hubby dah bising....faizah bli kat member army....RM299 per set....dapat rege murah sebab guna army...hihihihi...

Ms_MER said... [Reply to Comments]

sempat amik gambo walopn takut org kedai marah...syabass. mmg cantek2 la klu vantage nih..kedai ni ja ka yg juai? survey lagik, survey abis abisan..bg dorongan nihh..pastu bli rak pinggan mangkuk lak wat display. takpe, en. laloque x kisah, dia bayokn aje. matikla statement maut nih...vroommmm cabut (ikut gaya en laloque)

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

waa...sngt cargas u ols pegi kekedai ittiew!! tp kan sebenarnya setiap kali kita lalu kat dpn kedai tu nampak mcm tak best jerk...mcm gelap2 gitu kan.. tak tahu la naper ek, sbb kat bangunan lama kot..

shasha said... [Reply to Comments]

lawa...apa lagi..angkut laa..tak yah tunggu dah..

viruspadu said... [Reply to Comments]

faizah,
aiseh apsal x jual kat saya... huhuhuh

ms_mer,
tulah mmg kene survey lagik, kang tetgk kedai lain lg lawa plak, x ke haru...

hotmama,
kedai tu mmg malap ajer la, sbb tu xde org berminat nak masuk

shasha,
ikut hati nak gak angkut, tp harga plak yilek

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

try tgk kat sini
http://www.vantage.com.my/products_services/default.asp

viruspadu said... [Reply to Comments]

dalila,
tq tq tq very much,
semangat sungguh sy bukak site tu, siap d/load form nak jd member lg ahaks







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^