Follow Viruspadu

Thursday, February 07, 2008

mcm ni lah sy nak buat nanti

saya berangan nak buat kembara saya mcm ni lah...

gambar ni en.laloque yg cari kat google, kete mitsubishi, ntah sape punya keto la gamaknya

yg nyata, lepas sy buat kembara mcm ni, konfem la en.laloque geli nak pinjam @ bawak kembara hahahaha...

**uols, kamera sy rosak teruk la, xleh on lgsg, malam tadi sy ada pegi perjumpaan viva owner club, gambar ada la sikit dlm henfon ni, tp kualiti gambar sgt hampeh la kan, geram laaa... papa... beli kamera baru leh x?**

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

25 komen[s]:

kak said... [Reply to Comments]

akak ada 2 camera..nak jual satu

mau?

aku sedang cuba menerima hakikat betapa gilanya ko ngan pink

aku ajak rempit merah ngan pink nak?

moh la mahhhh

apa barang mak budok takut..

wah gitu

kak said... [Reply to Comments]

ler apa hal kuor aku nye gmail acct satu lg lak ni

bantai la janji ko tau..kak red.

viruspadu said... [Reply to Comments]

hehehe tu la pasal, sy pelik, nama akak kuar "kak" jer, tp sy tahu ler diva ni... gaya bahasa pun sy dah kenal kaaaaannnn...

chantek gak akak nak jual kamera tu, berapa mau tolak???

viruspadu said... [Reply to Comments]

akak ajak rempit, sy bawak kete pun ala2 siput sedut kak, tunggu sebulan dua, tunggu saya mahir dulu ewahhh...

siap drift lg nanti kak, akak ckp jer nak rempit jalan mana hahahaha

Red Mummy said... [Reply to Comments]

td acct kakred tu kat luor dr laptop, ha ni dr desktop aku hehehehe

weih kita 2 je yg ada internet arini ye hahahahah org lain mana ilang

ko nak ke camera tu? aku nak let go satu lah...

viruspadu said... [Reply to Comments]

gi2 la.. kite 2 org jer yg dah bangun kut! berape inggit akak nak tolak?

Red Mummy said... [Reply to Comments]

50 sen

pas diskaun seposen

wahhhh

berkuasa tol aku kat komen board ko ni..

mcm le ym kita tu buat pekasam kan

viruspadu said... [Reply to Comments]

lima posen yo...

sy nak order limo leh?

risanur said... [Reply to Comments]

moga zaimah akan selalu sihat..sorry la lmbt baca n3 coz bercuti..ni baru berkesempatan..beli je digital camera baru..murah je kan..

li said... [Reply to Comments]

x best r entry xde gambo... heheheh...

kete mcm barbie punye color aaa... heheheh...

viruspadu said... [Reply to Comments]

risa,
maseh, dah sihat dah ni :p

li,
tu la pasalnya, sok nak paksa en.laloque beli kamera baru ngeh ngeh ngeh

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

saya suka itew kereta punya kaler !! huhuhuh .. bess bessssssss ....

buat laaa .. konpem cun !!!

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

oh . saya cadangkan awak beli la kamera sony yang baru ada banyak2 kaler .. dah beli yang kaler pink menyerlah tuh !!

bess oo .. sebab kamera tuh leh terus berblogging

syiokkkkkkkkkkkkk !


saya dalam proses nak beli .. tapi tatau bile

hehe :D

LILY SAFIYYA said... [Reply to Comments]

mah beli je cybershot, ramai pakai ni coz best...semoga sihat dah tambah2 nanti bila naik keta kaler pink

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

haaaa kak samer lah kiter suker pink. tp saye pink+purple. hehe..

soh aar abg akak belikan kamera sony pink. perghhh! wacayalah!

*saye yg nak jazz pink*

Ziana said... [Reply to Comments]

kalau ziana nmpk kete tuh kat jln..
dr jauh dah tau tuh zaimah..
takan en laloque lak kan?
:)

angah said... [Reply to Comments]

mau kalo aku tumpang kembara pink tu kena mekap ayu2... auwww.. tak kuasee!!

pearlEJ said... [Reply to Comments]

mesti comel kembara tuh kalau gi cat pinkkan.. haaaa cepat2 gi cat..

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

cantik..
cute...
comel..

matchm2fc said... [Reply to Comments]

vp,sy rasa bahaya kalau awk warnakan kembara awk tu kaler pink.sbb nye nnt org akan tau tu kereta pompuan.and as a matter of fact,pompuan adalah easy target for jenayah2 mencuri kereta,ragut dan culik.drpd tukar kaler,ape kater tukar kerusi or letak comforter ker spy selesa,tambah2 aksesori dlm kembara tu ker;)

viruspadu said... [Reply to Comments]

lili lulu,
sy dah tgk la kamera sony pink tu, mahal hehehehe

lily safiya,
maceh, sihat2 la hendaknya lepas ni kannn

leeds,
jazz pink...wahhh nanti konfem chantek tuuu... harus diblogkan

viruspadu said... [Reply to Comments]

ziana,
nanti kalu nampak kete tu di jalanan, tahan la, buat ala2 tahab teksi gitu

rep,
ko pakai lipstik bagai, baru seswaii

ej,
kene tunggu cukup pulus lorrr

viruspadu said... [Reply to Comments]

mrs. sheikh,
sy ke kereta hihihih

Mieza said... [Reply to Comments]

lawa warna keta tu pink kaler lagik..comei kalu kau bawak kembara warna tu..

viruspadu said... [Reply to Comments]

tu la x sabar nak menanti kembara bertukar wajah







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^