Follow Viruspadu

Wednesday, February 13, 2008

bangle yang hampir putus

ewah, tgk model ini dulu yer...


ini namanya kedai HOJB, sape penah gi sini, angkat tangan... oh xnak angkat tangan pun xpe, senyum2 ajer cukup hiks...

en.lalaloqu adalah member kepada HOJB ini, sape peminat purple mmg seswai la ngan kodai ni, purple di sana sini kannn...


kami ada beberapa cincin dan gelang dr HOJB ni, nanti la kalu sy rajin, sy snap gambo cincin2 sy yg sy beli dr HOJB ini yer...

ewah, nak tunjuk lesung pipit ke? senyum meleret jer tu... hiks

bangle en.laloque ni namanya jarum emas, erm pasal apa namanya jarum emas, erm, maybe sbb ada mcm jarum mas dlmnya kot, hiks, kalu sy lah, x hengen sy nak beli kan, hehehe, pasal sy x minat, tp en.laloque sgt minat, so sy layan kan jer, rupa dia mcm beli kek pasar malam jual longgok 3 seploh hengget je kannn... lalalala padahal fuhhh... pening pale tgk harga dia tauuu... lalalalala


sy bekenan ngan cincin pink tu, sy igt nak paksa en.laloque pakai lah hihihihihh... zalim nya bini la haiii...


inilah dia... bangle jarum emas nya itu,

sblm ni tali dia hampir putus di gigit + tarik si nisa, seb baik en.laloque member, so tukar tali baru FOC sajork, yipppiiii...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

17 komen[s]:

sebol said... [Reply to Comments]

Perlukah aku propose bangle bluetooth?

ita.itu said... [Reply to Comments]

wah..sib baik FOC kan...hehe

Fozalin said... [Reply to Comments]

apa kegunaan bangle tu? mcm pakai gelang kristal ke?

viruspadu said... [Reply to Comments]

sebol,
hiks jgn la mcm tu, sgt canggih la kalu bangle ada blutut kan

ita,
best la foc, nak bayar jd member tu yg haru tu

fozalin,
ntah, hape kegunaannya ntah, ala2 gelang tenaga la kot

Mieza said... [Reply to Comments]

jarum emas..itu nama tanaman pokok sejenis ubatan kan...klu x slh ler..lawa cincin tu vp..nisa pya takde ker..

muadzlife said... [Reply to Comments]

amboi..cantik bergaya en laloque...

pearlEJ said... [Reply to Comments]

jarum emas?? utk kesihatan ehh bangle tuh??

NONIE said... [Reply to Comments]

ala-ala macam sifu kungfu plak bila tengok bangle tu...huhuhu

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

wah mesti banyak ONG maa....

viruspadu said... [Reply to Comments]

miza, betul nama pokok jarum mas tu

muad,
cantik ke awww nyah2

ej, gamaknya tuk kesihatan la kot

noni,
hihihih, lepas ni geng fongsaiyuk tu

ct,
onggg betullll... jgn x ong

sebol said... [Reply to Comments]

viruspadu

aku ada buatkan posting khas untuk ko laki bini kat blog aku

http://sebolku.blogspot.com/2008/02/jam-bluetooth-sony-ericsson.html

Ms_MER said... [Reply to Comments]

ada function pa pe ka bangle nih?

starstar said... [Reply to Comments]

jarom mas?
pelik gk eyh name tuh..
sye der gk beli 1..
cine tuh kte tiger eye..
hiks~
memacam namenyer

laloque said... [Reply to Comments]

gelang tu ade tenaga yin-yang... baik untuk edaran darah... sama cam bangle magnetic yg selalu org pakai tu... khas untuk awet muda

faisal said... [Reply to Comments]

waaa, semat gakla kak kan,eheheh..:)
tapi dah pakai yg magnetic tu..
beli beratus gak yg ori,hehehe..:P
lebih kurang same kot fungsi dia..:)

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

nape x beli yang pink itewww ~

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

bape arge bangle tuh kak tme abg beli dulu?
lawo aaa


cincin kat dlm tuh sume lawo
z terberkenan ngan cincin yg ade permate itam 4 ketui tuh

hehehe...bape arge ek :P







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^