Follow Viruspadu

Thursday, February 21, 2008

di kala kelaparan

makan biskut ajer la uols... sedih x?

ada sesapa nak ajak sy makan tengahari? (kalu nak belanja lg dialu2kan hiks... muka x malu sungguh lalalalalalala)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

23 komen[s]:

starstar said... [Reply to Comments]

saye pon mkn roti gak..
roti bengali cicah ali cafe..
hehe :)

Cikpid said... [Reply to Comments]

cist..apelaa mkn biskut jek..meh sy blanja mkn pizza..sile dtg Kulai ok??hehehehe

Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

kesiannya....hai cik vp. jaga kesihatan tau. kalau tak makan nanti kena gastrik pula.

umie_adam said... [Reply to Comments]

siannya emah...ckup ke makan biskut je? pi la beli mamam sat yg berat2 sikit

irdawatys said... [Reply to Comments]

Syiannyer cik vp....mkn biskut nyer......tp saya baru pas mkn pizza...eerrkkk al-hamdulillah.....tak per..balik nanti ajak hubby mkn best2 yer.....

a-Mie-liE-ArE said... [Reply to Comments]

huhuhu manyak sedei lo..
ke diet je ni..

eedany said... [Reply to Comments]

wah...at least awak makan biskut tiger yg sedap tu.

saya minum air sejuk jer. Lagi sedih tau! hehehe :)

Mieza said... [Reply to Comments]

siannya...dtg Cheras baru nanti mieza blanje ek...:p

mikaounik said... [Reply to Comments]

Lorrr mkn biskut tiger jerr kak..
Ermm mlm ni akak g mkn beso kerr tue..



kalo free meh lunch ngan saya kat shah alam..hehehehe

IdaShah said... [Reply to Comments]

belasah klu dah lapar...hehehe

khalis said... [Reply to Comments]

ok la tu biskut tiger..nnt kuat lari..

Ms_MER said... [Reply to Comments]

ada gak biskut nk mkn, aku hadap air sejok ja nihh, lagikk kesian kakakaka

13may said... [Reply to Comments]

errr....ada biskut lagi tak???

hahha

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

lor..cian nye..hehehe..
* arini lunch makan asam pedas tumis, sayur kacang buncis ngan tempe goreng *
~hiksss =P

Ziana said... [Reply to Comments]

ciannyeeee...
meh meh lunch ngan ziana..
esok ke?
ziana pon x lunch td..
xde geng!

Aleeya said... [Reply to Comments]

biskut je ker?hhehe apepun i likeeeee, biskut pon sodappp

tadik dah pun mkn nasi gulai ikan patin masak lemak!burpppppp

pearlEJ said... [Reply to Comments]

erkkk.. biskut aja?? nih diet ker malas nk keluar beli?? :)

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

biskut tiger pon kegemaran kami sekeluarga...sekian

alan zed said... [Reply to Comments]

sep kos ke? biasa la tgh bulan... ;)

julia said... [Reply to Comments]

ehh yang.. sekut tiger pon ok per.. sedap !
dah dah gi makan leklok k.

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

makan biskut jer .. diet kah ???
hiks ~

angah said... [Reply to Comments]

biskot.. ko x igt ke biskot tu byk jasanya masa camping dulu..

eiza said... [Reply to Comments]

alahai ciannyer mkn biskut jer...

klau nisa tau mesti dia gelakkan...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^