Follow Viruspadu

Friday, February 15, 2008

nak potong rambut pendek

uols...

sy plan sok nak potong rambut pendek la

mcm mana? uols rasa ok tak...

kalu uols kata ok, konfem sok sy potong,

tp kalu uols kata x ok... erm... ni yg berbelah bagi ni

papa.... papa mcm mana? ok x mama potong rambut pendek????

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

32 komen[s]:

laloque said... [Reply to Comments]

papa cam maner pun xkisah... mama dah memang cun pun... tp u know me kan... papa suke tgk mama rambut pendek kan... baru nampak CHUBBY sikit... hahaha

viruspadu said... [Reply to Comments]

papa niiiiiiii...

org nak kurus dia nak chubby la plak hiks...

Cikpid said... [Reply to Comments]

potong jgn x potong..walaupon pendek nmpk chubby..tapi ianya akan mmbuatkan anda nmpk lebih mude..ewah!!kepala pon rase ringan..xyah tunggu lelama bg rambut kering, senang jaga..nmpk stylo..emm..ape lagi ekk??

LayarLara Legendary Of Journey said... [Reply to Comments]

Pn. Virus... u lebih cute kalau rambut pendek... (for sure skang ni pg terjun kat kedai gunting)

viruspadu said... [Reply to Comments]

cikpid,
nampak lg muda ek? huhuhu bestnya statement ni

layarlara,
wahahahaha... sekrang jugak sy gi kodai gunting rambut la kalu gini kan hihihihi

muadzlife said... [Reply to Comments]

ha potong jer ler...:)

viruspadu said... [Reply to Comments]

muad,
hehehehe iyo lah

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

hubby saya pun suka rambut saya pendek. saya sendiri pun suka rambut pendek.. 1st - nampak muda.... memang la nampak chubby skit. tapi hubby dah suka takpe la kan.....

2nd- tgk katie holmes, saya lebih nmpak dia cantik ngan potongan rambut baru dia.

irdawatys said... [Reply to Comments]

VP,

i think u sesuai rambut pendek..lagi cun....ha!! esok gi pontong rambut..biasa potong rambut kat mana ek???

viruspadu said... [Reply to Comments]

dalila,
hehehe seb baik awak pun suke rambut pendek kannnn hiks

irda,
ye ke, awww ni yg nak perasn ni kan, x tahu lg nak potong kat mana lah, tgk dok pk lg nih

mama ranggie said... [Reply to Comments]

mah.
dr pic ko masa ko rambut pendek tu,muka ko memang sesuai rambut pendek..nampak muda...cute banget!

p/s:sok join x?kalo dtg,col aku k!

viruspadu said... [Reply to Comments]

ra,
eh esok le gath tu, aduh x igt sungguh aku, ala, aku x bayar pape la ra, malu lah aku, tgk nnt mcm mana ek, aku bincang ngan lalok dulu

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

Kata Orang, rambut pendek nampak muda, klu panjang sexy.. tapi ade gak yg kate rambut panjang nampak mecuet' entah camne nak eja ;p(nampak mcm berumur cikit)

nn said... [Reply to Comments]

potong pendek jea...musti comey.....rambut pendek senang nak urus....

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

akak, potong pendek cam sofea jane, perghhhhhh!!

makin nmpk childish la nanti! :D

viruspadu said... [Reply to Comments]

nn,
tulah senang urus sikit kan

leed,
adeh itu pendek sgt kannn... malu i nak pendek mcm itu tau

pearlEJ said... [Reply to Comments]

ptg pendek nmpk muda belia gituh kannnnn... hehehe... cepat2 gi ptg... hihiihi

Mieza said... [Reply to Comments]

mana2 fesyen pun ok..sbb orgnya dh mmg tantekkkk....:)

Aleeya said... [Reply to Comments]

potong jgn tak potong, nnt leh nampak lagi muda dan kiyuttttttt muteeee

alan zed said... [Reply to Comments]

trim sket, bagi nampak cute... hehe. :)

starstar said... [Reply to Comments]

pndek cmne tuh?

wat cmne pon tetp comeyy..

:)

nasazfrog... said... [Reply to Comments]

nakkan kelainan fotong fendak la pn.vp, baru nampak vouge gitu... potong jer,,

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

kalau nak lain . buat pendek laa ... tapi yg suwit2 gitu .

kena tanya tukang gunting laa

mummysyafie said... [Reply to Comments]

vp..kiter rasa kalau awak rambut pendek mesti comel..sbb awak kecikk je..

sebnrnya..mak² macam kiter ni lebih sesuweii rambut pendek tau..senang nak urus anak tapi kiter tak sesuwei lah..sbb muke kiter bulat..sob..sob...tak sukerrr..

ita.itu said... [Reply to Comments]

aah try ptg pendek..hubby pun suka kan..hehe..

Umi Mia said... [Reply to Comments]

Rasanya cam konfem potong ajer ni...meh kita buat short hair wife club...kikikikii....

Aku Bukan Bidadari said... [Reply to Comments]

hihi potong jer..nnti nampak muda seploh tahun..:)

Ceera said... [Reply to Comments]

andak balik kl tak????

ala... andak potong ke tak potong ke muka cam2 gaks... tak tukar muka siti norhaliza pun...

Intanaziela said... [Reply to Comments]

potong jangan tak potong...tapi zaimah memang muka ala2 baby face gitu...hehehhe

Mommy Lily said... [Reply to Comments]

potong pendek style bulat sikit...baru cute nanti mama

Ziana said... [Reply to Comments]

hahahaha ceera nye komen buat ziana gelak.. saba jek laaa ek zaimah :)

potong laaa..sure nmpk muda giler..
nmpk cam dak skool :)
sweet2 gitew!
:)

flinty.farah said... [Reply to Comments]

saye setuju!
mesti lebih cute and nampak lebih muda dan ranggi! ewahhh.. ahaks







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^