Follow Viruspadu

Wednesday, February 27, 2008

malam sungguh dengan debaran

esok pagi2 lagi beh kurang jam 8, sy akan check in hotel sy kat HTJ hihihih (hotel katanya kan )

sy malam ni rasa mcm x boleh tido

nak tahu x mcm mana perasaan sy sekarang???

mcm rasa debaran nak amik result SPM dulu... SEJIBIK ok

lepas hantar nisa ke rumah mertua saya petang td, sy ajak hubby beli buku2 mcm majalah + novel utk mengisi masa lapang, kebosanan saya di spital nanti, lepas membeli dan membelah, en.laloque ajak sy beli popcorn, dia kata tingin nak makan popcorn sambil tgk tv,

saya tanya dia, nak beli kat mana... dia kata, kita beli kat wayang tu lah, ohoooooooo... *twinggggggg*... (ini bunyi idea datang ni hahahah mcm cite kartun lak kan) ewah... mula la idea nak ajak dia tgk wayang, alang2 berdua ni kan, bila lg nak amik peluang ni tgk wayang kan lalalalala...


nak tahu x weols tgk citer apa...


CJ7 u...

bila part kelakar sy gelak wahahahahaha tp bila bab sedih sy nangis bagai nak giler korang nak2 kan masa bapak dia meninggal tu, giler bapak sedihnya, sampai teresak2 lagi, hingus2 lg, chet buat malu jer

best la citer ni kan, dpt la buat sy lupa kan kejap pasal operation tu... tp bila dah kuar jer wayang tu, terus teringat balik...

tarik napas turun
lagi tarik turunnnn
lagi2 tarik turun

ok2... sy tgh rilek ni kengkawan
(yeee sy tgh tipu)

hiks

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

14 komen[s]:

Red Mummy said... [Reply to Comments]

mah

insyallah, operation berjalan lancar.

baca le apa2 yg patut..

akak pun suspens gak, cam rasa masuk OT beranakkan abang dulu

take care mah

viruspadu said... [Reply to Comments]

terima kasih kakred

dug dag2 sy ni

smpi x leh tido mlm ni

harapanku said... [Reply to Comments]

HoHoHo~~~

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

jgn risau2 insyaallah selamat dan sihat2 selalu mmah...

take care ...we all love you ...

eiza said... [Reply to Comments]

semoga operasi itu berjalan dgn sukses..

take care

dbab said... [Reply to Comments]

mah..selamat masuk hosp..eh..cam happy je bunyi kan?takpe..insyaallah semuanya akan selamat..semoga awak cepat sembuh okeh!..bykkan doa dan ingat pada allah. :)

ghimau said... [Reply to Comments]

citer tu mmg lawak giler tu :)

faisal said... [Reply to Comments]

huhu...sabaq sabaq, bykkan istigfar dan selawat ye..

kirana said... [Reply to Comments]

buleh rasakan debaran tu..insyallah selamat seme..

ita.itu said... [Reply to Comments]

sempat lg ko ek tgk wayang..hehe...x pe elakkan debaran ek

pearlEJ said... [Reply to Comments]

wahhh sempat gi leting berdua-duaan lagi tu.. hihihi...

Ceera said... [Reply to Comments]

andak leh nangis ke tengok citer sedih, andak kan takder perasaan...

InT@N said... [Reply to Comments]

huhu =P

@>---~geina~---<@ said... [Reply to Comments]

citer cj7 mmg best kak zaimah..geina pun mcm akak...mula2 mmg gelak sakan...kelaka gila..sekali part nak akhir tu...menangis teresak2..mmg tk leh thn air mata yg mengalir ni...ekkeke..siap minta tisu kt membe..hihihi







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^