Follow Viruspadu

Sunday, January 20, 2008

nak singgah malu pulak

surat2 kakshikin mcm bil astro, bank dan yg gitu2 nyer surat lah masih sampi kat rumah weols, walaupun dia dah buat tukar alamat, tp ntah mcm mana surat masih sampai rumah weols jugak, yg betul nya sy n hubby x kisah, cuma takut la kalu surat2 penting ke kan dah payah...

nak tunggu depa collect, kesian plak, surat dah byk...

disbbkan kakshikin sama hubby dia sgt baik ngan kitorang, jd weols decided nak anto kan ke rumah dia jer

tgk2 tu, banglo bapak besau umah dia, sy sgt kagum ler, agak2 dpt x sy umah besau mcm ni kan, harap2 la kan, aminnnn...

igt nak singgah, tp malu, yelah x call bgtau dia pun, tkt mengganggu plak

jd weols letak dlm peaganhole dia jer, then blah, tp weols sms ler dia habaq yg kita letak surat tu, dan siap bgtau "sori x dpt singgah sbb ada hal" hihihihihihihih... padahal malu nak singgah kan ...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

4 komen[s]:

kasutVincci said... [Reply to Comments]

hi hi hi..segan nak singgah ye?
Salam kenal.

ghimau said... [Reply to Comments]

saya dah update blog dah :)

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

memang besau laa umah dia .. bes jek kan kalau dapat umah mcm tuh ..

;D

viruspadu said... [Reply to Comments]

kasutvinci,
salam kenal jugak buat awak...

sein,
ok nnt akak nyinggah

lily,
tu la pasal, skrg ni berangan je lah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^