Follow Viruspadu

Tuesday, February 26, 2008

Berjaya hendaknya ewahhhh

boleh agak dah kan...


aminnn...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

25 komen[s]:

Cikpid said... [Reply to Comments]

akak smbg study ke?amik master plak ke?cewah..best laa kak..gambatte ne!!

irdawatys said... [Reply to Comments]

nak beli borang ni kat mana ek..klu nak sambung study....kena gi kelas kan..kelas nyer kat mana ek...heheheeh anyway gud luck

viruspadu said... [Reply to Comments]

cikpid,
nampk nya mcm tu la, harap2 lepas lah...

irda,
beli kat uitm nun, member hubby belikan, nak d/load dr internet lg senang, kelas nya kat shahalam la kot... maseh... :)

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

Insya-Allah ... alhamdulillah ...
kalau ada rezeki ... sambung la belajar kan

:)

Mak Su said... [Reply to Comments]

kembali ke sekolah? semoga sukses selalu

eedany said... [Reply to Comments]

uitm selalu di hatiku...

Selamat menuntut mah...

Y u Z z 9071 said... [Reply to Comments]

syabas..ada semangat nak further study..

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

Tahniah..tahniah..tahniah

mummysyafie said... [Reply to Comments]

taniah vp...cekal tau...tak semua wanita yg dah berkeluarga ada semangat nak study lagi..komitmen banyak n tanggunjawab besar...

insyallah..kejayaan akan jadi milik vp...

*doakan saya pun akan mengikuti jejak vp erkk..tapi setakat ni...takut lagi..takut tak terkejarr..

kirana said... [Reply to Comments]

wah smgt la vp!bagus2..
sy tak tau la bila nk dpt seru futher study..nk tgu seru tak sampai2

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

alhamdulillah... teruskan usaha murnimu itu...

nanonano said... [Reply to Comments]

amin..
ya rabbal alamin~

Ceera said... [Reply to Comments]

aik, kenapa tak sambung yang hari tu, kasik perabis...

Purple 28 said... [Reply to Comments]

VP,best belajar dgn scholar gov tau.Byk elaun,gaji pun jalan.Saya pun study kat uitm shah alam. Insyallah saya habis bulan 12 ni.Ambil course apa?

ita.itu said... [Reply to Comments]

wah rajin mak org nih...bagus2 vp..teruskan..

eiza said... [Reply to Comments]

hidup UiTM!!!!

uitm dihatiku....

cendawanintim said... [Reply to Comments]

vp,

smoga sukses slalu...

idup UiTM!!

tinkerbell said... [Reply to Comments]

nak continue study yeh kak, saya ni baru nak habis bachelor. planning to work kejap bru nak sambung master..
anyway..
all d best kak!
God bless u

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

hehe..jum kita kembali menjadi student..utk kesenangan masa depan jugak..yihaaa~

Ziana said... [Reply to Comments]

InsyaAllah Zaimah bleh..
Good luck ek..

ziana dah 2thn delay nk sambung master...bile laa agaknye ek...?

ghimau said... [Reply to Comments]

tahniah :)

Mieza said... [Reply to Comments]

sambung blaja ek...bgs2..blaja sgh2ek..:D

haja said... [Reply to Comments]

semoga berjaya yek...;)

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

wahhhh.. tercapai gak cita-cita nak sambung study...

hmmm, Insya Allah, sy pun nak sambung study gak...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak doakan mah sukses selalu...semoga jadi student cemerlang-melang ye....huhuhu...sibuk ngan study jangan lupa tempek selalu gambar si nica tu..tak tahan aar windu je ngan budak tomei tuh...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^