Follow Viruspadu

Wednesday, January 30, 2008

membeli bidai kayu utk ayahanda ku

minggu lepas... masa sy balik cheras, abah saya dok borak2 dengan menantunya ni sambil tgk tv, dia dok bagi hint lalalala dia kata nak pasang bidai kayu kat kedai dia, sbb panas kan...

so sebagai seorang menantu yg baik (cewah), en.laloque pun paham la hint2 itu kan.

jadi malam tadi kami dok cari la bidai yg semacam mana yg digambarkan itu


erm kat sini mcm2 jenis ada, plastik ada kayu ada... tp abah sy dah ckp terang2 dia nak yg kayu... so kami sambar la yg kayu ni


sy ni muka mcm x siap langsung lah, pucat lesi ajer, malas benor nak mekap2 laaaa

ikan rambut pun mcm hape, selekeh sungguh...
(sy bawak beg baruuuu tuuuu hiks)

ok jom pegi bayar...

en.laloque kata, jap lg tengahari dia nak bawak bidai tu balik cheras, sy siap pesan amik gambo sekali tauuu...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

memang perfect...

menantu yg baik...

mah,ko kalo x make up pon lawo...

ha..ade rahsia kot...

kongsilah dgn gue...

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
kata rahsia, kalu bgtau dah xrahsia lg ler lallaa...

rahsia apekebendenya ra oiii...

Nini Ronna Binti Rashiff said... [Reply to Comments]

beruntungnye ayah awak dpt menantu yg baik..yg paham maksud tersirat...hehehehe...
haahla...xyah make up dah lawa dah..natural lagi lawa tau...

eedany said... [Reply to Comments]

mana ada selekeh lah, natural beauty gitu...

simple but adorable... :)

Mieza said... [Reply to Comments]

baiknya menantu...susah nak dpt zaman skrg ni..apapun mama nisa ttp comel walaupun simple..

viruspadu said... [Reply to Comments]

nini,eedany
ya ampun kalu korang tgk depan2, konfem selekeh serabai tauu... malu ai

risanur said... [Reply to Comments]

tahniah en.lalaque coz berjaya menjadi menantu yg baik...bg hint terus gi beli tu...

viruspadu said... [Reply to Comments]

risa,
tu la pasal, kalu bg hint kat anak dia ni, anak dia buat2 x paham jer hahahaha... sgt durhaka tau... (gurauan semata2)

ita.itu said... [Reply to Comments]

lawa bidai tu...brp rm ye

viruspadu said... [Reply to Comments]

99.99

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

zaimah...zaimah mang cunla..tak yah makeup2 pun...mana ada selekeh...natural beauty gitu...klu mah tak puji..biar akak je puji...sebab mah mang cun...tapi kan...ada lagi sorang yang cun cikit pada mah ler...nak tahu sape....nama dia...an-nisa abriza...huhuhuu....

viruspadu said... [Reply to Comments]

alo, malu la plak kan, jgn begitu dong ah...

Anonymous said... [Reply to Comments]

A'kum,

Bidai Kayu Tradisional. Sila ke laman http://eboit.blogspot.com.

TQ







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^