Follow Viruspadu

Thursday, January 24, 2008

viDEo SenGet

tgk orang letak video, sy pun sibuk la nak letak video jugak hiks...

video

nisa dan mama di taman itu

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

12 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

papa die pon naik sama ke mende tu?

hehehe....

risanur said... [Reply to Comments]

nampak sgtla papa dia yg tolong goyangkan...kalu tak confirm tak bergerak kan...

starstar said... [Reply to Comments]

salam mama nisa.. :)
ari2 sayep sggh cni taw..
hehehe..
sonok ,apy jerk..
lelgi bab tman idaman cik laloque

muadzlife said... [Reply to Comments]

bio senget..
yg penting happy! kan kan kan

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

alaaa jauhnye tak nmpk muka adik angkat saye yg comel tu..

hikhik! nasib baik dpt tgk kt entry sblm ni, tomeiii!

Ms_MER said... [Reply to Comments]

harusla aku sengetkn pala nonton video nih. Jauh la gambonyer..

li said... [Reply to Comments]

hehehehe...

kepala saye yg naik senget...

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

besss nyerrrrrrrrrrrrrrrr nak tumpanggg naik buleyyy??

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

ya rabbi mah.. terteleng kpala cek tengok... puas cek nak dengar tapi dgr cam nisa jerikan.. papanya pulak yang cam excited ek.. tak per anak papa n mama la katakan...

arsaili said... [Reply to Comments]

this is what we call quality time..

newrin said... [Reply to Comments]

wahhh sgt comey la nisa... she really look like u, and know how to post dpn camera..cute

besar nnt sure jd awek yg sgt cun, wahhh zaimah better start mintak deposit pada sapa2 yg berkenan hahaha

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

senget jap kepalo den..haihh..!
tp seronok jerk tengok nisa tu...hepi sangat2 dia ek...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^