Follow Viruspadu

Monday, February 11, 2008

Begini la cara nyer bila suruh Nisa siram bunga....


Suke nyer dia main air... keta papa tu bile nak cuci???




Abis basah kuyup!!



Nie kot nampak kat org nie... sure kena tahan nie... penderaan kanak2 sbb suruh cuci keta!!

Papa Alesha dan An-nisa Abriza

30 komen[s]:

mama ranggie said... [Reply to Comments]

ya allah...geram aku tgk die...

suka benau main air ye!

budak mane pon memang suka main air kan!

(p/s:ade sesuatu tuk ko di blog aku)

Cikpid said... [Reply to Comments]

hahahha..nisa2..kecik2 dah pndai bsh kete..ni mesti nk bodek mama mnta belikan botoi susu baru kan??

mummysyafie said... [Reply to Comments]

comei nye nisa..geramm

ita.itu said... [Reply to Comments]

kah..kah..kah..lawak la ngk nisa ni...abis kuyup

Mak Su said... [Reply to Comments]

weehuuu, seronotnyer...!!!! tak yah gi pd

yan said... [Reply to Comments]

aku rasa mesti si nisa ...guling2 nak main paip air tu...

viruspadu said... [Reply to Comments]

ya Allah, anak aku kah ituuu hihihihi

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

adoiiiiii..
terdemam kang budak tuh nnti kak
tomey aaaa pic last tuh
grrrrrr...geram sungguh diriku ini melihatnye

:P

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

heyo..alamak nisa cayang..nape x ajak aunty neh join skali..hihihi =P

irasilver said... [Reply to Comments]

tu keta viva forever ke tuh? :P

starstar said... [Reply to Comments]

hiks~
ske bebenor dye eyh dpt maen ayor..
omaknyer..
layaaannkn jer ke?
hehe..

Ceera said... [Reply to Comments]

tengok, atam takder andak sambung dera nie, bagus bagus...

Ziana said... [Reply to Comments]

amboi nisa!
geram tgk dia
heheheheh

mikaounik said... [Reply to Comments]

sian nisa...
xpatut tau akak dera dia...


kak,
bawa laa nisa g pool..pakai plak bikini sure mantap kan..heheheheee

Mieza said... [Reply to Comments]

hbs ko bsh kuyup nisa...suka tul dgn air..haah budak2 fobia ngk air..pantang tul..

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

budak2 mmg suka main ayer kan mama... cute la nica basah kuyup..

kami still admire garden you tuu..

@in said... [Reply to Comments]

nisa.... basuhkan sekali kete untie muleh....
wekekekeke.... beruntung nyer mama n papa nyer....

risanur said... [Reply to Comments]

sonoknye nisa main air...rase cam nak join sekali je... :)

Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

comelnya nisa main air. bebudak memang gemar main air. tapi gambar yang last sekali mmg nampak mcm penderaan..hehehehehh

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

comel nyersss...

capik said... [Reply to Comments]

banjir2.....nih sok2 leh uka bisnes snow wash neh.....

pearlEJ said... [Reply to Comments]

hiihihihi.. geram tgk aksi2 nica neh..

Intanaziela said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
Intanaziela said... [Reply to Comments]

wallah hai..comeynya nisa ni zaimah...terliur intan tengoknya..boleh jadi calon menantu ...rajin tolong papa basuh kete..

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

zaimah..
tgk utusan hari ni?
ada citer pasal
gaya inggeris tu..
lawa2 ..comel2... cantekkkkk banget!

angah said... [Reply to Comments]

ni akan jd masalah bila nisa jd kan hobi masa lapang!!

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

hihihihih .. abis sume dia siram
mama nisa kena siram x ??
:P~

pu3nemo said... [Reply to Comments]

comel la nisa main air..
pas ni nisa ajak la mama ngn papa g main air kt sunway lagoon ker,tambun ker,lg best.. =p

Ms_MER said... [Reply to Comments]

konpem kna bli kolam kat dia nih.

Ms_MER said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.






Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^