Follow Viruspadu

Tuesday, February 12, 2008

akhirnya!!!!!

uolsss...

akhirnya setelah banyak kali menelan ayak liur melihat korang menayangkan gambar donut yg mcm2 itu, jco la big apple la kannn...

td sy beli jugakkk tauuu... yipppiiii...

sbnrnya hari tu sy dah beli dah, ahaks, tp bila bukak mulut nak makan jer, adeh la hai... sakit datang la plak, sungguh2 bukan rezeki sy betul la hari tu kan, telan ayak liur lagi la jawabnya... makanan dah betul2 depan mata pun x dpt nak makan kannn....


lepas tu semalam sy gi lagi kat big apple ni, uols nak tahu... boleh pulak dia letak sign kat depan kedai dia :donut sudah habis... rasa nak WACHAAAA... kungffu faiter pun ade.... hiyakkkk!!! time org betul2 kempunan ni abis plak kan... seb baik batu belah batu bertangkup xde zaman ni hiks


dan hari niiiiiiiiii... yahooooooooo... dapat jugak sy merasaaaaa, walaupun donut dia dah tinggal saki baki terakhir dan x banyak pilihan dah... dpt la sy makan kannnnn

eh wat apa la budak dua orang ni, depan cermin pun leh layan amik gambo ke? hiks

tadaaa... uols, sy beli 4 bijik donut, ntah hape nama donut ni sy tak tahu la uols, main tunjuk2 ajer, asal rupa cantik ajer sy tunjuk hiks


sy suka yg coklat ni, rangup...


yg lg dua ni sy x makan lagi, ada ni ha, x larat plak nak makan kan, masa beli tadi tamak nak beli mcm2, seb baik sy x beli sekali 6 bijik tadi kannn....


amacam... uols x terliur ke, sedap tau, donut ni sangat la lembutnyaaa... x pernah sy makan donut sesedap ini lagi tauuuuuuuuuu...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

33 komen[s]:

Intanaziela said... [Reply to Comments]

4 ketui je ke? kalau kami anak beranak, 6 ketui sekali jalan..kekkeke buruk lantak betul la yek? kekkeke tapi mmg lembut pun donut dia tu...maveles kan..

viruspadu said... [Reply to Comments]

6 ketui ka... hebatttt...

tula rasanya sgt nikmat sekali

Wiween @ Awin said... [Reply to Comments]

salam sis..tq sbb sudi visit blog kite.;) beshnye donut tu.syg kite demam.huhuh..cute nye anak sis.;) eh sis kenal kak wynn (syarina) yek.senior sy kat UKM dulu.pelakon teater yg hebat tu.hehe

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

akak! ni big apple donat, belum try J.co donat! pi beli kat pavillion or sunway piramid, lagi dasatttttttttt!! lagi lembutt! hehehehe

green apple said... [Reply to Comments]

ko nyer promo mmg hebat.
kalau aku makan tak sedap ko siap!!

ija said... [Reply to Comments]

mmah..nak sket..

Red Mummy said... [Reply to Comments]

yang ada kacang tu nampak lazat mah...

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

never tried big apple punye donut...mana lagi sedap eh? big apple ke J Co ? ape pon...donut mmg kegemaranku...donut gula kt kedai roti pun best bagiku

Wynn Syarina said... [Reply to Comments]

cemana la kau bleh kenal si awin tu? Junior aku tu... Cis, dia pg blog kau je. blog aku dia tak pegi? Nanti aku babap dia.

Sodap eh Mah.... Tokoluar air liur den ni ha... Nasib baik kau tak pg JCO, kalau tak berguling2 aku kat sini. Mah, 4, 6 biji buleh tahan lagi. Aku dgn laki aku kalau pg JCO, balun doblas sekali kau tau. Ni bkn buruk lantak dah. Ni dah dewa pelahap namanye. kekekeke.. Ala, we ols mkn utk 2 hari tau... :P

Wynn Syarina said... [Reply to Comments]

cemana la kau bleh kenal si awin tu? Junior aku tu... Cis, dia pg blog kau je. blog aku dia tak pegi? Nanti aku babap dia.

Sodap eh Mah.... Tokoluar air liur den ni ha... Nasib baik kau tak pg JCO, kalau tak berguling2 aku kat sini. Mah, 4, 6 biji buleh tahan lagi. Aku dgn laki aku kalau pg JCO, balun doblas sekali kau tau. Ni bkn buruk lantak dah. Ni dah dewa pelahap namanye. kekekeke.. Ala, we ols mkn utk 2 hari tau... :P

viruspadu said... [Reply to Comments]

wiwen demam ker, xpe, lepas elok nanti harus beli ini donut taaauuu
oh syarina ni member kita dr zaman sekolah rendah sampai le menengahhh tauuuu... kita pun tahu dia mmg hebat dari dulu lagi hiks

leeds.
mcm mana kita nak try jco, jauh kebenor, kene turun kl la gamaknya kalu nak rasa jco tu kan, ada sape2 yg baik ati nak pos kan ke semban... hiks

g apple,
hahahahaha.... sedappp betulll...
mati la kalu dia rasa x sedp ni larikssssssss

viruspadu said... [Reply to Comments]

ja,
ko nak, meh la sini, lg dua bijik x abis2 lg nih, ada dok lam peti ais aku, dah keras gamaknya lalalalala

kakred,
tula nampaknya sgt sedap, tp sy x rasa pun lg tauuuu... malam td nak makan, aduh... skit la plak tetiba kannnn... sabo je

mommy,
nak kata mana sedap pun x tahu le, sbb sy x penah try jco

wynn,
hik... kenal mengenali gitu kannn... ooo dia x gi blog ko, nnt aku tolong babap kan dia ahaks... ko bior betul leh abiskan 12 ketul, syabas betti... kalu aku tu sendat2 perut mak tau

nn said... [Reply to Comments]

perghhh...nampak sedap la...nampak gayanye telan air liur jerla wat sementara waktu nih....huhuhu

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

waaa...big apple nih dah ada kat JJ seremban ke?? tp rasanyer JCo lg best la..tp drpd tak der, big apple pun best gak...hiks!

ghimau said... [Reply to Comments]

big apple mana kedai tu yer? kat seremban ada ke?

Nanarahman said... [Reply to Comments]

VP.. len kali pegi awal sikit...rembat yang perisa cheese.. sedap tahan gaban weii

eedany said... [Reply to Comments]

saya pun suka. Suka yg duren-duren & peanut butter.

Gambar donut2 awak buat saya cair babe. Terliur gue...

newrin said... [Reply to Comments]

kalo u rasa big apple sedap, try Jco lagi sedap dari big apple, tapi ok la as substitute for Jco...

next time try yg ada oreo and yg ada badam atas donut tu, that's my fav

advice dari jco fan :)

viruspadu said... [Reply to Comments]

nn,
sedapppp ermmmmm yumiii

lela,
ado kek jusco somban ni, rasanya dah lama ada, leh la plak x pasan kannn hiks... jco sedap lg ek?, adehhhh

sein, ado, kek jusco ni ha, meh la terjah

Mieza said... [Reply to Comments]

yg byk2 kacang tu nmpk sedap...tp rasa2 sdp lg JCO kot...apa2pun jajni dpt donut ye tak..nape nisa tgk aje donut tuh...

oli_ole said... [Reply to Comments]

telan air liur aje laaa...
oli tengah diet nak slimkan badan...

ita.itu said... [Reply to Comments]

vp-mmmg sdp ko...harus ko neray JCO...pasti lg sdp,,hehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

nana,
macam mana nak cepat, kene tunggu hubby balik gak br leh gi situ huhuhuhuh

eedany,
duren2 tu mcm mana ek

nurin
alah, kalu kat sini ada jco, konfem dh gi jco tauuuu... i yg teringin sgt nih

viruspadu said... [Reply to Comments]

miza,
nisa pun makan gak donut tu, dia makan sikit2 jer hiks, mamanya yg makan byk

oli,
awat diet, x nampak mok2 pun

ita,
nnt sy try, kene turun kl dulu lo

moralle said... [Reply to Comments]

Hi VP, tengok donut u terliur lak pulak I kat sini, nanti balik nak gi munchy donut lah pulak, nanti I pulak post u pulak tengok k, hehehehe

shahril aley said... [Reply to Comments]

wah nampak sodap gak. mak sy slalu suruh adik beli kat JCo. ok gak la lgpun bukan suke sgt makan donut yang fancy2 ni. stakat donut tabur gula tu slalu la makan.....

irasilver said... [Reply to Comments]

syabas u ols!!! Dapat pun donut!!! tapi 4 bijon jek? Aku sekali beli setengah dozen! Habis lak tu nok!!! :P

viruspadu said... [Reply to Comments]

moralle,
ok i tungggguuuu

sharil,
sbnrnya donat tabur gula tu jugak yg paling sedap kannn

ira,
leh habiskan ek, mmg la sgt terer tauuu

pearlEJ said... [Reply to Comments]

wahhhhh telan air liur lagi laaa org kt penang neh.. huhuu.. bila laaaaaaaaa nk bukak kt sini nehh... sobbb sobbb...

starstar said... [Reply to Comments]

sane cni tunjok donut..
adeyhh...~
terlior nih,
:(

Ms_MER said... [Reply to Comments]

aku sedang telan ayer lioq lagikk..nk donut, nk donut (smbil meleleh air lioq)

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

sedapkan ?? nyam nyammmmmmmmmm ...
kalau ada banyak choice .. next time beli yang kat atas ada cokelat tabur2 banyak gile ..

memang sedap kaw kaw !!
:D

fuschia lolita said... [Reply to Comments]

kak big apple mmg sodap..tp sy tak brp suka jco manis sikit donut dia dr big apple..tp oklah jugak j co donut tuh..

klu sy sekali mkn 3..pelahap btl







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^