Follow Viruspadu

Tuesday, February 26, 2008

adakah semudah ini nak jadi kaya??

ini cerita bulan lepas

saya di ajak untuk join bisnes mcm ni...


dlm masa 3 bulan leh dpt duit 13k

adehhhh... no komen... kalu korang mcm mana? lalalalala

*update = sy x berminat ngan bende alah ni... kalu la senang nak dpt duit mcm ni, semua org leh jd kaya kan, wat pe susah2 nak keje kn... hehehe... *

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

25 komen[s]:

mummysyafie said... [Reply to Comments]

VP..kiter dah banyak kali terima penerangan gini..tapi hati lom terbuka lagi nak melabur..sebab takut sangat...

benda yang mengguntungkan cepat ni kekadang buat kita musykil la

Mieza said... [Reply to Comments]

Ikut experience akak la...klu ada rmi kwn yg mnt cam ni takpe bole msk...klu x buang air lioq n credit hp jer...akak dulu rugi ribu2 gak..org atas gak yg kaya...ntahlah klu nak cuba, cubalah...:)ada rmi gak yg ajak msk benda2 camni..kami dh taubat nasuha...hiks...

viruspadu said... [Reply to Comments]

mummy syafie,
sy pun x berminat... walaupun dah tgk ramai yg dah kaya2, dlam majalah yg dia tunjuk le

mieza,
itu la pasal, benda mcm ni kene wat muka x malu sikit... lepas tu, yg saya nampak la, member2 yg join menda ni jumpa kita jer konfem nak ajak duk bawah dia, naik takut nak jumpa dia tau

mama ranggie said... [Reply to Comments]

mah,
aku pon memang x percaya lgsg bende mcm ni...mana ade kejayaan tanpa usaha...?mana ade duit dtg bergolek tanpa dicari?

tulip said... [Reply to Comments]

kak vp, tak payah la masuk. kalau btl2 minat dan sanggup berkorban wang dan masa bole la joint. sebab benda2 ni risikonya tinggi.

Aku Bukan Bidadari said... [Reply to Comments]

kiter dh pernah terkena and terugi.. so dah serik

dah set kan dlm hati..dlam dunia nih takder duit dapat mudah..

so sis hati2 ok..

starstar said... [Reply to Comments]

chik pn vp..
aper name bizz nih eyh?

Ziana said... [Reply to Comments]

zaimah,
kene ikot kerajinan n minat..
bukan senang nak jd kayo..

ziana penah join..
and x gerak ape pon..
rugi lg ade laaa..

if awak rajin and suka becakap..
and ramai kawan..
leh cuba..
tp jgn masok yg mahal2..

pu3nemo said... [Reply to Comments]

sy x cayer bnda2 ni,yg sy cayer if nk kaya,ne rajin dan keje kuat!!!!!

Aleeya said... [Reply to Comments]

hiks, ni ape ni, ade tangga, ade gambo cam org lidi, ..tapi byk tu 13k..hmmmmm ..

eedany said... [Reply to Comments]

nak kaya kena kerja kuat.

saya tak minat pula bab ini semua. Entahlah mungkin hati belum terbuka.

Anyway, tak salah mencuba menimba pengalaman. Good Luck mah.

khalis said... [Reply to Comments]

biasanye mengkayakan yang dah kaya jer..

Cikpid said... [Reply to Comments]

uhuk2..ramai kwn2 sy promote wat mende camni..tapi sy sgt takut dgn risiko..sy rase lebih baik x payah masuk kot..hihihihi..mane ade duit dtg bergolek kalo kite x kerja keras..

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

nihhh bisness jualll itu baju lalammm ka? hehehe....x minat daaahh....kalo takat hangat2 t**k ayammm...toksah aahh,,,hehehe...

ita.itu said... [Reply to Comments]

jangan caya vp..sume tux leh pakai..hehe

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

mah...lupakan ajerla...wat fening pala je dok fikir duit kita habis....bersyukur je dengan apa yang ada...sebab mana ada leh dapat duit mudah2 sambil goyang kaki kan...

*ps - sekarang pun ada orang tengah usha akak ajak join benda-benda alah cam ni...akak dengar je..pehtu dia nak continue akak kata ada keje...so diam terus..huhu...

NONIE said... [Reply to Comments]

huihhhhh...kijam tau...nak berak pun tak bagi!!hahahha...pasal bisnes cepat kaya ni...aku ada gak try masuk...hampehhh

flinty.farah said... [Reply to Comments]

hurm, saye mmg x reti benda2 gini kak zaimah. tak reti yer.. tak minat pun yer gak. dulu org sebok dok ajak masuk swisscash, tapi saye mmg tak minat. tuptup diharamkan. huhu..

kirana said... [Reply to Comments]

bisnes apa ni..dlm donia ni bkn sng nk senang..

Ceera said... [Reply to Comments]

atam pun tak caye bnda2 ni sumer...

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

saya pon x minat benda2 nih ...

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

x payah..mengarut..buang masa dan tenaga je..rugi lebih byk dr untung..hurm, time study dulu ade gak berkwn ngan membe2 yg join MLM neh..so, kehidupan diorg sgt hampeh!! sampai ade yg x grad2 lagi skang neh penangan bisnes camneh..bg saya, kalo kita keje betul2 dan nampak ape yg dikerjakan tuh, so, kita mesti dpt gaji bulan2..walaupon kita kerja kampung je or keje bisnes sendiri.. btul x??

angah said... [Reply to Comments]

ape yg dia lukis nih.. cm gamba alien pun ada..

li said... [Reply to Comments]

nak kaya simpan duit byk2 dlm bank... bukan camni caronyo... pi masuk mutual lagi bagus...

Darling said... [Reply to Comments]

well VP masa dia terangkan tu mmg dengar macam mudah tapi sebenarnya bukan senang ok.. dan ada setengah2 upline ni yang tak terangkan secara detail, so be carefull..

kalau berminat tanya sebanyak mungkin soalan (i suka tanya soalan mengarut). kalau yakin barulah masuk tapi kalau penerangan tak menyakinkan baik tak yah. (byk gunakan masa dgn tenaga buat ni)

orang tu ada tunjuk cek yang dia dapat ke tak?







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^