Follow Viruspadu

Thursday, January 31, 2008

saya dan viva saya phewiiittttt

pagi tadi en.laloque cakap, maybe kita amik viva tu hari isnin jer, maybe hari ni x sempat, erm...sy xde hal punya, bilo2 pun boleh, bukan nak urgent sangat kan...

laki sy muka selamber jer tau, masa jemput saya td petang

tp bila dah sampai depan pintu pagar

SURPRISE!!!! kata dia, sy apa lagi tergelak beso ler wahahahaha... MAKAN BUDOK...

chait! bukan nak kasik tahu awal2 laki guwe ni, patut la sy tgk muka dia mcm nak senyum jer sepanjang jalan, dah ala2 kerang busuk pun ado hihihihih... mati la kene sekeh ngan dia lepas ni kan hiks...

sy apa lagi... mmg x lepas peluang nak bergambo ngan kete baru atas nama i ni... awwww... kelas kan...


ewah... ada ala2 model F1 tak... hiks perasan gitu kan


plastik lagi tuuuu uols... makan hati ok


belum apa2 dah stering lock kan... hahaha... langkah berjaga2 katanya... baru la katakan

nisa pun nak test keto baru ni mama


ewah hepinya saya uols... lalalalala

minggu ni sy punya entry pasal keto yo boleh...

nanti sy masukkan entry kali pertama ke jusco menaiki viva yo

TUNGGU!!!!!!

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

fuhhyoo..smarttt~ hitam itu menawan..
akak, nak tumpang bley?? =P

viruspadu said... [Reply to Comments]

boleh xdehal, meh le tumpang, tp akak pakai kembara lepas ni, laki yg pakai viva tu

angah said... [Reply to Comments]

leh la berkonvoi beriringan ngan keta aku.. sama2 hitam!! gile ganas!! sma2 leh kembangkan idung.. papa dh ada keta.. mama dh ada keta.. nisa nak gak sebijik kan??

viruspadu said... [Reply to Comments]

nisa punya keto nanti la aku beli, kete xdak engine punya...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

huhuhu...bau kedai lg tuuuuuuu!!

viruspadu said... [Reply to Comments]

ofcoz, skrg pun dok terbau2

Red Mummy said... [Reply to Comments]

vavvavavava...

berviva viva dah diaa


ai lambai u jgn lupa benti tau

...

mah..

pink karer tarak kah?

red karer kan banyakkkkkkkkk, rembat la satu

eiza said... [Reply to Comments]

wahh...hepinyer dia..

mcm nk nyanyi lgu viva viva la...haha

Farahanna said... [Reply to Comments]

kak...
wahhh... viva br...
manual plak tu....
akak bw ker?
=p

peej said... [Reply to Comments]

lelaki mithali betul..
baru bulan januari..dah ditunaikan impian/azam isteri die...
very the lucky okay..

viruspadu said... [Reply to Comments]

kakred,
pink kaler tarak, red mmg banyak hehehe... tp ntah kenapa terbekenan itam la pulak...

eiza,
nak tumpang? hehehe

farah,
bukan akak bawak viva ni, laki akak

peej,
kono pakso tu hahahaha... gurau, alhamdulilah, tertunai jugak impian saya, dia mmg lelaki yg baik... ewah kembang jap lg tu

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

z pown nk tangkap satu VIVA gak
nak tangkap MYVI...x mmpu ler pulork...keskeskes.

nak Viva kaler red satu...hikkksss!!!

Aleeya said... [Reply to Comments]

ewa ewa suka le tu..kete baru dah sampeiii

Mieza said... [Reply to Comments]

sukanya dia..klh model F1 gitu..anyway enjoy dgn keta baru ya..tumpang bole..

Cikpid said... [Reply to Comments]

Ehem..ehem..nmpk teruja lain mcm jek ni..

ita.itu said... [Reply to Comments]

kelas ko jd model F1 yer..hehe

Ziana said... [Reply to Comments]

wahhh...
dh dpt viva!

habisss laaa...
sure x lekat umah pasni..
bejln sakan
:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^