Follow Viruspadu

Tuesday, January 15, 2008

sgt minat cadar ini

sy sgt minat cadar ni, nak sgt2 beli... tp tunggu lah, maybe lambat lagi (saje bg hint kat en.laloque ajer ni... ngeh ngeh ngeh), sbb cadar baru beli kan, kalu nak beli lg, maybe tunggu raya ke... tunggu tahun depan ke hehehe...

lawa kan... english style katanya

sape2 yg minat boleh masuk blog ni http://english-style-bedsheet.blogspot.com/
cadar dia sgt cantik2 tau...
Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

dah penah view blog tue, cadar dia memang lawa... cume beli aje blum sampai seru...

dkt sini pun ada byk,
http://aishaharis.fotopages.com/

risanur said... [Reply to Comments]

tak sangka ada jugak org kemaruk dengan english style macam zaimah ni!!!semoga zaimah gembira dgn hobi ni...

viruspadu said... [Reply to Comments]

dalila,
yelah lawa2 kan cadar dia, sy bekenan yg comporter tu, RM129 only (only dia kata hikhikhik)...
naik juling bijik mata sy tgk tau

risanur,
hehehehe... kemaruk benda ni xpe, jgn menggatal sudah hikhikhikhik... chewah, think positive konon2nyer

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

aku ni nak beli memang le tak tergapai... so.. aku beli kain n corak yang seiras ngannya dan jahitlah sendiri...

ita.itu said... [Reply to Comments]

beli..beli jgn x beli..suka ngk

viruspadu said... [Reply to Comments]

layarlara,
oh pandai jahit ek, bestnyaaaa... kita ni tangan keras, xde seni punya worang, nak jahit butang baju terkoyak pun terkial2 tau

ita,
yey nanti sy beli tau

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

cantikkkk gak....memang dok survey cadarrr ni....hmmm....ok ke rege tu?....

cikdinz said... [Reply to Comments]

promo nampak...heheheeee...

viruspadu said... [Reply to Comments]

faizah,
harganya ok lah, x lebih RM350... try la view site tu, byk yg cantek2 tau

cikdinz,
promo jgn x promo, rasanya kalu berniaga ni mau untung sy nih

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

saye pon suke nengok cadar iteww ..
amat kool !!

viruspadu said... [Reply to Comments]

lily,
chantekkkk kan, ada byk lg cantek2 sampai rambang mata







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^