Follow Viruspadu

Thursday, January 17, 2008

nak tgk x gambo2 lama sy

dulu masa sy belajar kat kedah (uum), sy sgt la aktip main kenu / kayak ni

tiap2 petang, kalu nak carik saya, turun jer tasik, konfem muka sy ada bertenggek kat situ

antara geng2 kenu sy yg aktif berblog adalah http://cikly.blogspot.com/ dan http://chamang.blogspot.com/

sgt rindu tau sgt2 indah ni... kalu boleh masa ni ku putar....

antara gambo gambi yg sy terjumpa, padahal ada byk lg gambo yg sy masuk race single / double... xpelah korang tgk ni jelah

kat pantai merdeka, lupa xtvt ape ni... rasanya berkayak dari pantai merdeka ke pulau bidan


yg ni plak, kalu x silap xpdc berkayak dari sg kuala muda ke pantai merdeka

masa ni sy ngan en.laloque masih lg lum kapel, tgh nak kenal mengenali la konon kan, masa ni 1st time kitorang jd buddy kayak. masa ni sy sgt jatuh chenta sama dia.... hikhikhik (pecah rahsia)... tp en.laloque x tahu lagi hehehehe...

ini plak masa karnival rekreasi rakan muda IPT 2000 peringkat kebangsaan, sy mewakili UUM masa ni, bangga x? sila bangga yer kawan2, sblm dpt mewakili ni kami ditest dulu tau... hanya yg layak ajer terpilih (saje nak bangga tulis ayat ni hahaha)


sy masuk race rowing, menang juara lagik ok, sape kata sy lembik heh... (sambil buat muka belagak)


ha cuba teka mana saya...

alah bukan susah sgt nak teka, yg paling gediks tu lah hikhikhikhik

masa zaman sy giler berkayak ni, tangan + kaki sy sgt taf ok, boleh tgk ketul2 gitu, pastu muka korang toksah ckp lah, berjerawat manjang + berlengas + gelap, yelah hari2 terjun tasik, air tasik kotor plak tu, mmg sgt berbeza ngan skrg, dulu selekeh nak mampos.

tp skrg sy cun kan kan kan + lemah gemalai lagik (statement membunuh hikhik)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

23 komen[s]:

eiza said... [Reply to Comments]

muke remaja remaji gitu..heheh

viruspadu said... [Reply to Comments]

eiza,
ye btl tu, muda remaja bergetah lagik hihihi

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

haaaa....kita tahuuu...korang mmg aktif berkayak kan.... dan salah seorang rakan berkayak u ols ada bekerja disini.......hahahaha.. cuba teka siapa dia?????* matilah buat teka teki!!!

mama ranggie said... [Reply to Comments]

weh...mah...ni kira chenta pandang pertama ke kat cik laloq tu?(masa ni ke ko jatuh chenta sama die...???)

mcm ne ko ayat die???


larikkksss...hehehe...

viruspadu said... [Reply to Comments]

lela,
sapakah itu, sgt berdebar2 nak tahu ok

ra,
bukan cinta pandang pertama, aku masa pandang pertama sgt la benci sama dia hahahaha...

Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

ewah...orang berkayak dia main2 mata terus jatuh chenta...ye? amboi....hehehehhe.

viruspadu said... [Reply to Comments]

aqil mmy,
hehehe... sgt gatal masa tu kan... dr mata jatuh ke hati gitu

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

wah...muka je nampak lembut budak nih..rupanya leh tahan ganasnya ni ye..lasak...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

haaa...nak tahu gak ek.. nama org itew adalah Norizal Tahir... tettt.! mesti kenal kan!

Umi Mia said... [Reply to Comments]

Hi V...(cewah siap bagi nama panggilan lagi tuh)...viruspadu tu panjang sangat..i panggil V jer lah cute sikit...hehehehe

Anyway I'm gonna add u to my blog, if its ok with u.....

Umi Mia said... [Reply to Comments]

anyway...i suka lagu perhaps perhaps perhaps ni..one of my all time fav song...

tulip said... [Reply to Comments]

sis, husband saya kata dia kenal sgt2 en. laloque n sis. dia junior u all kat uum dulu. pastu dia pun aktif kelab kenu tu. kalau tgk muka mesti kenal kot.

green apple said... [Reply to Comments]

kenapa ko panggil laki ko laloq?

viruspadu said... [Reply to Comments]

puterisatu,
skrg sy sgt lembut tau hehehe

lela,
norizal tahir, alamak, sy kan kalu nama penuh mmg fail la, cuba tanya apa nama glamer dia

umi mia,
hikhik, terus sy dpt nama glamer u awww... ok silakan... nnti i pun letak link u ok

tulip,
la ye ke, kita tgk blog dia lgsg xde gmbo hubby, macam mana nak kenai hehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

green,
sbb sejak sy kenal dia, mmg sy panggil dia lalok, erm... nama tu dia dpt dari sekolah dulu... tunggguuu kalu dia nak bukak cite kang

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

alaaa.. nanti kita tanya la apa nama glamer dia dulu ek... tp dia kata dia dulu presiden club tu..

viruspadu said... [Reply to Comments]

lela,
president tuuu... boleh sy lupa hehehe... alah, kalu junior2 ni ai selalu x berapa nak igt ler, erm IJAL ke ek... erm, kalu IJAL tu guwe igt ler, erm dia penah jd president ek... hikhik

risanur said... [Reply to Comments]

skrg ni mesti la ayu dan comey..coz nak jadi ibu mithali dan ibu solehah...tak kan nak wat perangai zaman dolu-dolu plak...

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

sampai skang pun menten muda remaja! tu la paedahnye menten heppy, kan?

laloque said... [Reply to Comments]

Norizal Tahir... rase nyer org rumah aku xkenal, kerana dia xsempat merasa di bawah tampuk pemerintahan TYT Presiden Norizal a.k.a Kak Nor... hahahaha

Lagi pun, masa si Viruspadu tu masuk UUM, aku dah grad pun dari UUM, dah start keje pun. Perbezaan usia kitorg 6 tahun 5 bulan.

Kami bertemu pun kerana Kelab Kenu.. sebab aku dijemput datang ke UUM untuk merasmikan mesyuarat agung tahunan Kelab Kenu di jaman pemerintahan TYT Presiden Chon... hahahah

viruspadu said... [Reply to Comments]

risanur,
perangai ttp sama gak mcm dulu hikhikhik

leed,
ye remaja gitu, muntah le adik beradik i baca ni ahahha

papa,
oh ye ke, patut la mcm konpius jer

faisal said... [Reply to Comments]

hahaha, akk ni..org baru nak test teka dan bagi jawapan kat bawah tu,hahaha..:P taklaaaaa, dulu akk lagi cun pe,hahahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

faisal,
akak saje kasik jawapan siap2, hehehe... dulu akak lg cun ker? alamak... skrg mcm mana? lalalala







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^