Follow Viruspadu

Thursday, January 10, 2008

Zaimah admitted...

A'kum w.b.t. Salam Maal Hijrah..

Sebentar tadi, sekitar jam 2.10 pagi.. Zaimah telah dimasukan ke Wad Pembedahan Wanita, Hospital Tuanku Jaafar Seremban. Keadaan beliau agak serius dan muntah-muntah. Kesakitan ulu hati beliau semakin serius kesan dari batu hempedu yang beliau hadapi. Saya sekeluarga memohon doa saudara/ri untuk kesihatan beliau.

Wassalam.



Papa Alesha dan An-nisa Abriza

34 komen[s]:

LILY SAFIYYA said... [Reply to Comments]

salam Maal Hijrah...semoga zaimah cepat sembuh...kirim salam untuk zaimah ye...get well soon !

ija said... [Reply to Comments]

mmah..aku doakan ko cepat sembuh dan selamat..syg kat ko mmah..

ita.itu said... [Reply to Comments]

zaimah..tabah hadapi dugaan

**KITE PUNYA** said... [Reply to Comments]

A'kum

doakan semoga zaimah kembali sihat
kirim salam kat die yek

Ziana said... [Reply to Comments]

yaAllah..
hope zaimah besaba ek...

moga cpt sembuh..
kim salam zaimah..

oli_ole said... [Reply to Comments]

oli sekeluarga doakan zaimah cepat sembuh...zaimah, sabar dan tabah ya!
Memang kita sayang kat zaimah (jawapan untuk komen HARI NI SY EL)

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

salam..

kami sekeluarga mendoakan agar zaimah cepat sembuh.. aminnn..

semoga tahun baru islam ini memberi sinar baru dalam hidup zaimah sekeluarga

pu3nemo said... [Reply to Comments]

salam hijrah..
moga kak zaimah sihat dan dapat jalani hdp mcm biasa..

shasha said... [Reply to Comments]

salam maal hijrah..semoga zaimah selamat dan cepat sembuh..

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

get well soon zaimah!
~salam maal hijrah~

eedany said... [Reply to Comments]

Semoga zaimah cepat sembuh.

Salam untuk dia.

Ceera said... [Reply to Comments]

andak sakit ker??? tak bagitau mak ker???

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

semoga zaimah cpt sembuh...be strong ok..

dewadurjana said... [Reply to Comments]

apa citernya sekarang...still kat hospital lagi ke.. get well soon

best regards
chemticha.fotopages

Nini Ronna Binti Rashiff said... [Reply to Comments]

Salam.
Salam Ma'al Hijrah 1429
Semoga zaimah cepat sembuh dan sihat seperti sedia kala....

Mama Mya said... [Reply to Comments]

salam.... semoga zaimah cepat sembuh...

suzie apai said... [Reply to Comments]

Insya- Allah, dugaan& kesakitan ini akan berakhir...sakit ialah penghapus dosa2 kecil...Tuhan hanya akan memberi ujian sekirannya DIA tahu hambaNYA itu kuat & tabah....DIA lebih mengetahui....aminnn

@in said... [Reply to Comments]

semoga semuanya selamat... nanti update info yer... semua nak tahu ni...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

semoga ma'mah cepat sembuh...

kem salam die ye!

nani said... [Reply to Comments]

Salam Maal Hijrah. semoga Mmah cepat sembuh & tabah menghadapi segalanya.

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mah....
semoga selamat dan cepat sembuh...AMINN!!....

risanur said... [Reply to Comments]

semoga zaimah cepat sembuh...semoga tabah menghadapi dugaan Allah..

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

sakit ke wak?

sian awak...

jaga kesihatan,mkn ubat & ikut nasihat dr ye..

huhuuhu!!..

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

salam maal hijrah...
zura doakan semoga zaimah cepat sembuh..

julia said... [Reply to Comments]

utk zaimah..
cepat sembuh. cepat sihat semula..
boley borak pasal vantage =D
sy pon peminat vantage.

muadzlife said... [Reply to Comments]

get well soon..sumer akan ok..

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

smoga cepat sembuh

darling8tabby said... [Reply to Comments]

moga zaimah cepat sembuh..amin..

Mak Su said... [Reply to Comments]

sakit ulu hati? muntah2? ada batu karang ker?

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

Mendoakan agar zaimah selamat dan cepat sembuh ..

Insya-Allah ..

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

Mah aku doakan ko cepat sembuh,, banyak kan lah berehat yerr,, cian nisa manja ni,,sabar yer syg... nanti mama mu akan sembuh..

cikAnum said... [Reply to Comments]

sila segera sembuh.

miss^dbab said... [Reply to Comments]

mah...semoga cepat sembuh dan 2008 memberi keberkatan dunia akhirat buat zaimah sekeluarga

arsaili said... [Reply to Comments]

salam moga zaimah cepat sembuh...ameen







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^