Follow Viruspadu

Friday, February 22, 2008

koleksi komik

sy sgt minat komik tau...

kalu sape yg penah dtg umah saya... nampak la ada satu rak buku khas utk komik2 saya sahaja


nanti kalu ada masa dan teringat sy snap gambo2 komik saya ek...


eh rasanya ada la gambar entry saya sblm ni, gambar koleksi komik2 saya... erm malas plak nak letak link kat sini... jap ek sy carik dulu... ewah....


aduh x jumpa la uols... hehehe... byk benau entry... sbnrnya koleksi komik saya x la byk sgt, tp boleh la nak dikatakan koleksi kannn...

muka saya sepalit ajer hahahaha

nisa ni lasak betul la, mama nak belek2 conan pun susah tauuu...


~ hari ni jumaat u ols... rehat panjaaaaaaaaaaangggg... huhuhuh... xde sesapa na kuar shopping ke kat opis den ni...

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

20 komen[s]:

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

wah minat komik rupenyer... aku langsung tak minat,, sebab tu la ko ni rajin jer memanjang....aku ni minat lain pulak... ye la masing2 punyer minat kan...

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

kak..komik kaoru pon best jugak..hehehe..=)

eedany said... [Reply to Comments]

oooo saya tau dah, sebenarnya awak peminat komik. No wonder tengok buku saya terus mengantuk...hehehe :)

Actually, sekali sekala saya pun layan juga komik. Give me 5!

muadzlife said... [Reply to Comments]

rehat panjang kemana?.... seremban 2 ker?... eh awak keje s'ban ker? heheheh

hOtMaMa said... [Reply to Comments]

haa..minat komik ek...

hOtMaMa said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by the author.
oli_ole said... [Reply to Comments]

kita boleh jadi geng laaa...
oli kerja kat company kang ni juga sebab nak tengok free komik/manga...
vp suka manga apa? conan ke?

mama ranggie said... [Reply to Comments]

aku layan conan version tv je...komik x lah kot!

Mieza said... [Reply to Comments]

vp ko minat komik ek..conan lagik..apapun lain org lain minatnya ek...layan...:p

Diana@Mama Adam Mukhriz said... [Reply to Comments]

wah giler komik yer zaimah .. kita lak more to novels .. novel melayu yg best2 jer beli ... kalau x best jgn harap nk beli .. selain tu setiap bulan beli parenting magazines ..he..he... oh yer jumaat smp ahad ni kita ke PD . ada family keluarga hubby dah kt sana ;-)

AnasDila said... [Reply to Comments]

saya ingat saya pelik?rupenya tak...pasal saya suke baca komik doraemon! lalala....ada koleksi lagi...dragonball pun...lalala

ur baby sgt la adorablenye!

p/s::stumble upon ur blog thru kak fozalin

Ceera said... [Reply to Comments]

yela, dulu kecik2 mana ada dapat baca komik2 nie, huhu

huduh la andak rambut pendek, tak tipu...

Aleeya said... [Reply to Comments]

vp, aku suka komik pedang setiawan hehe

laloque said... [Reply to Comments]

Buatlah pilihan yang bijak…


DUN yg paling sejuk, DUN Batu Berendam
DUN yg paling tak de rasa, DUN Air Tawar
DUN yg paling panas, DUN Pedas
DUN yg paling miskin, DUN Sekupang
DUN yg paling muda, DUN Sri Muda
DUN yg paling lemah, DUN Batang Berjuntai
DUN yg paling basah, DUN Sg Besar
DUN yg kuat makan satay, DUN Kajang
DUN yg banyak hantu, DUN Pucong
DUN yg ada istana, DUN Kota Raja.
DUN yg banyak ikan, DUN Tg Sepat
DUN yg paling keras, DUN Batu Tiga
DUN paling pendalaman, DUN Hulu Klang
DUN banyak air, DUN Ampangan
DUN banyak pengganas, DUN Kuala Kubu
DUN paling takde kemajuan, DUN Gurun
DUN paling bahaya, DUN Baling
DUN banyak semut, DUN Kota Sarang Semut.
DUN paling pelik, DUN Sg Ada Burung.
DUN ada binatang, DUN Kijang
DUN paling wangi, DUN Pokok Sena
DUN paling tak cantik, DUN Batu Buruk
DUN paling garang, DUN Senggarang
DUN paling banyak berahsia, DUN Tell Anybody kehkehkeh..

irdawatys said... [Reply to Comments]

mmg jusco kena amik vp jadi duta nie.....dok kat jusco je...huuhuhuh

PuteriSatu said... [Reply to Comments]

akak nak gelak si laloque tu..leh komen pepanjang pasal election..sabor jekla...tetiba orang seme dok komen pasal komik dia masuk citer ADUN...rasa nak tersembur air akak minum ni..sabor jekla korang nih....

khalis said... [Reply to Comments]

pedang setiawan,slam dunk,dragon ball,conan,naruto, bleach..apa-apalah janji komik..sume layan..
ada gak pasal DUN..pilih la DUn apa pun jgn DUN paling lemah dah..tak dapek den nolong lg dahhh

Farahanna said... [Reply to Comments]

kak...
farah suke tgk detective conan..
hehe..
kak...
kalo kt suk ade kosong bitau ek...
farah ingat nk start mohon keje...

fealize_eleanoer said... [Reply to Comments]

kite suke bc ape ekk...

ermmm...

ape die ekk...

hmmmm....nnt jap...

nak pk dulukkkk !!

ita.itu said... [Reply to Comments]

minat komik ek..aku majalah gosip je suka..haha







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^