Follow Viruspadu

Monday, January 14, 2008

sy mmg kaki jalan...

sabtu itu...
keluar ajer spital, lepas mandi2, siap2, rehat2,
petangnya kitorang siap2, utk balik cheras,
mak sy x sihat... siannyaaaa...

tp sblm sampai rumah, en.laloque ajak sy carik kedai vantage kat bangi (sy tgk dlm majalah anjung seri) ewah hepiiiinya sayaaa.... yelah en.laloque dah janji sblm sy masuk spital lg nak gi carik kedai ni, maybe dia kesian kat bini dia, nak kasik hepi, ajak shopping ajer la kan hahahaha... nama pun pompuan kan kan

gambel jer carik, kona sini kona sana


akhirnya jumpa kedai itu, tuuuuuuuuuu dia


abis semua benda sy tanya, ini harga berapa itu harga berapa


bapak la mahal almari, kerusi... x mampu sy nak beli


tp masa sy tanya dia, cheee... muka buat selamabe je, konon2 x mahal la...
beh kurang mcm ni tau..
sy: brp harga almari ni kak
akak itu: ini cuma RM3+++.++ jer
sy: ooooo
oooo konon... hahahaha... dlm hati, mak aih giler mahaiiiii.... yg penting muka kene cover belagak mcm manyak duit wahahahaha...


setelah membeli sedikit (sedikit ke?)... balik la kami...

ini lah kedai nya... sesape nak naik atas, sila tekan loceng hehehe

singgah makan sblm pulang...

malam baru smpi rumah... hehehehe

barang2 yg sy beli, nnt sy publish... sy kasik tertanya2 sket hehehe

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

23 komen[s]:

Ms_MER said... [Reply to Comments]

chewahh..mbeli lagik..syoknyer bila en. laloque pon bg green light

ita.itu said... [Reply to Comments]

best nye..x sabo nak ngk beli apa

@in said... [Reply to Comments]

tengah bulan pun boleh membeli sakan... heebatt....wekekeke...
jangan lupa kasi kami tonton yer....


mak dah sehat ke?

ijah said... [Reply to Comments]

salam perkenalan,
sebelum nie pun saya tertarik ngan gaya omputih nie, tapi bila pkir kos + masa, cancel lah hihihihi...sekarang saya lebih minat gaya moden yang simple.

tapi saya tabik pada orang yang minat gaya omputih nie pastu dia plak berkerja...ade plak anak kecik..syabas..syabas..

mama ranggie said... [Reply to Comments]

wah...sempat lgik die jenjalan ek!?

alan zed said... [Reply to Comments]

dapat bonus ke? hehe. :)

laloque said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Red Mummy said... [Reply to Comments]

tempek mah tempekk

ko jgn x tempekk

kuasa rakus wanitaku sudah tidak sabar ingin melihatnya

ya paparkannnn

copek copekk

laloque said... [Reply to Comments]

bonus mende... guna duit dividen ASB... kalo x, usah diharap nak berbelanja sakan...

p/s: masih mengharapkan wang saguhati/honorium... go cuepacs go!!

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

english style ni tak susah pn. virus..

suruh je en. laloque tu spray kosi meja sumer kaler putih... pastu cari le kain ala2 bunga2 ros gitu... heheheh

jimat beb.. tapi kat johor ni ada satu kedai menjual barang2 ala2 vantage gak... harga nye memang reasonable.. jadi kalau ke johor jangan lupa ke ROMANTIKA...

viruspadu said... [Reply to Comments]

ms_mer,
best2, green light la katakan, senyum lebar ajer la tuan punya badan nih

ita,
sy pun x sabo nak tepek nih hehehehe

@in,
tengah bulan pakai duit dividen asb katanya hahaha
mak sy dah sihat sikit nampaknya... alhamdulilah

ijah,
salam perkenalan, mmg la mahal kebenor barang2 dia, sy pun beli yg murah2 ajer, x mampu nak sambar yg mahal2 hehe

ra,
ko mcm x kenal aku, pantang sihat, panas la bontot... lalalala

viruspadu said... [Reply to Comments]

alan,
mana ada bonus huhuhu sedihnya

kakred,
harus ku tepek kejap lg nih, tunggu waktu lunch ya

papa,
heheheh i lap u lah

layarlara,
heheheh bagus idea tu kan, beli cat jer, pastu beli bunga2, terus jadik gitu kan, heheheh... cadangan yg sgt baik tuh

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

waaaaahhh..semakin mengganas u ols bershopping ek...huhuhu..mmg dasat arrr... haiihhhh nih yg kita tak sabar nak tunggu bonus nih...ala2 menghitung hari gituuuuu... lepas nih..harusssssss mak nak bershopping sakan mcm u ols! opsss tp u ols tak bonus pun boleh shopping sakan gak kan... hebatt!

oli_ole said... [Reply to Comments]

bagus la jugak jejalan bagi menghiburkan hati...
mak dah ok? mungkin dia terlalu bimbang dengan keadaan zaimah kot!
nak tengok apa yang zaimah beli...update cepat-cepat ya...

nanonano said... [Reply to Comments]

alahai,
gini la org da berumah tgga eyh?
sopim brg2 umah jek,
huhuhu :D

laloque said... [Reply to Comments]

sedap tul la makan kat Rimbun Klasik Bangi tu kan... pas nie kite try Soho Bangi sebelah dia pulak

viruspadu said... [Reply to Comments]

hotmama,
mana ada mengganaz, biasa 2 ajer, eceh biasa konon, smpi pokai shopping hehehe

oli,
mak sy dah ok, alhamdulilah... :)
sy lg lah ok kan kan kan

nanonano,
seronok dok umah sendiri kan, tu yg giler bershopping tu, masa duk menyewa dulu, dok tahan hati jangan beli jer

papa,
a ah semua sedap, sup sedap, kukus sedap... peh teringat2 tu

flinty.farah said... [Reply to Comments]

ahahahah.. bahagian cover muka tu kak, sebijik la kan style sy gak tu. x cukup duit pun, muka mesti mau cover. ahaks.. lawak la kak zaimah ni ;)

viruspadu said... [Reply to Comments]

flinty,
hikhikhik, tu la pasal, harus buat begitu, muka control cun orang kata, walaupun muka spalet jer hikhikihk

sebol said... [Reply to Comments]

Dulu terbaring, sekejapan dah berjalan2

viruspadu said... [Reply to Comments]

sebol,
mcm megic kan lalalala

Nuha MIH said... [Reply to Comments]

do visit this fotopages for english collection ... http://thecools.fotopages.com/
(ko tak jwb lagi soklan teman

viruspadu said... [Reply to Comments]

nuhamih,
dah visit dah, hehehe cantik2 barangnya...
erm soklan ape ek? adakah sy terlepas soalan ituuuu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^