Follow Viruspadu

Wednesday, January 16, 2008

keputusan poll itu

dan keputusannya... saya kalah huhuhuhuh, sambil buat muka cebik :(

frust la, sampai hati u ols x pilih mcm mamanya...

lalalalala... (en.laloque konfem kembang semangkuk nih)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

25 komen[s]:

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

yer ke cam muker papa dia, cek vote muker hang tau... cam ner leh jd cam gitu la ek...ERmm musykil gak..

viruspadu said... [Reply to Comments]

nasaz,
tu la, mustahil la mcm muka papa... ini mesti papa yg sabotaj, dia vote sendiri byk2 nih hehehehe

muadzlife said... [Reply to Comments]

takpo...dah paknya...

Mak Su said... [Reply to Comments]

jgnler sedih ek.. nanti tentu si comel tu santek macam maknyer

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

takpe.. pompuan ikut muka papa sejuk....

Zai, aku ada cadangan, hang produce satu kali lagi, gerenti kuaq muka hang plak.. hehhe

viruspadu said... [Reply to Comments]

muadz,
yelah kan, xkan nk ikut muka orang lain plak...

maksu,
cantek tu yg penting tu

layarlara,
cadangan akak ni sgt la bernas nya tauuuu

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

ahakssss....!!! angkat tangannnnn..saya laa pengundiiii antuuuuuu ITU...:P

mama ranggie said... [Reply to Comments]

ish ko nih...

eloklah anak pompuan ikut muka papa die...

seuk kata org tua...

nape?x percaya ke?(ikut style iklan)

viruspadu said... [Reply to Comments]

faizah,
hikhikhik... ohhh anda rupanya yeee...

Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

bukan tak nak pilih mamanya tapi sah2 nisa ikut muka papanya..cuba refer gambar kat atas....tapi mummy aqil rasa muka allahyarham aleesha ada muka mamanya..cuba refer gambar kat atas juga....

Nini Ronna Binti Rashiff said... [Reply to Comments]

hehehe...muka nisa mmg cam muke papanye...tp bila dah besar tuh nanti musti cantek cam mamanye....lalalalala....

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

hahahaha..seorg mama yg tak leh nak terima kenyataan la tuuu.. tp series nisa ikut muka papa dia sebijik la...tp putih gebu mcm mama dia laa...cehhh bg la org tu sedap ati sket kan!hahaha..

viruspadu said... [Reply to Comments]

aqil,
kalu refer gambar diatas tu, mmg benar ler... heheh

nini,
seb baik pandai mengambil hati ku ini lalalala

lela,
tu la pasal, ttp nak kata nisa mcm muka mama kan... hikhik...

Red Mummy said... [Reply to Comments]

akk tetap kata iras muka ko

tang mana le muka apaknya ye..

viruspadu said... [Reply to Comments]

yay hidup diva,
mcm tu lah, mmg ikut mama nyer kan kan kan... (proses memujuk diri sendiri)

risanur said... [Reply to Comments]

jgn la plak majuk dgn keputusan poll tu...mmg nisa ikut muka papa dia..kalu nak ikut muka zaimah kenalah dapatkan baby boy lak..confirm ikut muka mama dia...

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

hehehe ...kang kata cam iras i camne?
lagilah haru ni....kuikuikuikui
perasantang sihhh

eedany said... [Reply to Comments]

saya tengok mixed lah dengan korang berdua. Sekali pandang macam mamanya, dua kali pandang eh eh macam papanya pun ada juga :)

angah said... [Reply to Comments]

KO X LOBI AKU MMAH OITT.. LEN KALI BANJE AKU MCD.. PIZZA.. KEK SEC REC.. BR LA AKU UNDI KO.. BTW.. PAK NGAH UNDI PAPA AAA!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

risanur,
kene dptkan baby boy ek... lalalal berfikir sejenak ahaks

mrs.sheikh,
hahaha... itu mmg haru habis tu

viruspadu said... [Reply to Comments]

eedany,
a ah ramai jgk yg ckp mcm tu, hehehe yes sy soke

rep,
aku lupa la nak lobi, kalu x dah lama aku under table ngan ko huhuk

Ms_MER said... [Reply to Comments]

aku rs ms dia umo kurang dr 6 bulan mmg sah2 peten laloque tp skang dh nmpk iras ko gaks. Taper, putih gebu tu ikut ko dh tuu

viruspadu said... [Reply to Comments]

ms_mer,
tulah kan... kalu ikut muka mama best sikit kan... boleh eksen ngan papanya sikit

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

ikut muka papa xpe...sejuk !

ngeh ngeh ngeh (18 kali 12 )

viruspadu said... [Reply to Comments]

fealize,
alhamdulilah, sejuk la hendaknya hehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^