Follow Viruspadu

Friday, January 18, 2008

**sENGaL TiMe**

skrg adalah waktu sengal sy, sy akan sengal bila terlalu byk nau keje kene buat, dan keje yg diberi adalah last minit yg memerlukan hasil yg sgt debommmm... mmg sgt mangkuk hayun ok, apa dorg igt sy robot, nnt hari selasa depan sy tunjukkan hasil kerja sy tu kat sini yer... (kalu teringat ler)

bila sengal, sy suka buat aksi melekat ke dinding hikhikhik dah ala2 cicakman lalalala


bukan hape, dah lama blog sy ni asik ditepek muka nisa ngan en.laoque ajer, mana leh jadik kan... hikhihkik

esok sy kene gi keje huwaaaaa... kembalikan masa cutiku, sy nak gi kedai vantage pun x boleh tau... huhuhuhu

--entry kali ini hanya utk sy merepek merabai, harap maklum hikhikhik--

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

angah said... [Reply to Comments]

lobang idung mu totap menjadi pujaann.. ngehngehngeh.. trademark ko la mmah.. x leh wat pe..!! janji melekat cm cicakmen..

eedany said... [Reply to Comments]

oh manisnya...manisnya senyuman mu. Elite gitu!

julia said... [Reply to Comments]

kekekke cicikman. tu yg tak tahan nak gelak tu. =P

tu typo error atau mmg nama baru ? =D

Ziana said... [Reply to Comments]

jom laa kite keje..
sy pon keje!
:P

slamat kerja zaimah!
:)

viruspadu said... [Reply to Comments]

rep,
lupa plak aku nk cover idung wakaka

eedany,
manis ek... awwww

julia,
alamak salah eja la plak...

ziana,
hikhik, x jd keje ari ni, tgk sok mcm mana

risanur said... [Reply to Comments]

bukan jadi cicakman tapi lizardwomen la...mmg sesuai!!!

Abang Long said... [Reply to Comments]

cicakwomen ....hahahahaha

abang long tak tengok filem tu ... geli .....hehehehehe

faisal said... [Reply to Comments]

wakakakakak, lawakla akk ni..ngan anakpun taknak ngalah,hihi..:) lenkali akk rapat lagi kedinding buat gaya2 nak naik atas,hihiihi..:P dulu masa masuk keje sy slalu kena buat camtu..skrang dah otai, branilah suruh last minit, pengurus besar suh buatpun bleh bangkang lagi*jahat...

dbab said... [Reply to Comments]

mrs zaimah...hehe..awak tak nak collect brg awak kat rumah saya ke...meh saya g alamat kat cheras

119 jln pertiwi, tmn maluri, 55100 kuala lumpur..
tel 92855619
- cakap ngan 'mama sofiah' yea...bondaku..

cepatlah cepat..untuk awak..suami dan nisa ye..herm..harap nisa bleh pakai apa yg saya beli..ada lagi satu..tapi tertinggal kat london ni ha..camane la pulak nak turun msia berenang ni?..insyaallah sesape balik nanti saya kirim.

ghimau said... [Reply to Comments]

tu la pasal mmg bengang tahap cipan ni!

viruspadu said... [Reply to Comments]

risanur,
hahahah kelakar la kome ni

abglong,
sy tgk kat astro jerk, x de la geli benor, xpe, tgk gaya sy ala2 cicakman pun kira ok le tu

faisal,
akak ni pekerja yg mithali tau, suh apa pun akak buat gitu, kipas bos la katakan... hahahah

dbab,
oh... tu la sy pun tertanya2 jugak sbnrnya, nak tanya malu kan... ok2, nanti sy jumpa bonda awak... awwwwww malunya... terima kasih byk2...

sein,
apa la nasib kita nih







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^