Follow Viruspadu

Wednesday, February 13, 2008

berangan la dulu kannn

nampak yg warna pink tu...


bekenan sungguh i tauuuu

tp samsung ok ke kengkawan???

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

sebol said... [Reply to Comments]

Tapi samsung tak boleh intergrate dengan jam sony ericsson yang dibeli untuk menggantikan jam buruk suamimu itu

skrin kat handphone samsung kecik, jadi elok beli LCD TV samsung je terus.

heh

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

samsung ok .. tapi serius cakap x bes la sangat ... kurang mesra alam jer ..

kena tengok zaimah more pada ape .. kalau lagu ... better amik sony walkman @ nokia mp3 nya...

kalau more to tangkap gambar .. the best is sony ericsson yang ada sony cybershot nya .. example mcm K800i, K810i, dan bermacam2 K lagi .. kat kedai ada tunjuk selalunya ..

kamera sony cybershot much much much more nicer than nokia ...

kalau takat nak guna janji boleh sms, call .. beli la 3310 .. tapi ade lagi ke ?? erkkk

:D


selamat hari kekasih
muahxx !!

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

samsung ni kita kureng sket..tk tau la napa...kalau beli phone mesti fikir nokia dgn sony jerr..

kt malaysia nokia ranking no.1, sony no.2 & samsung no.3...nampak kat web ape ntah dah lupa..

sebelum ni semua phone kita pakai nokia, baru2 je kita pakai sony k770...cyber shot...kamera best dan semua best gakk...tanya mama hanis, dia pon pakai sama model ngan kita...

~HAPPY V DAY ~

sebol said... [Reply to Comments]

lily:

kan si zaimah tu baru beli kamera, kang kalau dia beli k800i, rasa menyesal lak beli kamera hari tu.

tapi kalau zaimah beli k800i, laki dia beli jam bluetooth, kalau gi shopping kena dok dekat2. takut connection bluetooth laki bini terputus.

kalau sape2 call zaimah, laloque boleh tengok siapa call bini dia kat jam dia.

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

bek beli Nokia kak
Nokia tahan lasak..hehehe

setakat neh
brands nokia jek g z pakai
lom pnah cbe brands len lg

hahaha

tp fon kaler pink tuh
lawo aaaa

viruspadu said... [Reply to Comments]

sebol,
amboi statement, mengganti jam buruk katanya ye... hahahahaha... sampek hati tau... lalalala... skrinnya kecik ek, tp melampau sungguh nak ganti ngan skrin lcd tv terus tauu... ape la lawak giler en.sebol ni, terbahak2 sy gelak ni haaa. cubit nak? hiks...

lily,
ayok x best ke? erm... alah kite beli enfon yg bese2 ajer udah ler, leh call, sms, baca emel, tp kalu kamera dia padu chantek gak kannnn... bagus la cadangan lily nih

mommylily,
ooo yelah kita pun selama ni pakai nokia ajer, x penah lg dok tukar yg lain, tu lah igt nak tukar selera plak, tp dah korang kata x best, mcm x best la plak kannn...

viruspadu said... [Reply to Comments]

sebol ni nak kene tau.. hahahaha
leh ke tgk kat jam sy tepon saya, mcm kelentong ajer ni... hiks

princes,
tu la akak rasa akak amik nokia la jugak kalu mcm ni kan... tp tahun bila tu x tahu la lagi hiks, dah nama entry pun akak ckp berangan ajer... so akak berangan aje konon nak tukaq henpon lalalala... sape nak hadiah akak henfon, angkat tangan! hihihihihi

ita.itu said... [Reply to Comments]

ok aje..beli cpt..hehe

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

vp,
saya penah pakai samsung dulu. kalau ikutkan function, hp samsung ni memang la tak best sgt. tapi sepanjang pakai, tak penah rosak langsung walau dah terjatuh byk kali.

harga samsung agak mahal. kalau hp nokia dgn hrga tu, dah dpt yg byk function n screen besar.

NONIE said... [Reply to Comments]

meks rasa better VP amik Sony Ericson pasal gambo dia cantik, soundsystem dia antara yang tersedap didengar...* sambil dok merenung masa depan bilalah nak tuka henpon ni...

Mieza said... [Reply to Comments]

pink kaler gitu...smua pink...jgn jd pink panther udah...hehehe..sambar cpt vp nanti org ambik..dh nyesal...:)

capik said... [Reply to Comments]

nak type sms x besss

pearlEJ said... [Reply to Comments]

kaler pink tuh lawo, tapi samsung neh skrin dia cpt rosak.. serius, tak tipu.. try arr carik yg lenlain brand yg kaler pink..

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
kita berangan je , blm nak sambar lg

dalila,
tu la sy tgk body mmg nampak kuat, tp dah ramai kata x best ni rasa terbantut gak selera ku ini

noni,
kita pun ntah bila nya nak tukau phone ni kn, asik berangan jer

viruspadu said... [Reply to Comments]

miza,
berangan ajer bah...

capik,
x best ek, ayok

ej,
pulak gitu yer, x jd la nak amik ni







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^