Follow Viruspadu

Sunday, January 13, 2008

ini adalah antara entry2 basi sy hehehe

sblm sy masuk spital, sbnrnya petang tu sy sempat teman en.laloque ni tawaf kedai perabot hehehehe... sy ni malas nak layan sakit sbnrnya, lg boleh jalan sy jalan, kang dah dok spital, terperok ajer kan...ewah...

en.laloque plan nak beli almari kaca, dia kata, kalau letak koleksi vantage sy dlm almari kaca letak di hall lg lawa... huhuhuhu, bestnya, tgk... tgk... bukan sy yg mintak beli almari, dia yg offer ok,


kedai perabot ni besar,

niat nak tgk almari dr umah, tp bila dah sampai sini, jd rambang mata,

tgk sofa ni lawa kan, baru ada gaya english sikit


yg ni pun lawa, harga pun ok2 , x mahal sgt


en.laloque pulak, tetiba bekenan ngan meja makan ni,

hampir dia nak bayar deposit utk tempah meja ni tau, kalu kedai ni boleh trade in mmg dah sambar dah, tp memandangkan meja makan kat rumah tu pun dah tak tahu mana nak letak... cancel,

sy tgk ajer gelagat dia, dia tanya pendapat saya, sy angkat bahu ajer, kalu sy angguk kepala ni rasanya mmg meja, sofa, almari tu semua dah ada kat umah sy sekarang hehehehe...

lepas tu kitorang singgah kedai "ekspresi laman" en.laloque pulak.... tunggu next entry ya!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

5 komen[s]:

peej said... [Reply to Comments]

sofa yg atas tuh lebih nampak english la..
kalau nak lawa punya koleksi english style..try fella design..bukan je rambang mata..sialp2 lepas kuar dpd kedai tuh terus mata juling betul2..haha

@in said... [Reply to Comments]

wauuuu.... en lalok nak beli almari tu mesti sebab baca msg ain arituuu... wekekeke

syukur lah zaimah dah beransur sehat... jangan buat2 lupa makan ubat yer...makan jangan tak makan...

ita.itu said... [Reply to Comments]

best nye dpt shopping..zaimah, beli la sofa yg 1st tu..lawa

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

kan betul..beli yg bunga2 merah

viruspadu said... [Reply to Comments]

peej,
oh fela design lawa ek, x penah lg melawat kat sana

@in,
bila la agaknya nak beli almari tu, tgk2 ajer dulu

ita,
lawakan... tp perabot sedia ada x tahu mana nak letak la plak

mrs.sheikh,
lawa kan bunga2 merah tu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^