Follow Viruspadu

Wednesday, January 02, 2008

Hari pertama untuk TAHUN 2008

selamat tahun baru uols...

malam td mcm mana??? best x?
mana gambo bunga api korang?
countdown tak?

sy countdown sambil berdengkur hehehehehehe,

memula mmg sy sgt bersemangat nak countdown tau...
tp kat rumah je lah, mcm ni la kalu ada anak kecik kan, x leh la nak merendek kat luar tengah malam kan, tunggu la nisa besau sikit...

tunggu punya tunggu depan tv, jam dah kul 11 malam, mata mmg dah x boleh blah dah, ngantuk ya amat lah, ceh, sblm tertido siap pesan kat en.laloque kita, mintak kejutkan sblm tahun baru kan... hehehe... tp tu sume tinggal angan2 hehehe... beh baik sy tido, kang kalu nisa dah bgn kang, jgn harap la dpt tido lena kan ahaks...

jd, mcm ni la sy menyambut tahun baru utk tahun ini, simple n easy ahaks...

korang punya tahun baru konfem hapening giler kan kan kan

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Ms_MER said... [Reply to Comments]

sesangt la happening.. Atas katil ngan anak sesambil layan tv sajor..

pu3nemo said... [Reply to Comments]

hppy nw yr kak..
x pe la nti nisa da bsr,clbrte jek kt tmpt best2 cm kat disney ker.... =p

viruspadu said... [Reply to Comments]

ms_mer,
tido lg indah tau drp tgk bunga api hehehe

pu3nemo,
wah disney kan, insyaAllah, harap2 tahun depan en.laloque dah kaya lah aminnnn

ghimau said... [Reply to Comments]

sy pun duk umah jer.. nengok tv :)

Mama Mya said... [Reply to Comments]

happening gak mmah.. kul 10 dah berdengkur opps bukan mama mya yg berdengkur tapi mya... hikhikhik (malu nak ngaku ler)

@in said... [Reply to Comments]

samo la den. malam tu pi makan kat dol tom yam. ex-bos u banjer tau zaimah. pehtu kul 10.30 balik terus duk atas katil sambil berangan... sedar dah kul 5.30 am.... hahahahaha....

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

haha, same to me... memula semangat nak countdown, last2 tetido juga akhirnya hehe..

viruspadu said... [Reply to Comments]

sein,
ko ni bujang2 gi la rayau2 sikit

mama mya,
hikhik... berdengkur bersama anak katanya hehehe

@in,
xbos x nak belanjer sy sekali ke

zura,
tido lagi nikmat tauuuuu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^