Follow Viruspadu

Thursday, January 17, 2008

rice cooker yg rosak perlu ditukar

hari tu we ols ada beli rice cooker, tp x pakai2, kelmarin tetiba semangat rajin dtg, so dengan semangat waja, sy pun masak ler, best2 nk test rice cooker baru... tetttttt rosak la plak, mangkuk hayun betul la, hari tu sblm beli weols dah test dah, tp cuma test boleh menyala ajer, x ler test boleh masak ke idak kan...

so pakai la rice cooker lama balik... seb baik rice cooker lama x simpan dlm kotak letak dlm stor lg hihihihi... kalu tak haru tertonggeng2 nak menggodek stor plak.

so semalam balik kerja, terus la kami ke destinasi yg sepatutnya utk repair rice cooker itu, nak tukar baru tp resit dah kemana hala ntah, lama dah beli kan, giler ke nak simpan resit lg kan

tgk en.laloque anto rice cooker mcm gangster nak carik gaduh...
hikhik gaya tu pentinggg...

tp bagus la dorg, kitorang hanto nak repair jer, tp terus depa bagi rice cooker yg baru, chantekkkk lah... ni mesti disebabkan senyuman annisa nih... tu yg lembut hati pekerja tu tukar yg baru je tu lalalalala... (perasan)

annisa, berangan nak minum ayak gas... kosong tin tu sbnrnya...

inai dia lawa kannnnnnnnn....

weols nak buang tin tu, punya la dia mengamuk smpi tepuk2 muka sendiri, adoi la, anak-anak skrg lalalala


dah membeli barang2, kami singgah mekdi, makan...

suka tgk nisa main gelongsor ni, seronok sungguh dia...
satu mekdi tu dgr sore dia jer jerit2... nak suh senyap sikit, bukannya dia paham...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

13 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

uiks!! mama sudah kasi malu samer papa la... cube amati pic pertama tu dlm2... maner ade gangster bawak handbeg warna ijau... dah nmpk cam auw auw lak!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

hahahahaha kelakar betul lah

ita.itu said... [Reply to Comments]

haha..lawak la hubby u vp..hehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
itu la pasal, sy pun baca tergelak berguling2 nih

mama ranggie said... [Reply to Comments]

sebbaik dorang nak tukarkan yg baru...

nisa tu kalo dah dapt kaki nanti,lg parahlah mama die nak kejar...

oopppss!bukan mama tp papa die...

hehehe...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mula mula nak gelak dulu...muakakakakakakakakakakakakakaka kah kah kah!!!

alamakk...kalo simpan lama2 x guna leh rosak ke?? ishkk ishkk...hadiah kawin dolu2 ade lg tak bukak2...alamakkkkkk..!!

Ziana said... [Reply to Comments]

hehehehe
suwit jek bawak beg ijo!
:)

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
tu la lum dpt kaki lg, dah mcm ragam dah

faizah,
erm gelak ler dulu hehehe
bukan sbb simpan lelama jd rosak, tp mmg dah rosak rice cooker nyer tu

ziana,
suwiiittttttt giler kan hahaha

darling8tabby said... [Reply to Comments]

hehe...ha-ah la..gangster bawak henbag..:D

ala nisa..comei je pakai inai...pakai lagi sebelah la inai..harus vast kan..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

kelakar je...baru perasan..gengster bawak beg ijau tuh..hahahaha...

nisa mang sebijikla perangai Aqilah..klu pi kat tempat yang ada play mat tu...aduhai...suara dia je terjerit2...aĆ” klu dia marah suka pukul diri sendiri..kutuk diri tul...hahahhaa..

viruspadu said... [Reply to Comments]

darling,
tula kelakarlah gangster bawak henbeg ijo kan...
sy x reti la nak pakai kan dia inai, kalu umi dia pakaikan lg sebalah tangan alhamdulilah, malu plk nak suh dia pakaikan lg hehehe

puterisatu,
hei.. aqilah2... apsal pangai pun sama ni hahahaha

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

yang nampak gangster sbb tangan laloque cekak pinggang yerk n yang beg hijau terang tu yg nampak mcm auw lakan ... ala sbb bwk beg wife laloque no hal punyer yerk...yang kuar money pun totap la encik laloque.. tak gitu..

viruspadu said... [Reply to Comments]

nazas,
bab kuor duit tu konfem dr poket dia hihkihk







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^