Follow Viruspadu

Sunday, February 10, 2008

bbq lagi, lagi dan lagi

sy malas nak masak hiks

jd malas nak masak buat apa???? BBQ jer lah kan, sonang, bakar2 jer, kalu masak bagai leceh gitu kan

jd, en.laloque ditugaskan utk beli apa yg patut, mcm kambing, puyuh, sbb ikan dan ayam mmg dah belambak lg lemari ais saya, beli2 tp x masak2 kannnn...

so dlm kul 6.30 en.laloque dah start membakar apa yg patut... haaa otak2 hari tu pun x abis lg tauuuuu


ewah... bergaya sungguh laki i tau, tergoda i, (puji lebih2 ni, sbb sian dia penat mengipas)


bahan2 ni sumenya en.laloque yg sediakan, sy x tolong hape2 pun, sy tolong jaga nisa jer, sian sungguh kat laki ku itu tauuuu...


dan air asam, adalah tugas seumur hidup adik sy zack-u, dia punya air asam wa ckp sama lu, mmg kaw2 punya, sedapppppp giler, pastu kalu dia buat sambal belacan, mmg meletup gilerrr... seswai wat menantu ni


tgk rupa pun dah terliur kan, korang lum rasa lagi... pehhhhhhh


model bbq kita, peneman en.laloque mengipas otak2


tgk abg sulung saya, mana toleh kiri kanan dah, terus melantak gitu kan, muka dia baru bgn tidooooo hihihihihih


kami... x ramai pun, kalu adik beradik lain ada sekali, lg best, kaklang memula nak singgah, tp x jadi, sedih tau, kitorang dah beli byk dah lauk pauk, kepada akak ngan kakcik: bila nak dtg umah andak ni???


misi sy: bg dua orang anak dara ini gemuk... lepas tu kutuk dorang kaw2 punya hahahahaha (gelak shaitooonnnn)


sape nak dtg umah saya???? nnt sy jamu korang ngan bbq nakkkkk... betul x tipu...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

10 komen[s]:

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

aunty zaimah, kami 3 org pertama nak datang. masuk dalam list yee!

viruspadu said... [Reply to Comments]

boleh2, nak dtg call dulu yer... hiks

ita.itu said... [Reply to Comments]

wah rajin tu wat bbq..harus dtg nih..hehe

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

best korang..
kalo family i tunggu time tahun baru je..
beday pun jarang....huhuhuhu

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
boleh2 dtg ler

mrs.sheikh,
hehehe, laki i rajin kipas hiks

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

sedapnyaaaaaaa !! besh besh .. nanti saya pon nak datang jugak laa

hiks ~

;)

viruspadu said... [Reply to Comments]

lili kene dtg ni, lama x jumpa kannnn

Mieza said... [Reply to Comments]

ko rajin tul buat bbq ya...ni yg akak nak dtg ni...

viruspadu said... [Reply to Comments]

mieza,
dtg ler2

eiza said... [Reply to Comments]

nak datang nak datang...

klau saya dtg buat bbq best2 tau..hehe







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^