Follow Viruspadu

Thursday, February 21, 2008

bilik, pc, meja sy yg bersepah

ini meja saya selepas sy kemas2 sikit, masih lg sepah kan...

sy x snap bhgn lain lagi, sebab bhgn tu lg teruk... lalalalala

kalu meja dah mcm ni, tp mc lg, mmg haru la kan... dan alhamdulilah kesihatan sy minggu ini agak baik, dari isnin sampai khamis ini straight x sakit sikit pun, syukur... kalu tidak, hampir tiap2 malam, berguling atas katil tau... huhuhuhu dah nasib badannnn... lalalalala

nampak tak yg mcm bantal kecik warna pink tu, haaa... nak tahu apa gunanya... bila sy tengah hangen + tensin, sy penyek2+ pintal2 + ketuk2 la bantal tu, ntah hape ke nama bantal kecik ni... haaaa lepas tu legaaaa u

tgk wallpaper saya!... gambar family lagi... sy kan jarang2 balik cheras, jarang2 jumpa family, jd harus la wallpaper gambar satu family saya kan kan kan...

all purple, tema raya tahun 2007... teka mana saya... ewahhh... hiks (macam la uols nampak kan)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

25 komen[s]:

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

mak datuk....apa ke teruk bebenar mcm tu ghopanyer!! hiks...

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

Heheheh.. no comment bila tengok meja hang tu...

Danial masa kekecik dulu pun cam Nisa gak, sampai kami melancarkan 'haram' makan diluar sampai le umur dia 3 tahun..

Suka tengok Nisa main kuda.. Danial dulu over hayun sampai terlungkup... dapat hadiah telur kat dahi..

shahril aley said... [Reply to Comments]

standard la meja bersepah bila bizi memanjang je. itu baru nama buat kerja & fokus dari bersih je mcm melepak dpn meja. hehehehe....

ia juga boleh digunakan sebagai taktik lakonan apabila dah tak de keja nak buat....

.::WaNiE::. said... [Reply to Comments]

ya ampunn..nih klu wani lah, kalau bos mintak dokumen setengah jam baru jumpe

[ckp org konon] klu sy tgh buat keje pun mcm nih lh lebih kurang meja saya..hahahah..belum lg bwh meja fail bersusuh:P

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

tu lom tgk lagi meja saya!! maluu nak snapp...wakakakakaka...seb baik ada 2 meja jek....2 2 dah fenuh ngan keje2....tu tandaa nyaaa byk kijooooooo bukan maleh wat kijooo kan kan kan!!

irasilver said... [Reply to Comments]

ni kes nak tunjuk rajin lah kat ofc ya!!!

Ziana said... [Reply to Comments]

hamboiii..
byk tol keje tuh..

wat slow2 ek..
and jgn lupe jaga kesihatan!!
take care!!
:)

Mieza said... [Reply to Comments]

adoi2 klu kak mieza la..takleh buat keja klu camni...tp stgh org dia bole buat keja dlm keadaan camtu..hehe..layannnn...:p

Cikpid said... [Reply to Comments]

huhuhuhuhu..ini sume taktik ni..wat2 mcm byk keje..hhahahahha..

kasutVincci said... [Reply to Comments]

meja kv lagi dasyat tau!!

ita.itu said... [Reply to Comments]

oo ada bantal bucuk rupanye..hehe..sian bantal tuh..

oli_ole said... [Reply to Comments]

kalau meja sepah bermakna kita buat kerja dan teramat bz sehingga tak ada masa nak kemas meja...
bos suka pekerja macam ni...
oli adalah pekerja kesayangan bos kerana meja oli paling sepah di ofis...
kekekeke...

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

cute je fikirkan bantal kecik pink tu kena pintal...wekekeke...
standarla tu mah bila banyak keje...memang bersepah la...

sazlishaliza said... [Reply to Comments]

kih..kih..ada peneman yo. bantal lagik,nasib kecik klu besar silap2 zaimah titun plk kek ofis nun..selamat bekeja la noh.

Aleeya said... [Reply to Comments]

perghhhh mmg seorang yg busy, jgn stress tauuuu, cenyommmmmm je walopon keje byks!*wink*wink

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

wah wah wah.. konon busy la tu..
org kate klu meja kerja kita bersih aje maksudnye .. kita tak de kerje.. tapi klu berselerak maksud nye Busy yang amat betul ke?

Mak Su said... [Reply to Comments]

bantal bucuk penyek kaler pink, hark hark... vp yang baju pepel tu, kan?

umie_adam said... [Reply to Comments]

bab kemas mengemas ni mmg lecehkan...saya bab2 ni cerewet sikit hahah..

mujur ada bantak kecik tuk lepaskan geram..igt bantak bucuk emah td hehehe

laloque said... [Reply to Comments]

gue nyer meja bersih jer... xde sepah2... huhuhuhu... tu maknanya, pandai manage kerja... cam gue, ade koje gue pas pada orang bawahan... huhuhuhuhu

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

ok la tu sepah2 jeksss...

mak nyer meja ni slalu terbalik nyah..

sbb mak jadi hulk kaler pink !

**boleh ekkk??**

muadzlife said... [Reply to Comments]

sila jaga kesihatan anda...
selamat buat sepah lagi..:)

nanonano said... [Reply to Comments]

hahah
same ar kiter,
bwh keyboard mesti ade kertas selit tuk conteng2 kn??
:p

Lenny said... [Reply to Comments]

dah lama tak tinggal comment...
hehhee... dok baca tapi tak sempat comment..

mak aih zaimah.. bz nyer awak..
mmg tahap2 menteri la bz nyer nieh..

heheh.. tapi.. apapon.. ada gak terselit bantal pink erk.. :D

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

erkk, neh kalo nengok chumey nye wajah akak x terbayang camni rupenya meja akak..hehehe.. kantoi bz la kan..x sempat kemas meja..seb baik nisa x masuk opis..kalo x, mesti da ckp nisa yg semakkan..lalalala..
*lariiii*

angah said... [Reply to Comments]

hakikatnya viruspadu ni pengemas orgnye.. tapi bila semua teratur dia x leh wat keja.. tu yg kecah2.. baru feel keja dia dtg.. ikut perangai sapa ntah.. hahaha!!







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^