Follow Viruspadu

Tuesday, January 08, 2008

WaLLPapEr

antara wallpaper yg berkenan di hati saya
(pada masa itu la, masa sy dok belek2 katalog tu)
tp mana tahu, bila sy tgk lg, tetiba terbekenan yg lain pulak...

ini nampaknya mcm terang sikit, tp coraknya agak membosankan sikit, tp xpe, nampak simple


bunga2 ni, maybe ruang akan nampak agak sempit sbb kalernya agak gelap, tp sy mmg suka gelap2 gulita ini ahaks


dan... haaa yg ni pun cantik, munge2, fomfuankan suka munge2 kan...


tunggu gi kedai tu sekali lg ngan en.laloque kita, tgk sekali lg, mesti pilihan bertukar2 lg... ahaks...

sbnrnya sy nak pasang wallpaper ni kat ruang tamu umah sy, eeee mesti cantik kalu letak wallpaper kan awww... x sbr sy...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

ita.itu said... [Reply to Comments]

vp-ni wallpaper ke @ border je? brp rm segulung ek?

shasha said... [Reply to Comments]

ooohhh..cepatla letak wallpaper tuh..tak sabar nak nengok nih..

peej said... [Reply to Comments]

antara 3-3 tuh..yg paling bawah nampak sweet...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

wall paper yg gelap tu ok...

aku pon suka gelap2 ni..nampak romantis sikit...

cikdinz said... [Reply to Comments]

fulamak, nak pasang wallpaper. english style gitu...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

tak mo komen tentang wallpaper tu..sebab akak rambang mata..huhuhu..so akak nak komen pasal si nisa yang comel kat bawah ni...ikat toncet...cam aqilah...kiss untuk nisa yang comel....umuah!

Ziana said... [Reply to Comments]

jgn lupe snap2 bile dh pasang..
nk nengok
:)

lawo2

Ms_MER said... [Reply to Comments]

wah..nk boh wallpaper..jadik english style gitu..

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

ha, kan sy dah kata dah.. kat situ wallpaper dia lawa2... I like yg the last one.. look sweet hehe...

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
wallpaper bukan border, sajer nak penuhkan hall

shasha,
sabo2, tungguuu bulan depan ek

peej,
betul, yg munger2 tu lawa kan

ra,
aku pun suka gelap, tp laki aku rimas hahaha

cikdinz,
bergaya la sikit kononnya kan

puteri satu,
akak ni kelakarlah, aqilah ngan nisa mcm twin jer kalu letak sblh2 kan

ziana,
itu pasti, harus, WAJIB lg

ms_mer,
katanya minat kan... alalala

zura,
btl la wallpaper dia cantik2 giler... nak giler dibuatnya tau

muadzlife said... [Reply to Comments]

awwww lawoo lerr.. cepat le pasang..musti ayu ruang itew nanti..

Mak Su said... [Reply to Comments]

sgt suker ler kat pix 3, and then pix 2

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

mah kalau hang nak wallpaper yang lain dari yang lain, hang bagi tau cek,, nak print gambar hang se family pun bleh... guner stiker.. amacam berani...

ija said... [Reply to Comments]

mmah..no 2 tu cantik

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

huhuhu...no komen..!! ada duit semua cantik u ols!!! so, pasang jng tak pasang..hehehe..

LILY SAFIYYA said... [Reply to Comments]

Haiyyyy....

salam dr lily n mami...

kite pun minat gak dgn english style ni...tp belum lg dpt memenuhkan umah ngan brg2 omputeh ni...penah gi PLAZA ALAM SENTRAL tak?...aaaa...pegi sana naik tingkat 4 atau 5 (tk ingat)...ada satu kedai dekat eskalator jual brg2 tembikar/bunga/hiasan/lampu/perabot dll ala-ala english...gerenti tk nak balik punye... :-)

ape2 beli update ye..nk tengok sama

www.sehenti.com said... [Reply to Comments]

Hi mama alesha..

jemput tengok tengok koleksi wallpaper kami..http://3dwallcover.blogspot.com/

moga rumah mama lebih ceria dan cantik







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^