Follow Viruspadu

Friday, January 04, 2008

lama benau x makan kat kantin

hari ni, pagi2... sedang sy bertungkus lumus buat keje (keje ke mengelat?)
sy dpt call dr SUA, katanya nak dtg bilik opis sy, nak bg maklumat maal hijrah...
best best, SUA ni mmg sgt baik ngan sy, kalu dia dah xde kat sini lagi (office), mcm mana la agaknya nasib sy ni hehehehe...

lepas bincang2 pasal kerja, SUA ajak sy mentekedarah (makan sarapan) di kantin...
sy ok ajer, almaklumlah, sy pun dah lama sgt x makan kat kantin, selalunya beli tapau, x pun pesan kat sis naniey ajer...

wajah SUA adalah dirahsiakan hehehe...

padahal sblm ni sy dah letak dah gambo dia dgn sy kat blog ni hehehehe...
tetiba hari ni nak rahsia2 plak kan... hahaha...

tq SUA, siap blanje sy lagik td...awww... sya ske ske ske... lenkali belanja sy lagi...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

13may said... [Reply to Comments]

hoh??!! kat mana nih???
tersesat plak...

Salam tuan umah...
have a nice day!

:)

viruspadu said... [Reply to Comments]

hihihi...
sesat la plak kan...

salam2... makan 2 , jgn segan2 haa tambah nasik

laloque said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
laloque said... [Reply to Comments]

saya nak ucap terima kasih pada SUA kerana banyak membantu Zaimah masa dia sakit tempoh hari. terima kasih banyak..

Raya hari tu ade gak ajak Zaimah beraya rumah SUA masa kitorg balik Cheras Baru, tapi takut xde org pulak kan..

viruspadu said... [Reply to Comments]

en.laloque,
terima kasih ajer ke, belanjer la makan ahaks

laloque said... [Reply to Comments]

alamak nak blanje SUA makan ke?? xpe, nanti kite restart balik projek BBQ yg xjadi hari tu, kita jemput SUA ngan sume org dlm blog page nie..

tapi bile ek nak wat BBQ tu??? ermmm

viruspadu said... [Reply to Comments]

itu kene email adik beradik le cik abang oiiii

laloque said... [Reply to Comments]

ye la... kita kena dok mesyuarat balik, bile nak wat BBQ Mega tu

viruspadu said... [Reply to Comments]

apa lg mulakanlah email itu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^