Follow Viruspadu

Monday, February 18, 2008

Jeng Jeng JenG... sy pegi jugak...

hari isnin ni, bebdk opis sy ramai yg EL dan MC... jd opis agak kosong, yipppiii... leh ronggeng... hihihihih

ok2, semalam, balik ajer dr cheras ke seremban...

sy terus ajak en.laloque ke salon... sy dah sgt rimas ngan rambut sy ni

salon kat mana??? hehehe... mana lagi kan... kalu korg teka konfem betul punya, sy kan duta hehehehe


boring ajer en.laloque ngan nisa menunggu kannn


haaa... kat sini lorrr...

best la sini, siap leh pilih nak propesional ke senior yg guntingkan rambut kita...

memula en.laloque suh pilih yg pro, tp nak tunggu yg pro tu berejam diknon, x kose mak nak tunggu lelama kan, amik yg senior sudahhh...

sian nisa, sampai tertidooooo...

nak tgk hasilnya????

hehehehe TUNGGUUUU...
(saje nak kasi saspen.... eh korang saspen ke ek.... heheheh perasan sesorg ni)

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

23 komen[s]:

~~@lyci@~~ said... [Reply to Comments]

tunggguuuuuuuuuuuuuuu...

I pun dah ada rambut baru skrg tau... tapi biar hubby I ajer lah yg tau hehe....

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

zaimah..
cepatlaa
u ni mmg la kasi org tunggu
hahahahhaa

starstar said... [Reply to Comments]

alor hai..~
surprise lerw plak..

cian nisa..
terlene dye nungu mamanye,

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

wahhhh.. very the suspens neh...erkk, pendek sgt ke?? =P

Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

wah..suspen sungguh ni. musti jelita ni..heehehheh..kira berbaloilah en. laloque menunggu dengan si manis nisa sampai tertido...

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

senang je nyah kalo nak potong rambut yg ala2 grannndd gitu kan...

amik mangkuk besar yg saiz kepala tu,telangkup kt pale pastu potong rambut yg luar dari mangkuk tu...

haa...terus jadi mangkuk the hayunnn!!

huk huksss !!

IdaShah said... [Reply to Comments]

rambut pesyen apa tu???

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

tak sabar la nak tgk... cpt la upload

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

copekkk copekkkk!!
kang aku bayangkan ko tanpa rambut ok takk????? muakakakka

pearlEJ said... [Reply to Comments]

alahaiiiiiiii... x mo arr suspen2 neh.. tak sabaq nk tengok... cepat arr upload imah.. hihih...

btw, gambar nica dgn papa dia tuhkan, sgt2 menunjukkan yg dia tu mmg anak papakan.. muka sama.

Wiween @ Awin said... [Reply to Comments]

kak virus..
nisa ni sgt chumel la.rasa nak culik aje.heheh akak duk mana kat seremban?

kasutVincci said... [Reply to Comments]

baik nya nisa, sampai tertido tunggu mama melawa.

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

nie mesti lawa bangat sbb tu tk nak tunjuk lagi kannn...

rambut pendek ekk??

Umi Mia said... [Reply to Comments]

jeng..jeng..jeng...saspen...saspen...hihihi...

nn said... [Reply to Comments]

hikhikhihik...cepatla tunjuk...xsabo nih....suke tgk rambut nisa tuh cam pokok kelapa ...

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

eceh,.. nak suprise bagai lagi... copeklaaa..

Skang ni muka nisa dah sebijik muka papa dia eh..

nanonano said... [Reply to Comments]

adeshh,
entry gunting ambut pun ade bersambung gak ke??
huhuhu..
cepat tayanggg !!

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

cik kak ha cepat lorr nak tgk rambut baru mu itu,

Ziana said... [Reply to Comments]

alaaaa..
cpt laa zaimah....
x sabo nih!!!

sure vouge :)

viruspadu said... [Reply to Comments]

hehehe..

jap lggg... kejap ajer lah, sy update yer my my my my my darling(s) hehehehehe

ita.itu said... [Reply to Comments]

x sabau rasanye...cpt la tepek

eedany said... [Reply to Comments]

wah... tak sabar nak tengok mah yg cute itu :)

peej said... [Reply to Comments]

mana gambar rambut baru nih..sile la tepek...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^