Follow Viruspadu

Monday, February 18, 2008

kelangkabut sungguh la haiiii

ini rumah mak saya kat cheras...

masa ni mak sy di kat spital lagi,

kalu weekend, dan semua anak2nya balik, maknanya 9 orang anaknya + lagi menantu2 hantu hehehehe (mau kene sekeh ngan abg iparku kat umah nanti ni)... dan 10 org cucunya... rumah mak sy mmg dah mcm tongkang pecah hihihihi... kat mana2 pun ada org... susah nak cari port nak jiwang2 ler... hahahahaha

meja ntah kemana, kerusi kemana, alas meja melayang2... bayangkan 10 org cucu yg umur mereka dekat2, mmg waktu lasak2 ni... hehehehe... nisa pun bakal la nih... skrg dia tgk ajer dulu abang2 kakak2 sepupu dia, lepas tu dia buat jd mentor lah... huhuhuhu


sebahagian drp anak2 buah sy, yg lain ada kat bawah (dapur) dok bising2 main PS2, omak2 eh n mak sedara eh, masak ada tgk tv ada makan ada mandi ada... riuhhhh...

inilah keindahan adik beradik ramai... BEST sgt bila berkumpul...

dan part yg xbest adalah: bila tetiba sakit sy datang huhuhuhuh... bila waktu sakit, bila bising2 ni baran pun datang ler, hihihihih...

nisa xnak mamanya suap hehehe... nak papanya jugak, adoiii...

xpelah sonang sikit kojo den... ahaks...

kepada adik beradikku yg baca blog saya ini - kakcik, kaklang, akak, abglang, ayi, ana ... bila nak buat bbq ni haaa... kita buat kat umah baru kaklang nakkkk... lalalalalala

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

7 komen[s]:

Aqil's Mummy said... [Reply to Comments]

cik zaimah...mana rambut baru tu..tak sabar nak tengok ni.....heheheheh

Mieza said... [Reply to Comments]

bestnya adik beradik rmi..mieza 2 org jer..pompuan dua2 lak...

ita.itu said... [Reply to Comments]

aah best la kan mieza...kita 2 org jek kan...mesti meriah ko ye vp..harus ko branak 10 org..hehe

starstar said... [Reply to Comments]

heheh
nih klo tkat kndri doa selmt.
xpyh ajk org reramai..
adek badek dh penoh..

eyh chik pn viruspadu..
mne rmbot bru ni?

faisal said... [Reply to Comments]

waaa, siap offer secara umum lagi tu,ehhehe..kalau tiba2 nampak sy makan bbq tu buat2 tak perasan kak ye,hahahaaa

peej said... [Reply to Comments]

syiok kan..pija adik beradik x ramai la..tp adik beradik papa ramai..14 org..gile meriah..cousin je 40++ ok..sampai lost count nih..campur anak2 cousin lg..gile meriah..syiok la sekali sekala if berkumpul..

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

seronoknya adik beradik ramai kan mah..akak ni cuma dua orang je...balik kg...orang ni pandang muka orang tu...orang tu pandang muka orang ni..sejak masing2 dah kawin ni meriah sikitla..buat2 plak ada aqilah barula bertambah ceria sikti umah kat kg tuh...

Sakit mah tu masih selalu datang lagi yek...sian akak doakan akan sembuh terus ye..







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^