Follow Viruspadu

Friday, February 01, 2008

kali ni kenny rogers punya turn

lakiku: nak makan ape malam ni
bininya: erm... kenny rogers je la yang! lama kita x makan situ



laki sy follow jer bini dia nak makan hape

sini ok ler, ayam dia x berminyak, mmg sesuai la utk orang mcm saya yg xleh makan minyak2 nih...


nak tahu apa sy makan...
eh ini en.laloque punya... salad ape ke bende ntah nama dia


haaa ini saya punya... slruppp sedap oooo...


dan spageti ni en.laloque punya jugak, kata dia, spageti ni xleh lawan kesedapan spageti pizza hut, tp sy tgk mcm sedap jer, nak rasa erm mcm dah x larat pulak


selamat hari wilayah u ols... selamat berchotiiii

sy pun sambut hari wilayah walaupun sy kojo kek somban...

**sy tgh bersiap ni, sgt teruja ok... sy gerak awal pagi... erm dlm kul 8++ pagi, doakan sy selamat pergi dan kembali ye u ols**

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

15 komen[s]:

Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

Selamat bercuti2 Malaysia.....dan bawa kereta tu elok2

Princess Redbloodsnow said... [Reply to Comments]

uuuwaaaaa!!!
kiter terliur wehhhhh!!!!
definitely akan g mkn kenny rogers okeh..


terliur aaa kak :(

mama ranggie said... [Reply to Comments]

mah..selamat pergi dan kembali...

jgn lupa snap pict bebanyak k!

kete baru jgn lupa kunci elok2...

hehehe...

Aleeya said... [Reply to Comments]

selamat bercuti..semoga semuanya selamat k...

Mieza said... [Reply to Comments]

amboiiii...sdpnya...ni yg tak sbr nak pi K.rogers ni...huhu..telan air liur ajelah...

Cikpid said... [Reply to Comments]

amboi..g kenny rogers naik viva..celebrate kete baru eh??hahahha..best2..

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

wah !

tahniah !

kete baru,beg baru,

perasaan pon baru !!

:D

LILY SAFIYYA said... [Reply to Comments]

...bestnyeee...jeles ni wehhh

beli la ape2 tuk kita ye ..(tak malu!)

okinokiyo said... [Reply to Comments]

selamat becuti.mkn stoberi igt kat Nasya yekk :p

muah2 utk Nisa :)

ita.itu said... [Reply to Comments]

nmpk sedap la spagett itu..abis lah diet ku..hehe

Ziana said... [Reply to Comments]

Happy Holiday!!!!!
:)

eedany said... [Reply to Comments]

Selamat Bercuti Zaimah & keluarga.

Berhati2 di jalanraya ok babe.

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

aduh dah lamer tak makan kenny rogers.. ni yang nak g ni... wah hang nak g cameron heh,, sangat seronok lerr tuh,, bawak kete elok2ok,, hope hang balik dgn selamat.. we luv u k.

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

hari tuh kat genting kita pun makan kenny rogers !!

:D

day_uyuna said... [Reply to Comments]

kenny rogers.. Ni yang kena terus gi midvalley ni, paling suke kenny rogers kat sana, kat OU nyer macam ade skit kureng lah...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^