Follow Viruspadu

Thursday, February 28, 2008

i'm ready bebeh (ye ke?)

ok majalah semua dah ada (conan x tinggal tu)


baju, tuala, cawan, etc etc etc dah siap disediakan


saya nak gi check in dulu yer uols

nanti en.laloque update yer...

kenang daku dalam doamu, ewah

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

31 komen[s]:

ghimau said... [Reply to Comments]

Good luck and all the best.. cepat sembuh yer kak.. nanti kita leh ngumpat2.. hihih

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

zura doakan semuanya selamat.. Amin... takecare and get well soon!! mwahhhhhh....

anne said... [Reply to Comments]

saya doakan everything will go well, and u sempat sihat, insyaallah.

irdawatys said... [Reply to Comments]

VP,

Saya doakan semuanya selamat....Banyak2kan selawat and doa yer....

Kebod's Family said... [Reply to Comments]

Saya doakan semuanyer berjalan dengan lancar dan berjaya....

Kuatkan semangat...chaiyok2

Mieza said... [Reply to Comments]

vp semoga cpt sembuh ek...tabahkan hati n kuatkan semangat...:D

mama ranggie said... [Reply to Comments]

mah,aku doakan ko selamat dan akan kembali ceria pasni...

faisal said... [Reply to Comments]

Saya doakan akk selamat menjalani operate ni tanpa sebarang masalah,amin..meh kita aminkan reramai...

mikaounik said... [Reply to Comments]

saya doakan akak selamat..
hope akak tenang sentiasa..
take care..muuuuhhhaass

Cikpid said... [Reply to Comments]

semoga akak selamat n cepat sembuh..chaiyo2!!

nani said... [Reply to Comments]

SEMOGA MMAH CEPAT2 SEMBUH N KEMBALI M'UPDATE BLOG YG BEGITU GLAMOUROUS NIE..

kirana said... [Reply to Comments]

get well soon

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

mmahhhh
good luckkkkkk...semuga cepat sembuhhhh..AMINNNNN!!! take careee nanti leh tgk wayang lagi dan lagikkk...pastu g cameronn kan kan kan

ita.itu said... [Reply to Comments]

semoga selamat ye..amin

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

moga moga selamat hendaknya yer ..
jaga diri

:)

haja said... [Reply to Comments]

moga selamat sumenye..jgn riso ok.kami sume mndoakan...:)

eedany said... [Reply to Comments]

semoga semuanya selamat mah. Amin...

moralle said... [Reply to Comments]

Moralle doakan u sentiasa tabah dan semuga semuanye berjalan dengan selamat, AMIN

pearlEJ said... [Reply to Comments]

ej doakan semoga semuanya berjalan dgn lancar n awak cepat sembuh seperti selalu.. aminnn..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak sentiasa doakan mah...lepas ni leh bertambah ceria dan sihat kan mah....insyaallah..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

1 more! lalok sila update ok! huhuhu...

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

akak nak g mane tuh???

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

semoga cepat sembuh zaimah...
jgn fikir bukan2....
insya allah semua selamat..

InT@N said... [Reply to Comments]

get well soon =P

Aleeya said... [Reply to Comments]

insyaAllah semua okay..

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

salam akak..saya br abes kelas direct dr awal pg td..huhuhu.. hope akak selamat segalanya ye..saya nk cet ngan akak lagi pas neh..huhuhuhu..saya sentiasa doakan akak selamat menjalani operation tuh dan cepat sembuh..

tinkerbell said... [Reply to Comments]

semoga cepat sembuh!
fiamanillah

cendawanintim said... [Reply to Comments]

Di doakan VP dalam keadaan selamat...cepat sembuh k...

@>---~geina~---<@ said... [Reply to Comments]

akak...geina akan doakan akak semoga cepat sembuh k..kuatkan semangat...insyaalah sume akan berjalan lancar...aminnnn..

li said... [Reply to Comments]

hope all success & get well soon...

Ziana said... [Reply to Comments]

moga semuanya selamat...
InsyaAllah..
AMIN







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^