Follow Viruspadu

Friday, January 04, 2008

hari ini sy bawak bekal... rajin tuh

semalam kan sy masak, jd lauk lebih ada la sikit,
jd hari ni sy bawak bekal nasi... wahhh terasa mcm best la pulak kan


dan baju yg sy beli semalam itu


Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

suzie apai said... [Reply to Comments]

huh...tepon ko sama ngan aku. sejibik laaa.....bila nk tukar tepon? jom intai2.....

Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

memang best pun bawa bekal sendiri. Zura pun kadang2 bawa bekal dari rumah. Puas hati sebab kat sini harga makanan mahal tau...

@in said... [Reply to Comments]

tersama la plak bawak bekal... hehehe... nak upload kat blog jugaks lah...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

waaa..mmg rajin u ols! nasib baik tunjuk bekas jerk, tak tunjuk isi dlm, dah la org tengah lapar gilos nih...hehehe..

pipiyapong said... [Reply to Comments]

gua last sekali bawak bekal masa darjah 2..

Ziana said... [Reply to Comments]

ziana lamanye x bawak bekal ke opis..
tetiap ari niat nk bawak..
bile nk p keje..manjang jek x sempat..
:)

~adeQ~ said... [Reply to Comments]

semalam masak cukup2, takde lebih..l.so, tak de bekal utk hari ni...jeles,jeles...

oli_ole said... [Reply to Comments]

ooo...jelous jelous...bawak bekal...
masa ada maid, oli jugak rajin bawak bekal...cantik baju...bila nak rasmikan?

viruspadu said... [Reply to Comments]

orq,
sama ek, tu la aku dok intai2 phone baru gak ni, tunggu fulus laki aku hahaha

aqil mummy
bawak bekal sendiri best, yg x bestnya kalu kene usik ngan budak opis ehehehe

@in, bagus2... update cepat

viruspadu said... [Reply to Comments]

hotmama,
rajin ikut musim ni hehe

pipiyapong.
hahahah... kisah lama tu...

ziana,
biasanya gitu, malam2 jer semangat nak bawak bekal, pg jer tetiba malas + x sempat kan hehe

adeq,
masak cukup2 best la, xde membazir kan...

oli,
nnt kita rasmikan sabtu ke ahad ke? tunggu... pasti ditepekkan kat sini

shasha said... [Reply to Comments]

bekal lauk apa akak kite nih?? tak tunjuk pun...

viruspadu said... [Reply to Comments]

shasha,
hehehe ayam masak kicap + telur goreng jer, hehehe

Ms_MER said... [Reply to Comments]

aku pon suka wak bekal, tp bekal brekfes ja lor, nk wat yg lunch ssgt malas nk masak hihihi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^