Follow Viruspadu

Sunday, January 20, 2008

spaQ katanya

hari sabtu wa telah dipaksa oleh isteri ku utk g ke spa. dgn manja nyer dia merayu utk di bawak ke spa... akhir nyer kitorg g la ke spa yg konsep ala2 tradional + islamic. nama spa tu pun wa xigt, tp yg pasti kedai nyer tul2 depan giant senawang.

pic.1 - ghupe sorg suami yg penin melayan kerenah isteri dia!


sampai kat spa tu.. ade lak pakej khas.. tuk pompuan ade pakej spa herba + mandi susu + luluh badan (cume RM95).. tuk lelaki lak, ade pakej spa herba + hydromagnetic (kaki + tangan)(RM 37)... murah jer pun, xmahal cam spa mak2 datin tu...
pic 2: - isteri ku tgh xcited daftar


pic 3: - kecut tangan duduk dlm bilik stim... sejam tu!


pic 4: - isteriku segar bugar bila kuar dari treament... aku lak... ermmm... poket aku lagik!


Pendek kate... wa rekomen la pada sume kalo nak memanje kan diri... dtg la spa kat senawang depan giant tu


Papa Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

amboi2 segar bugar lps kuar spa! leed pun baru je smlm gi serenity spa kat bangi. bestttt!

Hana-Ni-Mo-Nai2 said... [Reply to Comments]

watashi tak ske mandi wap..!!
raa nk trbakar je kulit..
btw..kalo potong rambut pendek pun shantekkkk..
:D

oli_ole said... [Reply to Comments]

tak nampak nisa pun? nisa tinggal dengan siapa?

eedany said... [Reply to Comments]

wah bestnya pegi spaQ gitu...

Pasal rambut itu, apa pesen pun sesuai ngan zaimah yg cute miut itew...

Ziana said... [Reply to Comments]

wahhh layan SpaQ

syok nye manjakan badan..
sure best kan?

ita.itu said... [Reply to Comments]

wah best nyer dpt ke spa ek..sekali skala best tuh.....

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

bes la kamu ... memanjakan diri anda di spa ..

dah lama pulak x gi ..
dulu akak kita yang rajin belanja

hihihi
:D

viruspadu said... [Reply to Comments]

leeds,
harus la segar bugar kan, ooo sama kita ek..

hana,
mmg rasa sesak sikit napas kan... x best ler, igtkan best, lepas ni mmg x buat dah mandi wap itu... wah lepas ni mcm semangat ler nak potong rambut

viruspadu said... [Reply to Comments]

oli,
nisa ada ngan mertua, sbb dua2 pakat mandi wap kan,

eedany,
ye ke... hikhihkik, igt nak rambut pendek ler, boring plak rambut panjang

ziana,
syok oooo... manja2 kan diri

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
a ah sekali sekala best, tp agak boring sbb termenung jerrrr...
kalau wat facial/urut tu best la lama2 kan


lily,
apa lg pegi la skrg lalalala... best tauuuu

risanur said... [Reply to Comments]

best ke gi SPA tu...berbaloi tak dgn duit yg dibayar, kalu berbaloi risa pun nak kecek hubby risa la..

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

kelakarlah muka mr. laloque kat pic 1 tu.. blur jerk... hehehehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^