Follow Viruspadu

Sunday, January 13, 2008

terima kasih semua...

terima kasih banyak2 kepada semua yang mendoakan kesihatan saya,
alhamdulilah sy dah ok, dah dibenarkan keluar spital
tp bukannya ok maknanya dah ok
tp kira dah ok la ni kan...

ha ko ckp belit2kan...

sbnrnya sy malas nak cerita pasal sakit ni
kalu boleh nak ckp benda yg hepi2 ajer

eee.... best la... sy sampai rumah ajer, ada satu hadiah ada katil
wahahahahaha... seronoknya
terus sy terjah itu hadiah...


nak tahu apa?
tadaaaaaaa...
ini beg duit...

dan ini
beg tangan

cuba bergaya sikit
awwww... indahnya...
hehehe muka sy mcm x siap ajer kan,

yelah dengan muka x siap, rambut x bershampooo (gatal giler kepala), meleket2 lg, tp seronok + teruja nak tgk hadiah punya pasal, muka x siap pun x siap lah hehehe

chantek x???
sila jeles yer...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

11 komen[s]:

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

wah, sgt jelesnya!!!
kalau mcm ni sy pun nak cari satu handbeg baru ler.... tak dpt guess pun tak pe ler...

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

uikk..untung sihh
balik2 je ada present ekk
canteeekkk..

sofa pertama bunga2 merah tu
lawa..beli lah...beli tuk raya cina..

and u jgn lupe makan ubat yeee

angah said... [Reply to Comments]

wei idung.. hahaha.. kuatkan semangat ko nak operate buang menatang batu karang tuh.. jeles aku tgk ko pakai menatang alah transformer tu.. asik2 ko.. hikhik!!

Ziana said... [Reply to Comments]

guess best kan?
:)

ita.itu said... [Reply to Comments]

bestnye dpt hadiah dr hubby..

oli_ole said... [Reply to Comments]

alhamdulillah dah discharge...
oooo...jeles betul...

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

cantiknye,,,

saya nak bitau...

yang saya tgh jeles sgt2 nih..

huhu..

shasha said... [Reply to Comments]

jelesnyer...best dapat husband camni...kan best kalo bakal husband saya buat camni gak..haiihh~..mimpi la nak dapat dia buat gitu..

viruspadu said... [Reply to Comments]

korang sume,
hehehehe sonoknya saya kan kan kan... lalalalala
senyum sampai sok nih

...$weE+ 666... said... [Reply to Comments]

bestnyerrr jadik zaimah! camni nak masuk spital gak ler, test tgk dpt hadiah cam zaimah tak? hehehe...

viruspadu said... [Reply to Comments]

hehehe... masuk sesaje lah, gi lawat orang, kira masuk gak tu...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^