Follow Viruspadu

Monday, January 28, 2008

joging KATANYA

ahad, nisa bgn sgtlah awal... mcm biasalah minah kecik ni mmg bgn awal pun ... dia ingat nak gi sekolah kot hehehehe...

jadi bila dia dah bgn awal giler tu, sy pun ajak la en.laloque gi taman tasik permaisuri,

lama sgt x pegi tasik ni tau, teringat zaman dedolu, zaman xde anak lg, masa tu weols duk serdang, tiap kali kene lazer pasal xde anak ajer, kami dtg sini lah, tenangkan fikiran chewah... tp betul tau, tiap kali dtg sini, mmg hati jadi tenang jer, agaknya sbb byk pokok kot hihihih

alang2 gi taman ni sy pun ajak la bonda sy join sekali, bonda sy punyalah seronok nak gi joging, drp tgh baring tu melompat turun katil bila sy ajak gi tasik heheheh kelako sungguh bondaku itu

kami x plan nak lari2 pun, cuma nak jalan ajer


jalan tasik sambil berlatihkan nisa jalan sekali... nisa sgt hepi tgk orang ramai2 tu


amboi, sy bukan main mengetest benda alah ni... tp berat nak mampos uols, semput sy dibuatnya


layan...


ha ni lah bonda sy, dia dah keliling seround tasik tu, x penat lgsg rilex jer, sy ngan en.laloque x pusing tasik tu pun, sbb mcm x larat, malu jer, muda2 x larat...


bonda sy kata dia nak tawaf lg satu round, huh kesian plak dia sesorang, jd sy pun teman la dia keliling tasik ni, huh, baru satu round sy dah rasa mengah mcm nak muntah2 tau hehehehe... tp sy x bgtau la mak sy malu ajer hahahaha... cover la konon kuat...


omak eh kuat, anak eh lombik ... camno tu


dua orang ni lg lah, lepak kat kusi ajer hehehehe


dah penat2 keliling tasik terus makan roti kapas, mee goreng mamak... hehehe mcm mana nak sihat...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

19 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

tasik permaisuri??

mcm ku kenal itu tempat,tp dimana ya?

bukan kah dulu tempat kite study group???

LILY SAFIYYA said... [Reply to Comments]

besh besh jalan2 kat tasik pagi minggu..pastu gi makan kt mamak...hubby kita malas sket la nk gi jalan hari minggu..tensennn

flinty.farah said... [Reply to Comments]

solidnyaaa mak akak.
nampak cam muda je, cam kakak dgn adik. huhuhhu

Cikpid said... [Reply to Comments]

kene lazer psl xde anak??saya dah kene dah skang ni kak,malas rasa nk g kenduri2 family sbb mesti tanya psl anak..sedih jek..huhuhuhu!!dah xde rezeki ag nk wat camne kn??

alan zed said... [Reply to Comments]

wah bestnye aktiviti riadah bersama keluarga di hujung minggu...

ita.itu said... [Reply to Comments]

vp-x on ym ke? nak tanya skit la

Mak Su said... [Reply to Comments]

taman tasik permaisuri? baru maksu teringat-ingat nak lepak kat sana, vp dah sampai dah ek.

Aleeya said... [Reply to Comments]

aihh nisa bedukung je..tak joging sekali ker..:))

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
aah tmpt kita study group dulu, igt ko ek hehehe

lily,
kalu hubby malas, paksa jer... hehehe... cheh ckp senang le ye tak

flinty,
mak sy mmg solid, nak2 skrg dia dah kurus, kalu pakai kebaya... pehhhh

viruspadu said... [Reply to Comments]

cikpid,
aduh, mulut orang ni mmg xleh nak jangka tau, asek melazar jer, geram, sabojelah...

alan,
best tau, nak itot ?

ita, sy dah on dah

maksu,
agak2 kalu bertembung kat situ, adakah kita kenal mengenali antara satu sama lain hehehe...

viruspadu said... [Reply to Comments]

aleeya,
nisa jalan kejap dah malas... hehehe...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak nak tergelak tengok video bawah tuh....comel je dua beranak main jungkit2 tuh...huhuhuh....tul la mak Mah tuh...cam akak je kan....kuat lagi...dan muda lagi tuh....nisa ....bila nak jumpa auntie nih....rindu nak tengok muka nisa yang comel lote cam muka aqilah tuh....huhuhu

risanur said... [Reply to Comments]

pas jogging terus gi makan..confirm la badan tu tak solid...cantik la badan bonda zaimah tu..brp umur dia??

irasilver said... [Reply to Comments]

lawak lah aku baca!!! hahhaha malu ja memuda penat!!! Akakakkakak!!!

wei itu en laloq suruh senyum sikit bila di ambik gambo! hehe!! :)

Nini Ronna Binti Rashiff said... [Reply to Comments]

hehehee.....gaya itu penting...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

sgt lama sudah tidak g jogging kat tasik ituuuuuuuuuuu......kat tasik itu laaa tempat saya selalu merajuk ngan hubby..kah kah kah kah kah....

Red Mummy said... [Reply to Comments]

tsk psuri tu dah tentu depan umah akak

apesal x jerit

leh gak aku jadi tukang sorak

viruspadu said... [Reply to Comments]

puterisatu,
gelak jgn x gelak2 kak... heheheh

risa,
solid badan dia, berat dia pun dah 56kg gitu tau... alamak umur dia teman lupe plak hehehe

ira,
dia malu nak senyum hehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

nini,
tu la pasal, gaya tu penting

faizah,
lor tmpt merajuk ke hikhikhik

kakred,
hehe... kang sy jerit kang... lain plak orang tgk sy, erm akak dah bgn tito ke time tu hehehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^