Follow Viruspadu

Friday, February 15, 2008

pink pink pink

sejak kembara ni menjadi hak mutlak saya...

ewahhh... habis semua benda pink sy sumbat letak dlm kereta ini tau

nak tunggu cat bagai, ntah zaman bile tak tahu la kan...

so sy beli lah benda2 cute2 ni dulu

ini


ini kat gear ni


kotak tisu ngan pewangi


ini gantung kat cermin depan ni


ini bantal2 kat seat belakang


lagi bantal kat kepala ni


lagi ini... patrik (hadiah dr akak ku)


konfem geli en.laloque nak bawak kete ni, sbb tu kalu gi makan jer x penah dah bawak keto kembara ni hahahaha

Mama Alesha dan An-nisa Abriza

37 komen[s]:

starstar said... [Reply to Comments]

love pink tuh comey..

viruspadu said... [Reply to Comments]

lawa kannnn... hiks

oli_ole said... [Reply to Comments]

patung kat gear tu lawa laaa...beli kat mana nak beli juga...hehehehe
yang first gambar tu apa benda?
pink memang lawa...
tapi memang tak sesuai dengan en laloque...kakakaka

viruspadu said... [Reply to Comments]

oli,
xhengat la beli kat mana... adeh... erm... nanti kita igt kita bgtau ek...

yang fist tu gambo tempat letak air, tempat letak phone, dan kain tu yg tuk pakai cover tangan kalu panas tu

laloque said... [Reply to Comments]

beli kat kedai aksesori kereta brothers jalan rahang, seremban... rase nyer sume cawangan brothers seluruh mesia ade kut...

viruspadu said... [Reply to Comments]

eh seb baik papa igt hiks

Pnut said... [Reply to Comments]

very the pink katanya...
i likeeee..eheheeh..

harap-harap dapat baby girl soon, so dapatlah mengpinkkan baby ittew..

nani said... [Reply to Comments]

bukan main pink lg mmah skrg erk..
sejak bila plak mmah minat pink colour nie?

viruspadu said... [Reply to Comments]

pnut,
kene lebih usaha utk dpt baby girl kan, hiks

nani,
mmg suke dr dulu, cuma x menonjol ajer lalalalala

happyirfa said... [Reply to Comments]

salam vp..
aku mmg idam ada keta sendiri.jd xde halangan nak bubuh apa pun dlm keta..tp disebabkan keta kongsi ni kenalah agak2 jugak..kesian laki aku kalau buh macam2 dlm keta.

Leeds Al-Malique said... [Reply to Comments]

hehe mcm keta student jerr :D

faisal said... [Reply to Comments]

ni salah satu tektik taknak bagi hubby naik kete nih,hahaha..:) sy sypun mmg segan jugakla nak naik, lelagi kalau drive sengsorang.kikikiki..

kak, kata org bahaya gak tunjuk kete ni ni terlalu pompuan sbb org jahat suka aim kete org pompuan kalau nak buat jahatnya...ati2 kak.

irasilver said... [Reply to Comments]

Kalau leh jgn nampak sgt keta tu ciri keta pompuan! Cz nanti penyamun samun or byk yg tak baiknya... Ni pesanan polis! Hiks!

viruspadu said... [Reply to Comments]

irfa,
dulu kan masa dok share kembara ni, kita pun x dpt beli ape2... dok tahan ajer la, tp skrg... lalalala

leeds,
hiks... i kan muda lg, mcm ala2 student gitu kan

acai,
hheheheh pandai ko dpt baca kan, akak mmg x kasik dia bawak kete akak ni hahaha... kejam2..

ye akak tahu, tp tu la kalu asik pk penjahat jer, x dpt la akak nak melawo2 kan, tp akak igt pesan acai tu, akak akan sentiasa berhati2 yer

viruspadu said... [Reply to Comments]

ira,
i igt, tu la, lg satu sy cuma bawak kete ni gi keje ajer, parking pun dlm opis jer, insyaAllah, mudah2an dijauhkan menda2 yg x elok tu kan, doa2kanlah yer

Cikpid said... [Reply to Comments]

sgtlaa comel..hehehhe..nk hias2 kete gaklaa..kete sy kosong jek..lakiku itu byk komplen..hehehe

viruspadu said... [Reply to Comments]

cikpid,
hehehe... cepat2 hias ek, pastu tepek blog mcm biasa huhuuu

Fozalin said... [Reply to Comments]

hoh laki aku awai2 dh bg amaran jgn letak mende2 camtu..... kang mmg x dibwk kete tu nnt ekekekek

viruspadu said... [Reply to Comments]

hikhikhik...
siap amaran tuhhh...

Ct eLLy said... [Reply to Comments]

wah cutenye.. bila nak kasi tompang nie..

viruspadu said... [Reply to Comments]

meh meh, kalu terserempak tahan ala2 teksi yo

nn said... [Reply to Comments]

wow...mmg comey ar......

viruspadu said... [Reply to Comments]

tuan punya kembara ke??? hehehehe

pearlEJ said... [Reply to Comments]

wahaaaa semua pink... comey2 lak tu...

Aleeya said... [Reply to Comments]

tu diaaaa ...heheh semua pinky

Mieza said... [Reply to Comments]

mmg vp ni ratu pink kaler lah...jgn bola mata mieza ngk jd pink udah...hehehe

wanie said... [Reply to Comments]

wah..pinky la...comey2...suka la

moralle said... [Reply to Comments]

I like yg kat cermin depan tu, so cuteee, tapi suma pun cute lah.

Lily.Lulu. said... [Reply to Comments]

banyak gile pink .. bessssssssssss !!!!

;)

ita.itu said... [Reply to Comments]

peh..banyak giler pink tuh....suka ngk..hehe

nanonano said... [Reply to Comments]

sungguh keperempuanan kete itu,
heheh :D
tp kan, hr tu nano penah bace,
klu kete pompuan ni,
jgn tayang/hias beria sgt cm kete pompuan,
jd perhatian pencopek,
sahih ke tidak,
wallahualam,
hati2 tambah2 lg di parking ya,
:)

Aku Bukan Bidadari said... [Reply to Comments]

hihi sian kat en.loloque..hhihihih kijam!

Ceera said... [Reply to Comments]

atam pun geli nak naik...

menjeles betul atam tengok akak bagi tu... dia hutang kat atam color ijo tau...

Wiween @ Awin said... [Reply to Comments]

kak virus!
comeinye kartun2 itu.hehe nak squarepants! ;p

*SiRibenMerah said... [Reply to Comments]

amboihh..neh kete febret mama ke febret nisa neh..hehe..cute le akak.. xkisah le camne hiasan nye..janji feel nk drive..btul x?? hehe..

p/s: akak da lama x lawat blog saya..huhu..

Ziana said... [Reply to Comments]

sgt ayuuuuu
sweet jek kan..

:)

Red Mummy said... [Reply to Comments]

kahkahkah...

mah

kalo ko nak bawak akak jenjalan naik keter ko kan

x pe le mah

akak naik teksi jer ye

mekasih mahhh







Related Posts with Thumbnails

Penafian @ Pemberitahuan

Kebanyakan entry adalah dikarang pada malam hari selepas anak saya tido dan akan di auto publish pada siang hari. So jangan ingat saya ni mcm takde kerja lain asik mengupdate blog okey, saya membizi keje. SEKIAN dimaklumkan.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di viruspadu's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada viruspadu's blog. SEKIAN dimaklumkan sekali lagi

apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

^_^