Follow Viruspadu

Saturday, January 26, 2008

di sudut itu ... laman impian fasa 7





mcm mana? cantik x? any komen?

gambo pokok anggur sy x transfer lg dlm pc daaa... TUNGGUUUU

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

wah.. semalam beli arini dah tepek dahh... cantik siott, mah ader yang kurang tuh,, hang tau aper??? yang FROG cek hang lupa letak tak pe nanti hang carik tau...

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

memang cantik ler.... nampaknya en.laloque ni berbakat n ada seni jgk ye....well done!

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

cantik dan rajin! lepas ni akak la kena rajin tolong maintain kekemasannya.. hihi

ehem..gaji dh masuk tu terbeli la henbeg guess lg satu ;)

ita.itu said... [Reply to Comments]

berjaya gak hubby u wat taman impian ke...tahniah..lawa tuh

li said... [Reply to Comments]

zantek2... pas ni bole la biznez buat lanscape...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

waaa..dah semakin dasat nih...siap ada air pancut lg tuuu...! sikit hari seronok la nisa dpt main air!

oli_ole said... [Reply to Comments]

cantik cantik cantik
tapi mesti banyak duit dah tanam kat laman ni kan?

kasutVincci said... [Reply to Comments]

eyh...berbuah tak anggur tu? Nanti taruk gambar dgn cara2 nak jaga sekali tau. Berminat nak tanam jugakkkkk!! Hik hik

Ms_MER said... [Reply to Comments]

tantek la..siap ada air pancutt..sok2 tgk nisa yg dok berendam hahaha

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

cantik cantik cantik !!!!
cepat laa pos gambo lagi

viruspadu said... [Reply to Comments]

nasaz,
semangat la katakan... eee frog ek, geliler, tp kalu en.laloque beli... heheh tgk kemahuan dia mcm mana ek lalala

dalila.
sy pun tak sangka dia ada bakat, dulu sy duk kutuk jer

leeds,
sy tukang komen jer... hehehe
eh mcm mana tahu nak beli beg guess ni hehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
mmg ler berjaya, hari2 singgah kedai pokok tau hehehe

li,
cadangan yg amatlah bernasnya tu

lela,
tu la pasal, lepas ni nisa berendamlah gamaknya

viruspadu said... [Reply to Comments]

kv,
x berbuah lg, baru belikan, pokoknya pun kecil jer lagi, pasu ajer yg besau... kalu cara mcm mana nak jaga tu kene en.laloque yg jawab, sy idak ler tahu menahu hehe

ms_mer,
sy pun terasa2 mcm nanti nisa merendam dlm tu hehe

lily,
nnt sy post gambo lg... tungguuuu

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

nanti nak datang umah ler...nak mandi dalam itu kolam...keh keh keh

viruspadu said... [Reply to Comments]

faizah,
kalu faizah nak mandi... erm... sy bg mandi kat bilik ayak jer la hehehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^