Follow Viruspadu

Tuesday, February 12, 2008

adakah dia perlukan jam baru

ini jam en.laloque

semalam jam dia abis batery, so weols gi la kodai tukaq bateri

dia suke kebenor jam mcm ni tau...



jam ni dah pulih sbnrnya... erm...

agak2 perlu ke beli jam baru ek... hiks, nnt besday papa la yer,

untuk pengetahuan uols besday en.laloque bulan ompek ni ha... 6/4... so papa nak hadiah ape?

nak jam ke? heheheh

(sbnrnya jam lg murah dr enset kan hehehehe... pandai tak i... lalalalala)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

32 komen[s]:

Mieza said... [Reply to Comments]

pandai kau nak budget ye vp..beli apa2 jer janji ikhlas ye tak..hehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

betui tu... hehehehe sgt ikhlas tauuuu

sebol said... [Reply to Comments]

ko propose la kat dia jam sony ericsson

ada bluetooth

mama ranggie said... [Reply to Comments]

jam dah ok pon kan...so better belikan hset,rite cik laloq???

ngeh...ngeh...

Mak Su said... [Reply to Comments]

jam untuk laman dia dah ada lom?

ita.itu said... [Reply to Comments]

pandai ko ye..beli je pokok utk dia.hehe

Ms_MER said... [Reply to Comments]

laloque kater tingin henpon kan, bli henpon la..jam bebila ble dpt kekekke

laloque said... [Reply to Comments]

aku xkisah adiah aper pun.. lagi pun adiah yg paling mahal dan berharga adalah... mase aku "beli" si VP tu dari mak ayah dia... xgitu mama???

nanonano said... [Reply to Comments]

wahahha,
x acik !
ade jek alasan nk carik pezen murah
huhu :p

irdawatys said... [Reply to Comments]

VP,

yang penting ikhlas....hadiah apa tu belakang citer...and buat lah something special....di samping beli hadiah..buat kad tuk ur hubby......

capik said... [Reply to Comments]

suh en laloque mintak rolex hahaha

mummysyafie said... [Reply to Comments]

betuii tu..baik beli pokok munge je.. biar taman en. laloq tu bertambah seri..

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

belikan jam tandanya sentiasa rindu..

saye sokong! beli la yg mahai skit (tp murah dr enset heheh) tahan lamaa

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

amboiiiii...
mengelat ek kak virus neh
hahaha..

tp kan...
pilihan yg bijak tuhhhh kak
jam mmg jauh lg lebeh murah dr cellphone.

keskeskeskes...

rembat jam jek kak
:P

IdaShah said... [Reply to Comments]

hai..salam kenal. klu bg hadiah jam tgn ok gak. bila dia tgk jam.mesti ingat vp..

Red Mummy said... [Reply to Comments]

ko belikan apa2 je mah, org laki ni kalo byk je bunyik komplen ko ckp je..

'eh ckp2 le tu, ai beranakkan anak2 lagi sakit tau, adiah yg tak terhingga'

gituu

**napa x leh sign in pakai dotcom ni mah!!! cii laa

NONIE said... [Reply to Comments]

"aku xkisah adiah aper pun.. lagi pun adiah yg paling mahal dan berharga adalah... mase aku "beli" si VP tu dari mak ayah dia... xgitu mama???" aku suker ayat ni ngungkit tu wei VP!!!hahaha

leh tak kalau aku cadangkan dua-dua brg tu beli utk En. Laloque kita...dah terlanjur kawan buat ayat tu....sian dia...muahhaahha

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

hiks....beli jng beliii!! abg nak jam beli kan jam...abg nak enpon.. belikan enpon... nanti kita paw la dia balik...hiks!!ok what??

Ziana said... [Reply to Comments]

haaa gitew..
murah skit :)

hehehehe...

Ceera said... [Reply to Comments]

bijak2... ate, kamu kan dah beli sesuatu tuk abangndak.. ke kena beli lain lagi...

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

hehe..beli je kak..x rugi pon..hehehe.. stand by je sumtink surprise VD nnt..biar memori tuh igt seribu tahun..ahaks =)hehehe..beshnye org celeb VD neh..

viruspadu said... [Reply to Comments]

sebol,
ada ke jam mcm tu? hiks

ra,
beking la aku lalalala

maksu,
over tauuuu hahahaha, laman lum ada jam lagi, coming soon la kot hehehehe

Intanaziela said... [Reply to Comments]

beli...beli..jangan tak beli...tapi kalau nak tunjuk isteri yang memahami beli la dua2 sekali..ngeh ngeh ngeh

6/4 ek... babah hadif 7/4...

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
x geti la plak nak memilih pokok, kang buat yg tak bekenan kang, harus dia letak belakang2 ajer pokok tu huhuhuhuh

ms_mer,
adoi, mahal kebenor la, kalu nak enpon dpt tu mmg dpt la, tp maybe ujung tahun, tunggu sy kumpui duit dulu la no

papa,
wahhhhhhhhhh romantik la papa ni, ni yg buat makin sayang ni tauuuuuuu...

viruspadu said... [Reply to Comments]

nano2,
alasan org x cukup pulus ni hikhik

irda,
sesekali nak bg present kan, ikhlas tu mmg sememangnya ikhlas... ikhlas tp jauhhh hahah

capik
jgn la mcm tu, drp beli rolex, baik beli enset ahaks

viruspadu said... [Reply to Comments]

mummysyafi,
x reti beli pokok ni tauuuuu, what can i say ha... hik

leeds,
hehehe beli jam best kannn... sbb murah dr enset hiks

princess,
akak ko ni kalu bab mengelat mmg la sgt terer nyer tau hiks

viruspadu said... [Reply to Comments]

ida,
salam kenal, tu la kita pun igt nak kasi jam je kan kan kan

kak red,
hadiah anak tu mmg x ternilai kan, dah dua orang baby dah sy beranak ni, sakit nya mmg hazab la, org penah beranak normal mmg tahu la mcm mana sakitnya kan, dan lalok ada masa sy push mengeluarkan lesha dan nisa dulu, kenangan yg sangat berharga kan... eh salah topik la sy bebel ni kan... hahahaha

nonie,
beli dua2 sekali, pokai la mak nyahhhh... nak beli satu jer pun bergolok gadai ni haaaa.... lalalalalala

viruspadu said... [Reply to Comments]

hotmama,
sokong tu, lepas ni kita paw kaww2 punya hiks.... semuanya ada makna niiiii lalalalala

ziana,
pandai dan bijaksana i ni kannnnn

atam,
itu sesajer beli je utk dia, dia dah pakai punnnn cuma x masuk blog aje lagi

viruspadu said... [Reply to Comments]

ribenmerah,
best tau celebrate hari kasih sayang ni, sbb later bila kenang balik, kenangan tu la yg kita bawa sampai mati kannn

intan,
dua2 sekali, x dapek den doooo hehehehe

eh beza sehari jer kann si intan beli hape

@in said... [Reply to Comments]

sama taste with my love laa... aritu kan last year punyer citer (bulan dis)... casio nyer brand 70% tau kat klcc... my love beli tapikann... pakai duit dia sendirik... wehehehe

tapikan zaimah kita sangat gembira kalu bagi adiah n my love sangat2 gembira adiah tu...apa salahnya berbelanja lebihkan.untuk laki u jugaks...vote for hp..

(en laloq..banjer bbq tau.. ain dah tolong ejas utk zaimah ni...wahahaha)

viruspadu said... [Reply to Comments]

ain,
sama la plak kan, sehati sejiwa gitu,

mmg x salah berbelanja lebih kann... tp nak belanjer lebih nak korek kat mana cik kak oiiiii lalalalala

flinty.farah said... [Reply to Comments]

kak zaimah,
beday encik laloque sama dengan beday mak saya la~
huhuhuhu







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^