Follow Viruspadu

Saturday, February 09, 2008

new look of viva

ewah... nak tgk viva sy tak?

mcm2 tau en.laloque nak bikin... lawa tuuuu... sila jeles yer

mula2 ini... dia dah tambah kepak batman kat logo perodua itu... nampak ganaz kannn


tukar sportrim saiz 14, yg ori kan saiz 12 kan.


tema viva ni nanti kaler hitam dan merah katanya, nanti nak letak airbrush gambar batman lagi


wajib kene ada model viva itu... hiks


pad clutch, merah lagi


dan juga ciri2 keselamatan... wajib niiiii... siap ada bunyi tot tet2 lagi kalu gegar, kagum2


ok itu jer buat masa ni, nanti kalu ada perubahan lagi, i blog wokehhh... daaa

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

16 komen[s]:

ita.itu said... [Reply to Comments]

wah rugged tu..pehh

pearlEJ said... [Reply to Comments]

wahaaaaaaa tema merah itam gitu.. ailaikkkkkkkkk... combination kaler yg sgt2 lawo..

viruspadu said... [Reply to Comments]

ita,
raget kannnn... hiks

ej,
u laikkk... i pun likeee tauuu

Red Mummy said... [Reply to Comments]

wah mak kagum

anasir2 merah sudah ada di keretamuuu

mak sukaaaaaaaaaa

angah said... [Reply to Comments]

hitam itu menawan...

angah said... [Reply to Comments]

hitam itu menawan...

Ziana said... [Reply to Comments]

wahhhh...
dah mula make up viva!
:)

Mrs. Sheikh said... [Reply to Comments]

andak,
cantik sungguh....
bagus betul laling mu itu...

~dalila~dyla~deyll~della~ said... [Reply to Comments]

sila lawan itu kembara sama itu viva... sape nye lagi cun......

kepak batman tu yg tak tahan tu... ganazzzz....

viruspadu said... [Reply to Comments]

kakred,
adeh... sabo jer la hikhikhik

rep,
ko pun suke itam ko?

ziana,
kalu boleh jam2 ni gak nak mekap, fulus yo x do tau

viruspadu said... [Reply to Comments]

mrs.sheikh,
dia teruja tu, xleh tahan2 dah

dalila,
mana leh lawan, kalah la kembara tu huhuhuhu...

Mieza said... [Reply to Comments]

amboi3x...ganas sgh korang ya...seronok kan klu nak make-up keta ni...

viruspadu said... [Reply to Comments]

sonok mmg sonok, tgk duit terbang mcm ada sayap batman gak hiks

darling8tabby said... [Reply to Comments]

fuyoo..canggih viva u..u pandai bawak manual yer..akak mmg fail!

Anonymous said... [Reply to Comments]

Stim aku tgk kereta ni =D
rim harga brapa? perodua viva SE rim 14 ker?

♥WULANWAFFA♥ said... [Reply to Comments]

saya pun pakai viva gak..

hitam juga...

tapi setahu saya rim asal 14" lar...

error typing ek?

masuk club x?

kalo trg leh join club kami...PROVT..

Tapi kalo malaysia punya panggil VIVAC...

APA2PUN,...SMART2 KETE TUH...







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^