Follow Viruspadu

Sunday, February 17, 2008

emak saya sudah sihat alhamdulilah

semalam,

sy bergerak dari seremban ke cheras agak lewat, tengahari baru bertolak, sbb mertua sy mintak tolong siapkan benda2 urgent almaklumlah dekat pilihanraya ni kan...

jd dlm kul 2++ baru sy sampai di hospital ampang...

see emak sy dah sihat kan

memula doktor saspek kene penyakit tibi, tp kitorang tahu la mmg bukan pun, sbb mak sy sihat walafiat ajer... mak sy cuma ada lelah saje, alhamdulilah


hospital ni sangat selesa, pesakit dia pun, alahaiii sikit kebenor. kalu spital seremban ni, bapak punya ramai orang


jadi anak2 buah sy buat spital ni mcm playground lah... lari sini lari sana... lantak kome lah, nurse marah kang, padan muka hahahaha... erm... nisa pun bukan main lasak dia... haaa... bior nurse marah nisa sekali hikhikhik... mama tunjuk "good" aje dr jauh yer


nisa mcm nilah, kalu dah jumpa geng, mana reti duk diam


malam td pun, dia tido pukul 12++ tau, geram ajer... biasanyakan dia tido kul 8.30 adoilahaiii


sy suka spital ini sbb kaler dia serba pink hiksss...


ewah... en.laloque ni senyum2 simpul la plak kan


ini abang saya (ude) ngan wife dia... muka mcm adik beradik pun ada kan


hehehe... gambo maknya ada 2 keping ajer, yg lain sume muka bebudak yg x leh dikawal itu...


Alhamdulilah, mak sy dah pun keluar spital...

(si ceera mana ek? hehehehe... gi jumpa ciput dia ler...)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

9 komen[s]:

Ziana said... [Reply to Comments]

alhamdulillah emak awak dh sehat...
biasa laa tuh...bebudak kalau dh jmpe..

ziana ari tuh pon..mase mama masok spital..kazen mazen yg kecik2...and anak buah...wat mcm umah sendri..bekejar2...
:)
biar kan aje :P

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

bila dah kuar sepital tak la risau lg....

sepital cantik le... nmpak selesa sagt

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

nasib baik dah kuar sepital..tak la risau sangat ek...

wah....bukan main lg dia org boleh jadikan playground ek..hiks...nisa pun sama ke...

ita.itu said... [Reply to Comments]

alhamdulillah dah sihat...best ek spital x ramai..mcm hotel lak..hehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

korang,
tula pasal, spital bising ngan sore dorg ajer, hiks... adoiiiii... seb baik xde sound ngan nurse garang2

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

syukur sumenye da sehat dan gumbira..hehe..kem slmz sama bonda ye..erkk, da tau da camne anak buleh cun, maknye lawa benor...ahaks =P

Cikpid said... [Reply to Comments]

Alhamdullilah..tumpang happy mak kak VP sehat dah.. :) ni private hosp ke??ke hosp gomen??lawa kan main ag nih..

Mieza said... [Reply to Comments]

alhamdulillah sht mak vp ya...smga trs smbh n ceria selalu ...:)

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah ...
sila jaga mak sebaiknya yer
:)







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^