Follow Viruspadu

Tuesday, January 29, 2008

inilah lamannya... smbg fasa 7

ok sy sambung laman impian en.laloque fasa 7 hari tu yer

dah ada pokok gantung2


bhgn ni, perlu byk lagi di perbaiki, tp for me dah lawa ler, sbb later pokok2 nanti besau kan, so byk nau pokok semak sgt plak nanti

(bila la agaknya sy nak cat pagar ni kan)

lagi


tambah lagi satu pokok gantung


dan

jeng jeng jeng... ini lah pokok angurnya


letak kat dua2 tiang...

so nanti pokok ini akan belit tali tu dan terus melingkar kat atap... gitu la plan nyer

amacam puas hati...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

18 komen[s]:

starstar said... [Reply to Comments]

ow tuh lerw pokok angornyer...
baper eyh sepokok?

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

mushroom seketul tu cute la.. mahal tak?

vp, pasal citer CUCI tu. tak tau la nak bg bape point....
coz penah tgk citer SUMOLAH tak? dia lebih kurang citer SUMOLAH, bezanya.... SUMOLAH lebih kelakar!! lebih BEST!!...

laloque said... [Reply to Comments]

oii.. aiseh mama... ini sulah memalukan papa... nape letak pic seksi... lampak wa munya prut berlipat2 maa... itu bukan seksi.. tu SEKSA... auww! malu nyer i...

ita.itu said... [Reply to Comments]

hehe..lawak la laloq nih...dah cantik dah taman tu..harus beli lg bunga kan..

muadzlife said... [Reply to Comments]

berseri dah taman yu..ai laikkk

viruspadu said... [Reply to Comments]

star2,
sy x tahu berapa hengget, kene suh laloq jawab

dalila,
mushrom tu pun sy x tahu harganya...

aduh maknanya cite tu x best ke?

papa,
alah seksi di mata mama udah ler papa hehehe

ita,
betul, bunga x cukup kan

muadz,
mcm tuanya la berseri2 jer bila sampai kedai pokok

eedany said... [Reply to Comments]

wawawa...rajinnya papa nisa ni.

Pokok tu memang cantik kalau dah melingkar2 :) Jgn lupa share, kalau dah besar ok.

viruspadu said... [Reply to Comments]

pastiiii

LILY SAFIYYA said... [Reply to Comments]

emm...boleh la makan anggur nanti kannn,,,

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

akakkkkk..
nnti kiter mintak cikit ea buah anggurnyer nntik...hehehe

anggur kaler ape tuh kak?
yg kaler purple ker yg kak ijo eh?

yummm..yummmyyy...

kasutVincci said... [Reply to Comments]

dah besar pokok anggur tu mesti lawa kan? Nak cari jugak lah!

Mak Su said... [Reply to Comments]

wah... agak-agak nak taruh kaler apa pagar tu?

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

zaimah..

kalau pasu bunga gantung tu warna putih lagi sweet.. ala2 english style gitu.. cubalah cari..

Ms_MER said... [Reply to Comments]

good idea tu bila pkk anggur tu besaq, ble naik melingkaq ke atas...anggur ijau ka

viruspadu said... [Reply to Comments]

lily,
lepas ni lepak laman sambil petik buah anggur... oh berangan nyer

princes,
meh le dtg umah kalu anggur dah ada buahnya ahaks... buah anggur kale aper, hehehe ntah sy pun x tahu tau

kv,
cari jgn x carik, lawa tau bila dah besau

viruspadu said... [Reply to Comments]

maksu,
sy nak letak kaler maroon... bior gelap sy suker

na,
betul laaa... nanti2 nak carik lah

ms_mer,
kaler buahnya sy x tahu, hijau kot

julia said... [Reply to Comments]

ohhh bertuahnya dapat suami suka gardeningggggg. =)
ju ni suka gardening.. tapi kawasan rumah ni. ishk mmg tak larat nak buat sorang. huwaaaaaaa !

viruspadu said... [Reply to Comments]

beso ke kawasan rumah julia tu... wahh kagum







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^