Follow Viruspadu

Tuesday, February 19, 2008

makan mcD dengan anak2 buah saya mmg sgt havoc

kejap lg... kul 9.30 sy kene hanto nisa ke klinik pakar seremban utk appoinment telinga dia...

dan hari ini en.laloque cotiiiii.. yipiiiiiiii... best2 sbb sy x payah la susah2 nak drive kannn... syok oooo... dan tengahari ni leh la weols berchenta makan sama2... dah lama x makan tengahari sesama kan sayang kannnnn... hiks (mula la nak gedik tu kan hiks)

gambar di bawah... masa ni sy n anak2 buah sy gi makan mcD...

si nisa sgt takut ngan ronald itu tau... igtkan nak letak dia atas pangku...


tuuu diaaa....


ewahh... model sy... ayin (dia suh pggl dia nama glamer "AD" hahaha) dan merah


hari ni maybe sy x dpt nak update uols, lepas sy gi klinik pakar, sy terus ke paroi, ada majlis perletakan batu asas masjid baru kg paroi... ada ceramah penghayatan islam hadhari lg uols...

jd tunggu malam nanti yer... sila rindukan sy... huhuhuhuh

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

kasutVincci said... [Reply to Comments]

oo..bizi ari i yer? Hah, mlm karang jgn lupa update!

Ibu Danial & Alya said... [Reply to Comments]

telinga nisa sakit lagi ker? Ker follow up dari yang dulu... Sian nyer...

oli_ole said... [Reply to Comments]

hehehe...
oli n husband pun cuti hari ni...
sebab asha deman panas...

Cikpid said... [Reply to Comments]

"sile rindu" hahahhaha..ayat x hengat..

one love said... [Reply to Comments]

selamat kenal dalam dunia virtuality ye cik viruspadu..

kalau mendengorkan nick tu, saya ingatkan lelaki.. rupa2nya mak kepada 2 org anak lagi...

u have 2 beautiful girls!

ita.itu said... [Reply to Comments]

hehe..takut ek dia ngan ronald tuh..hehe..

eedany said... [Reply to Comments]

tunggu nisa besar cikit tentu dia tak nak balik berkepit dengan ronald tu...

ok saya tunggu entry malam karang. take care mah.

risanur said... [Reply to Comments]

risa rindu nak bg komen kat n3 zaimah tau..pc risa problem..rase cam nak campak lombong je pc tu..

mama ranggie said... [Reply to Comments]

x masuk opis lah lg ni???

ok,take ke!

anne said... [Reply to Comments]

cute la rambut baru u....mcm farah asyikin.

Mieza said... [Reply to Comments]

takkan brgmbr ngan patung je...mkn2tarak ker...:p...oooo ambik bau ya...hiks

angah said... [Reply to Comments]

indahnye dunia x msk opis..

umie_adam said... [Reply to Comments]

harap2 telinga nisa ok...takder mslh berat...

nanonano said... [Reply to Comments]

ade lak die mintak org rindukan die,
ishk2..
:D

viruspadu said... [Reply to Comments]

kv,
kata nya bz, tp sempat update hehehehe

ju,
a ah, folowup pasal telinga dia, tp ok telinga dia ok2 ajer

oli,
kita kalu cuti lg, mau kene pelangkung ngan bos nih hiks

cikpid,
itu ayat memaksa katanya hahaha

onelove,
salam kenal, hehehe i pompuan tau... tulin lg hehehe

ita,
dgn ronald dia takut la, pelik tul

viruspadu said... [Reply to Comments]

eedany,
dan dan malam ni, dah update gitu hiks

risa,
drp hari tu problem kan... sian awak

ra,
aku dah masuk opis dah ni, jap lg kuar balik

anne,
farah asyikij tu yg mcm saya tauuu

mieza,
makan2 la sekali, tp masa makan lupa plak nak amik gambo

rep,
masuk dah opis ni haa... buring pun ye jugak ni

umi,
alhamdulilah, ok sudah

nano2,
paksaan dlm kerelaan namanya tu tau hiks







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^