Follow Viruspadu

Sunday, February 03, 2008

pasar malam@CH

lepas kami lepak2 di bilik, baring2, bg nisa makan

en.laloque terus ajak gi pasar malam

alah pasarnya sgt dekat dengan hotel kami, jalan kaki pun boleh, tp masa ni hujan renyai sikit, so malas nak amik risiko, naik kete la jugak, seb baik dah sampai sana, hujan dah betul2 berhenti... senang sikit nak jalan


pasar ni mcm2 ada tau, tp paling banyak jual strawbery lah, kitorang dok tgk2 ajer dulu, sbb x plan nak beli hari ni, sok baru nak beli, plan nak singgah ladang teh lah, strawberi lah, cactus lah, kedai pokok ... erm mcm2 plan


lg best kat pasar ni, dia jual, 14 longgok jenis sayur, cuma RM10... wawwww... sgt murah sekali, kalu kat pasar kl kan, 3 bakul RM10 kan... tp kitorang tgk ajer jgk, x beli pun


kitorang beli ape kat sini? beli jagung 2 tongkol dan strawberi+coklat 2 cucuk, makan sambil jalan gitu


lepas tu, terus jalan2 cari makan nasi...

dan seterusnya korang pun tahu kan... so habislah episod cuti2 malaysia sy utk kali ni, insyaAllah kalu ada rezeki cuti2 gi sabah plak... ewah...


Mama Alesha dan An-nisa Abriza

8 komen[s]:

Wynn Syarina said... [Reply to Comments]

Aku suka pegi cameron nieh. ala2 romantik gituh. nak plak tang ladang teh. sejuk2, tgk pokok2 teh, sambil minum teh. pastu borong stroberi kat pasar. hmmm, seronoknye... Bilekah aku akan ke cameron lagi ni...? Mah, aku senang makan kat sini. masak je. maklumle skrg ni jd surirumah sepenuh mase. hikhikhik. tp, balek2 makan ayam. sbb daging kat sini mahal ya rabbi!! seminggu sekali je dpt makan daging. seafood jgn ckpla. mmg takdo... Jeles aku tgk ikan stim kau kat doll tu. :(

laloque said... [Reply to Comments]

uiks!! mama nak g sabah lg??? huhuhuhu... nie musti teringat2 mase kita pergi dulu kan... mase tu mama ngandung Alesha...

korang tau ape yg si vp tu ngidam mase ngandung anak pertama dulu??? dia ngidam nak naik KAPAL TERBANG!!!

sebab tu la gua bawak dia g sabah.. ngidam anak pertama kata kan...

tp best kan masa tu mama kan... kita gi Nabalu, Budu Tuhan, Ranau, mkn kat Cafe House atas gunung kinabalu tu (ape nama ntah), gi beli mutiara kat pasar filipino, mkn seafood... etc..

ita.itu said... [Reply to Comments]

bestnyer dpt jalan kan..walaupun kejap..jadik la ek

Faina Arisya said... [Reply to Comments]

hotel apa yang zaimah nginap tu? mcm best jerk sebab dekat ngan pasar malam.. leh shopping2..

Mieza said... [Reply to Comments]

ok gak tmpt tu kan...mcm pasar mlm pun ada...ni yg nak pg ni..sedap en. laloque mkn strawberry coklat tu..mcm Datuk 'K' lak...heheheh

Faizah_Haris said... [Reply to Comments]

huwaaaaaaaaaaa....
sampai gak ko jejak kan kaki kat CH tu mah!!...hukss huksss...faizah abih..ancorrr...sebab hubby demam panas...so kensell g cameron...takpe len kali musti g gak..hehehe

Naz said... [Reply to Comments]

salam.u stay kat mana ya dan brapa satu mlm?tq

viruspadu said... [Reply to Comments]

naz,
kat iris hotel, erm 15+ rasanya







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^