Follow Viruspadu

Tuesday, February 12, 2008

gift from SUA

budak ofis guwe ni kalu baca ni konfem makan hati ni kannnn... hiks

asik2 minah ni ajer dpt gift... lalalalala... bende free oiii... konfem la yg x dpt tu bg jelingan semacam jer kannnn...

sy dpt gift ni from SUA semalam...


tq tq tq SUA, beliau ni baik betul ngan saya tauuuu... hiks... vangga mak nyah

kalu dpt gift x penah lupa diriku yang jauh di tingkat 3 ini...

u ols ada ke???? sambil buat muka belagak hikhikhikhik

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

Mieza said... [Reply to Comments]

pasu ker..atau hiasan meja ajer..cantik n silver kaler gitu..bestnya dpt hadiah...

mama ranggie said... [Reply to Comments]

die memang fans ko ke?

maklumlah..mama vogue...

ngehngehngeh....

Purple 28 said... [Reply to Comments]

wah pewter ker...? Nice nice !

viruspadu said... [Reply to Comments]

miza,
pewter tu tempat letak pensel rasanya hiks

ra,
ish ko ra, dia bukan fan tau, dio tu orang "ado ado"... hihihih... aku ni orang "xdo xdo" hahaha... petik ayat lela hiks

purple,
tepat jangkaan mu, bapak berattt tauuu

starstar said... [Reply to Comments]

SUA tuh per eyh?
hehe..

nih mesti kuat bodek nih..
ekekek
jgn marah..~

eedany said... [Reply to Comments]

Mah...

Kalau tak nak baik sedekah kat saya? Hehehe....

Cantik lah mah!

muadzlife said... [Reply to Comments]

amboi santeknya hadiah itew....
bleh letak bunga en laloque...

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

syoknye..dpt adiah ye,
gumbira tak terkira

viruspadu said... [Reply to Comments]

star2,
SUA tu ape, hihihih, leh ke publish kek sini, ish... takut i ok... huh sy ni bukan kaki jer bodek tauuu... tangan, jari, kuku, mata, idung semuanya bodek2 belaka hahaha

eedany,
hihihihih... orang bg kite tauuuuuu lalalalaal ewahhh

ct,
sy sgt gumbiraaa tauuu

ita.itu said... [Reply to Comments]

wah best giler tu dpt gift..kalo dpt bunga dr hubby lg best kan..hehe

starstar said... [Reply to Comments]

ekkeeke..
klo idong bodek gne eyh..?

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

Adehhh!!!
wat muke berlagak ea akak cayamm...

errr...z xdpt pape gift aaa

:(

Akak ler yg kasi kiter gift
voley ker???

hahaha

:D

Afqhani said... [Reply to Comments]

aunty virus...
kta pueh la pk sape SUA tuh...
ahahhh.. dh tau dh..!
nih yg buat haku hangin 1 bdn nihh..sib baik x nmpk ko jenjeng bnda tuh..
kalau x...pantang melinteh siap ko kene tahan...

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
konfem munge lagi best hehehehe

star2,
hehehe... kembang2 lobang idung ini

princes,
boleh, nanti akak kasi kamu yer

kak nani,
hehehehe... nnt sy nak jobo kat akak lah

Wynn Syarina said... [Reply to Comments]

Mah, kono lotak pensel / pen maha ni Mah. Pewter la katakanz... Auw... Mak tak sukela org jeles2 nih. Nasiblah kanz...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^