Follow Viruspadu

Wednesday, January 30, 2008

my new comel mouse

ini mouse lama


tada....

hello kitty pink mouse yang baru beli semalam


tunggu la sikit2 hari lagi, segala2nya pink tau, printer, monitor, cpu, meja... pehhhhh... sy kan pencinta pink... kalu korang x suker pink... shhhh... senyap2 ajer yer hehehe

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

starstar said... [Reply to Comments]

agegege..
saye pon suke pink gk..
bilik pon calor pink..
kot ati opis nih pon nk boh pink gk..
:)

viruspadu said... [Reply to Comments]

hahahaha... idup pink kannnn

mama ranggie said... [Reply to Comments]

weh..aku tak tau plaks ko pecinta pink...

aku pon memang fanatik pink...

ko dah tgk kan umah aku cat kaler ape?pink tu!

kekekeh...

norsha said... [Reply to Comments]

suke,cantik r hello kitty..

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
ye laahhh... kekeke

norsha,
tu la pasal

Mieza said... [Reply to Comments]

comel btl mouse tu...lg2 yg hello kitty tu...pjnm jap leh tak...hikhik

risanur said... [Reply to Comments]

comeyye...tak sangka zaimah ni pemint pink color...dah boleh digelar pinky girl la..

tulip said... [Reply to Comments]

sama la kiter suka pink...

laloque said... [Reply to Comments]

eiiiii..... geli geleman kome nengok kan ke warne pink tu... nak tau satu rahsia.. mangkuk tandas rumah pun si vp tu amik warna pink... berpinau mate kome nengok nyer!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

miza,
nak pinjam ke... nanakkk... hahaha

risa,
panggil i pink diva ok hahaha perasan nyer sy... (kak red ... red diva kan, sy pun nak diva2 jugak gitu)

tulip,
yeee... ramai minat pink kan kan

papa,
hahahaha... nak berak pun kene tgk warna pink ape hahaha

Red Mummy said... [Reply to Comments]

adik nya gila ijau
kak green

akaknya gila pink
kak pinky gituuu

meh ler kita lawan ngan kak red

ada gaya?

viruspadu said... [Reply to Comments]

hehehe... mana leh lawan diva gitu...

pu3nemo said... [Reply to Comments]

sy suka pink..
sm la kita..

viruspadu said... [Reply to Comments]

pu3nemo,
kita kan wanita sejati ewahhhh

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

yeee hidup pink...akak pun suka pink sejak ada Aqilah ni lagila akak suka sesangat pink....

viruspadu said... [Reply to Comments]

ye ke kak... lepas ni kita beli baju pinkkkk je utk anak2 kita tau

sweethOneY said... [Reply to Comments]

hehe..tataw lak akak yg sorang ni antu pink :D tp mouse itu shomel lah..'tikus' mmg xleh lari dr kucen ek :P







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^